Hemfärd

Är nu konstigt nog hemma i Sverige igen. Får sista dag spenderades i solen på Santa Monica Pier. Halv två tog vi en UBER efter 20 minuter var vi framme vid LAX. Planet var några minuter försenat men flygtiden blev ändå 9 timmar och 20 minuter, inte så farligt för en atlantflygning. Fick skjuts av mormor och morfar från Arlanda hem till Jenny där vi packade om våra väskor, hade 0,2kg till godo innan övervikt.

Me and the surfboards

Godmorgon,

Om är fototokig så är man. Sista morgonen här och jag var klarvaken halv sex på grund av allt ljud som hörs runtomkring. Varför inte fota soluppgången tänkte jag haha. Jag gick upp halv sju med min kamera och fotade vid stranden. Det var jag och alla dessa surfare som var vakna haha. Vad gör man inte för en bild! Det var väldigt skönt att få stiga upp innan solen hade kommit fram, perfekt springtemperatur. Blev en liten bildbomb då jag inte onde bestämma vilka bilder som skulle visas och inte.

Planet går i eftermiddag och vi måste ta en Uber härifrån ca halv två. Idag blir det en sväng troligtvis till piren och bara försöka njuta av den sista tiden vi har här i LA innan vi far hem till Sverige.

Sista kvällen

Sista kvällen här i LA, jag kommer sakna detta land enormt mycket! Känner något speciellt med USA efter jag bott här, det känns mer som ett andra hem. Dagen började med som alltid på stranden för lite extra solsken, då solen inte riktigt finns hemma ännu. Genom att solen kom fram igen betade vi alla badkläder fotograferingar, vilket var några stycken. Totalt gjorde vi åtta fotograferingar idag, japp, rekord för mig haha. Vilket var jättekul! Vi ska köra två styckena imorgon sen är jag färdig för denna resa.

Kvällen slutade med att vi gick till stranden och såg alla färger när det blev solnedgång, de lyser upp piren på kvällen, vilket är ganska häftigt.

Inspo dagen

Ja, kom inte på en bra passande rubrik.

Dagen har vi spenderat med att fota inspirationsbilder, ja ganska många faktiskt och mellan en träningsbild och produktbilder. Allt som allt blev det sju fotograferingar idag, shit vad mycket ändå haha. Träffade också på tvillingarna, madybyw och gjorde en strandfotografering med dom. Det ska bli roligt att visa er bilderna senare. Kan inte vänta att redigera dom haha 🙂

Venice

Hallå,

Dagen spenderades i Venice. Innan vi kom dit hade vi gjort två fotograferingar på vägen. Vi gick längs vägen och strandpromenaden och såg Venice skylten, graffiti området och skateparken. Vi hann med hela fyra fotograferingar under dagen! Venice är ett måste om man bor i Santa Monica området för det finns mycket att utforska.

Bayside Hotel

Vi gick upp nio imorse och började packa inför flytten. Därför började vi dagen med en stor brunch (skulle också tömma kylskåpet..), blev yoghurt, korv, ägg och bacon. Mums vad gott det var! Saknade yoghurten en aning, var min frukost när jag bodde här. När allting var packat och klart gick vi upp till poolen en snabbis och sa lite hejdå, där träffade vi också på Martin och Martinus (för femte eller sjätte gången). 

Sen var det dags att ta sig ner till Santa Monica, vi ringde en Uber som kom ställde sig precis utanför porten och körde oss hela vägen till hotellet. Uber ser man överallt här, nästan varenda bil har en Uber symbol. Det är såklart billigaste och smidigaste sättet att ta sig i LA om man inte har bil. Uber rekommenderar jag starkt!

När vi kom till Bayside Hotel, var det inte som vi hade planerat. Rummet var litet, slitet, gardinerna räcker inte hela fönstret och lyhört. Kommer nog inte bo här igen, vet dock inte hur det är att bo längre ifrån stora bilvägen innan stranden. Nu bor vi precis vid parkeringen. Det första vi gjorde var att lämna alla saker på rummet och gå ner till stranden.