Om Fanny // Kontakt

Vem är den där tjejen bakom kameran?

Jag är en 25-årig tjej som precis har tagit examen i grafisk design och kommunikation utbildningen Linköpings Universitet. Är bosatt i vackra Norrköping, Östergötland och arbetar med mitt företag som är snart hela fyra år gammalt. Som egenföretagare har sina för- och nackdelar, men det är helt underbart.

Som person är jag en glad, sprallig och organiserad tjej som älskar att skratta. Om ni inte hittar mig bakom kamerahuset, kan ni hitta mig framför ett skissblock eller en romantisk bok skriven av Nicholas Spark. Tycker även om att gå på vilda äventyr, se tv-serier om världens undergång, mord med dess gåtor som ska lösas och Disneyfilmer. Kan ibland se mig själv som Disneyfiguren Basil Mus när jag letar efter det perfekta platsen för en fotografering. 

Är också en liten globetrotter som gillar att resa till nya länder och se olika kulturer. Gillar bäst de underbara solnedgångarna och matkulturen. Har under mina resor samlat en reseblogg där jag skrivit och fotograferat mina underbara dagar utanför Sveriges gränser. Mitt stora intresse att resa ledde till att jag har bott och pluggat i USA år 2013 på SBCC och även i Skottland år 2018 på UWS. Inser verkligen hur liten världen är och hur mycket vi alla människor är länkade till varandra på ett eller annat sätt. 

När det kommer till själva fotograferandet gillar jag ljusa och spontana bilder. Det är de stunder då ni inte vet att jag fotar som är bäst. Ni kan glömma dom stela stunderna och bara ha det bra. Vi alla tycker inte om att stå framför kameran och därför är det lättare att försöka jobba oss fram. Om ni hör mig sjunga eller säga något roligt ljud då vet ni att jag bara har det bra. När det kommer till mitt arbete går jag in med mycket känslor och skratt. Att fotografera och samtidigt lära känna nya människor är hur roligt som helst. 

Jag fotograferar bröllop, porträtt då allt från mode till studentporträtt och även till företag. Till företagare kan jag hjälpa med vimmel/mingel/event, porträtt, produktfotografering och även grafisk design. 

Kontakta mig