Fluffy jacket

Modell: Fanny Magnusson

Jag har hittat ett nytt favoritställe för fotografering i Stockholm, med stadshuset i bakgrunden. Älskar färgerna och ljuset i bilderna. Hit kommer jag definitivt fota igen! Jag har gått förbi denna plats ett flertal gånger men det var inte förrän förra gången jag fotade här som jag insåg att denna plats vore något.

Första året pt 2


September – November

Fotade Jenny och nya bloggaren Elin (har fotat Emma hennes storasyster) båda dessa är väldigt positiva, glada personer. Alltid lika kul att träffa människor. Började också att fota som vimmelfotograf för Trappan, skolans nattklubb.

December – Februari

Fotade min första förlovningsfotograferingen och även träffade en ny bloggare från Skåne.

 

Bild från USA resan 2012 (hittas under kategorin Resor)

Idag

Har bokat min första resa med fotografering! Mitt mål för i år är redan uppfyllt och det är inget mindre än Los Angeles. Tänker prata om det mer lite senare. Sedan har jag flera mål som ska uppfyllas i år, är bara att hålla tummarna.

Kläder inför fotografering

Inför nästan varje fotografering kommer denna fråga upp, tänkte dela mina tips med er om vad som är bäst att ha på sig under en fotografering. Såklart är varje fotografering olika och varje person har sin egna stil. Det är upp till er vad som känns bekvämt och inte. Vad för slags kläder representerar er eller dig. När det kommer till fotografering gäller det färger, tryck och andra ”störnings” moment som kan ta för mycket plats i en bild.

 

Vilka färger?

Under vår- och sommartider passar ljusa somriga kläder. Undvik gärna mörka, med stora tryck och logotyper. Som sagt är varje fotografering olika och det bästa är att klä sig efter miljön.

Vimmelfotografering

Hej,

Har glömt bort att visa några bilder från mina vimmelfotograferingar på Trappan, Campus Norrköpings nattklubb. Varje lördag är ett nattklubb från 23-03 med ett slags tema. Dessa bilder är från tre olika tillfällen.