Airport

Modell: Jenny Thrumberg
Tröja och byxa: Sponsrade av Lovely of Sweden

Första fotograferingen uppe från LA, haha, det tog ett tag tills den kom upp. Jag har haft mycket för mig de senaste månaderna i skola och utanför. Snart kommer de andra fotograferingarna upp.

Säljer Kelly Moore fotoväska

När jag började få en större utrustning behövde jag en väska för allt, en väska som såg ut som en ”normal” väska och samtidigt inte stack ut och sa ”hej, här kommer jag med en fotoutrustning värde x antal pengar”. Jag gick runt på olika sajter och tillslut hittade denna svarta Kelly Moore Mimi Bag. Att den inte sticker ut gör att den passar till alla tillfällen.

Jag älskar väskan, det bästa med den är att man kommer åt kameran snabbt, vilket är väldigt bra. Väskan är liten men ändå stor, jag har fått plats med kamera + objektiv och lite annat som vattenflaska eller kläder. Det bästa med väskan är att man kan bära den och ha väskan runt axeln. Nu efter fem år måste jag tyvärr säga hejdå, jag har uppgraderat min utrustning igen och känner att allt inte får plats.

Väskan:

  • Pro DSRL eller DSLR
  • Två objektiv eller två blixtar
  • Axelväska och handväska
  • Tre dragkedja fickor + ”magnetficka” för Ipad
  • Fem vadderade rörliga delar
  • Vattentålig, läderliknande material (är inte riktigt läder)
  • Vadderade ytterväggar och botten

Köptes för 1600kr, säljer väskan för 900kr.  

Sarah Tjulander

Modell: Sarah Tjulander

Hej!

Jag möte denna härliga person tidigt i sommars men ej hunnit visat bilderna ännu. Sarah behövde lite bilder för samarbete med Din Sko, Glitter, NA-KD och Nelly. Vi träffades på Djurgården i det vackra vädret och fick till ganska många bra bilder. Totalt gjorde vi sju olika fotograferingar på en timme!

Vad tycks?