Bröllopsfotografering

Det första jag vill säga är ett bamsestort grattis! Jag hjälper mer än gärna till att fota er magiska dag. Som bröllopsfotograf följer jag med på dagen och det är en stor ära som extern att få vara med er. Det är mycket planering som har lagts ner till ett bröllop och därmed är det viktigt att fånga alla fantastiska ögonblick. Alla känslor, leenden, glädjetårarna, nervositeten och såklart alla fina detaljer som klänningen, brudbuketten, ringarna och dukningen. Känslan att fotografera bröllop är svår att beskriva, den är underbar. Jag blir helt uppslukad av alla känslor, går alltid och lägger mig med ett stort leende och kan inte vänta med att se bilderna i datorn.

Om Fanny

24årig student boendes i Norrköping

 • Tar examen i år..lite läskigt
 • Har inte den fina östgötska dialekten än…hoppas den kommer
 • Favoritdrink är Frozen Mango Daiquri, älskar också vitvin
 • Brukar kalla mig själv för Disneyfiguren Basil Mus när jag letar efter fotoplatser
 • Favoritland att resa till är USA, Frankrike och Italien
 • Älskar sushi och pasta, mums!
 • Kan inte välja mellan hund eller katt, älskar båda lika mycket!
 • Måste ha listor i mitt liv
 • Behöver styrketräning och simning för att kunna orka vardagen
 • Om jag kan, sover jag gärna lite extra på morgonen
 • Favorit tv-serie för tillfället är Vänner eller Designated Survivor
 • Älskar heller solnedgångar än soluppgångar
 • Gillar ljusa och romantiska bilder

Det senaste...

Instagram

Information

1. ITS A MATCH!
Skicka en bokningsförfrågan till mig genom att fylla i formuläret eller mejla direkt. Ju fler detaljer ni skriver desto lättare är det för mig att se vad som behövs.

2. BOKNING
Jag läser genom ert ifyllda formulär eller mejl och ser vad jag kan erbjuda. Här kan vi även boka in ett möte där ni kan ställa alla frågor och lära känna varandra. Även en provfotografering. Skickar även med avtal och checklistor inför mötet.

3. BRÖLLOPSMÖTE MED FOTOGRAFERING

I alla mina paket ingår det något som heter bröllopsmöte, här går vi genom bröllopet, skriver på avtal och planerar vad jag ska fokusera på under bröllopet. Jag vill lära känner er och ni mig, här kan vi ses över en fika på ett mysigt café eller varför inte en picknick i parken. Kommer även planera en plan B av väderskäl. Om en provfotografering ingår i ert paket kör vi det samtidigt med mötet, vi gör fotografering för att allt ska kännas bättre när det väl är riktiga fotograferingen. Nervositeten finns tillräcklig under bröllopet, denna gör det lite bättre för oss båda.

4. BRÖLLOPET = THE D-DAY!
Bröllopsdagen är här och ni är såklart nervösa. Det är er fantastiska dag där jag kommer fånga era ögonblick som ni tyckte var bäst. Er tjuvkik får ni inom cirka 3 dagar. I onlinegalleriet Pixieset kommer ni få en helt eget album med personlig kod, där kan ni hjärtmarkera era favoriter och bestämma i lugn och ro vilka bilder ni vill beställa, samt dela till era gäster! Jag finns såklart med er hela tiden och kan svara på frågor.

5. BILDLEVERANS
Efter inom 3 veckor kommer era beställda bilder till Pixiset. Här kan ni ladda hem bilderna i olika format som för webb och för tryck.

Bilder
Digitala bilder som ingår i paketen är högupplösta jpg filer d.v.s anpassade för er egen framkallning. Dessa kommer läggas upp på sidan Pixieset, där kan de laddas ner och användas obegränsat. Det finns två olika alternativ att välja på, högupplöst format och för webb. Ni kan alltid köpa fler bilder än vad som ingår i paketet.

Resekostnader
Vid fotograferingar utanför Norrköping debiteras en resekostnad på 40kr/mil eller biljettpris.

5 TIPS om det skulle regna på er bröllopsdag 

Vad skulle hända om det regnade på eran bröllopsdag? Ni har planerat en perfekt sommar bröllop med förhoppningsvis stålande sol. Som bröllopsfotograf har jag varit med om regn på bröllopet, inte just under porträttfotograferingen. Som fotograf är det alltid bra att ha en plan B med fotoplatser som skulle fungera med regn. Här kommer några tips till er bröllopsplanering om det skulle regna.

 1. Planera för regn. Om det skulle bli regn är det alltid bra att ha en plan B, kanske inte det ni helst vill ha. Om om det skulle hända kan det lätt bli frustrerande och inte veta var ni ska ta vägen. Ni vet hur sommaren i Sverige kan bli, ingen vet när regnet väl faller ner. Det är samma sak som en bröllopsfotograf måste tänka på. Inomhusfotografering eller platser med tak.
 2. Äntligen är det bara lite vatten, varför inte ta vara på det. Det finns även regioner eller länder som säger att regn på bröllopsdagen betyder tur. Det både jag och ni kan tänka på är, paraply. Hur mysigt och romantiskt är inte en porträttbild med vita eller genomskinliga paraplyn! Bara ni två under ett paraply. 
 3. Vara flexibel. Det är bara att vara flexibel och timing. Det kanske inte blir ett porträtt med solnedgången, blir istället en mysig dans i regnet porträtt 🙂
 4. Få inte panik! Jag lovar att ni kommer få en helt magisk dag ändå! 
 5. Njut, bara njut! Det kommer inte bli en katastrof om det regnar eller om allt inte går helt och hållet till planen. Ni kommer ändå dela er stora dag med vänner och familjen. Kommer bli en helt perfekt bröllopsdag! 

Efter fotograferingen

Bilderna kommer levererade ca tre veckor efter er bröllopsdag upp på sidan Pixieset. Fakturan kommer tillsammans med de färdiga digitala bilderna på mejl. Går även att delbetala de större paketen, hör gärna av er via mejl för frågor.

Provfotografering

I alla mina paket förutom porträttpaketet ingår det en provfotografering. Det är ett ypperligt tillfälle för oss att fota tillsammans innan själva bröllopet. Detta är till för att ni ska känna er mer trygga och bekväma framför kameran. Här ingår det fem högupplösta bilder som kan användas till Save the Date korten eller bara att ha hemma.

Mina priser 2019 / 2020

OLD

PORTRÄTT
fotografering för bara porträtt

10 UTSKRIVNA 
högupplösta foton i färg och svartvitt i 10x15cm

ONLINE GALLERI
i ett fantastiskt album som ni kan dela med vänner och familj

RESA 
inkluderat inom Norrköping

2.799 SEK

BORROWED

VIGSEL OCH PORTRÄTT
fotografering

MINST 70 BILDER 
högupplösta foton i färg, porträttbilderna kommer även i svartvitt

PROVFOTOGRAFERING
fem högupplösta bilder ingår

ONLINE GALLERI
i ett fantastiskt album som ni kan dela med vänner och familj

RESA 
inkluderat inom Norrköping

7.000 SEK

New

5 TIMMAR
fotografering

MINST 110 BILDER 
högupplösta foton i färg, porträttbilderna kommer även i svartvitt

PROVFOTOGRAFERING
fem högupplösta bilder ingår

ONLINE GALLERI
i ett fantastiskt album som ni kan dela med vänner och familj

RESA 
inkluderat inom Norrköping

11.000 SEK

blue

8 TIMMAR
fotografering

MINST 200 BILDER 
högupplösta foton i färg, porträttbilderna kommer även i svartvitt

PROVFOTOGRAFERING
fem högupplösta bilder ingår

ONLINE GALLERI
i ett fantastiskt album som ni kan dela med vänner och familj

RESA 
inkluderat inom Norrköping

18.000 SEK

Kontakta mig