BRÖLLOP

Ska ni gifta er och söker bröllopsfotograf? Det första jag vill säga är grattis!

Då hjälper jag mer än gärna till att fota er magiska dag. Som bröllopsfotograf följer jag med på er dag och det är en stor ära. Det är mycket planering som har lagts ner för ett bröllop och därmed är det viktigt att fånga alla fantastiska ögonblick, helst de spontana. Alla känslor, leenden, glädjetårarna, nervositeten och såklart alla fina detaljer som dukningen, blommorna och ringarna. Därför är det så roligt att fotografera bröllop!

Känslan att fotografera bröllop är svår att beskriva, den är underbar. Jag blir helt uppslukad av alla känslor, går alltid och lägger mig med ett stort leende och glädjetårar. Hos mig kan ni välja mellan olika bröllopspaket, allt från porträttpaketet till heldagspaketet och lite däremellan. Jag utgår från Norrköping, Trosa med omnejd men tar självklart fotograferingar på andra orter i landet och utomlands.

SÅHÄR GÅR DET TILL...

1. ITS A MATCH!
Skicka en bokningsförfrågan till mig genom att fylla i formuläret eller mejla direkt. Ju fler detaljer ni skriver desto lättare är det för mig att se vad som behövs.

2. BOKNING
Jag läser genom ert ifyllda formulär eller mejl och ser vad jag kan erbjuda. Här kan vi även boka in ett möte där ni kan ställa alla frågor och lära känna varandra. Även en provfotografering. Skickar även med avtal och checklistor inför mötet.

3. BRÖLLOPSMÖTE MED FOTOGRAFERING

I alla mina paket ingår det något som heter planeringsmöte, här går vi genom bröllopet, skriver på avtal och planerar vad jag ska fokusera på under bröllopet. Jag vill lära känner er och ni mig, här kan vi ses över en fika på ett mysigt café eller varför inte en picknick i parken. Kommer även planera en plan B av väderskäl. Tillsammans med planeringsmötet kör vi en provfotografering för att allt ska kännas bättre när det väl är riktiga fotograferingen. Nervositeten finns tillräcklig under riktiga fotograferingen och denna gör det kanske lite bättre för oss båda. Ni får även 5 bilder från denna fotografering.

4. BRÖLLOPET = THE D-DAY!
Bröllopsdagen är här och ni är såklart nervösa. Det är er fantastiska dag där jag kommer fånga era ögonblick som ni tyckte var bäst. Er tjuvkik får ni inom cirka 3 dagar. I onlinegalleriet Pixieset kommer ni få en helt eget album med personlig kod, där kan ni hjärtmarkera era favoriter och bestämma i lugn och ro vilka bilder ni vill beställa, samt dela till era gäster! Jag finns såklart med er hela tiden och kan svara på frågor.

5. BILDLEVERANS
Efter inom 3 veckor kommer era beställda bilder till Pixiset. Här kan ni ladda hem bilderna i olika format som för webb och för tryck.

MINA BRÖLLOPSPAKET 2019

OLD

7 000 KR

3 sammanhängande timmar
60 bilder
Online galleri
Redigering
Bröllopsmöte
Provfotografering

BORROWED

10 500 KR

5 sammanhängande timmar
110 bilder
Online galleri
Redigering
Bröllopsmöte
Provfotografering

NEW

15 000 KR

8 sammanhängande timmar
180 bilder
Online galleri
Redigering
Bröllopsmöte
Provfotografering

BLUE

21 500 KR

12 sammanhängande timmar
200 bilder
Online galleri
Redigering
Reseersättning
Bröllopsmöte
Provfotografering

KONTAKTA MIG