SKA NI GIFTA ER OCH SÖKER BRÖLLOPSFOTOGRAF?

Det första jag vill säga är ett bamsestort grattis! Jag hjälper mer än gärna till att fota er magiska dag. Som bröllopsfotograf följer jag med på dagen och det är en stor ära som extern att få vara med er. Det är mycket planering som har lagts ner till ett bröllop och därmed är det viktigt att fånga alla fantastiska ögonblick, helst de spontana. Alla känslor, leenden, glädjetårarna, nervositeten och såklart alla fina detaljer som klänningen, brudbuketten, ringarna och dukningen. Känslan att fotografera bröllop är svår att beskriva, den är underbar. Jag blir helt uppslukad av alla känslor, går alltid och lägger mig med ett stort leende och kan inte vänta med att se bilderna i datorn. Hos mig kan ni välja mellan olika bröllopspaket, allt från porträttpaketet till heldagspaketet och lite däremellan. Kan även köpa till utskrifter, fotoalbum och förstoringar, är nytt för säsongen 2019. Jag utgår från Norrköping, Trosa med omnejd men tar självklart fotograferingar på andra orter i landet och även utomlands.

SÅHÄR GÅR DET TILL...

1. ITS A MATCH!
Skicka en bokningsförfrågan till mig genom att fylla i formuläret eller mejla direkt. Ju fler detaljer ni skriver desto lättare är det för mig att se vad som behövs.

2. BOKNING
Jag läser genom ert ifyllda formulär eller mejl och ser vad jag kan erbjuda. Här kan vi även boka in ett möte där ni kan ställa alla frågor och lära känna varandra. Även en provfotografering. Skickar även med avtal och checklistor inför mötet.

3. BRÖLLOPSMÖTE MED FOTOGRAFERING

I alla mina paket ingår det något som heter bröllopsmöte, här går vi genom bröllopet, skriver på avtal och planerar vad jag ska fokusera på under bröllopet. Jag vill lära känner er och ni mig, här kan vi ses över en fika på ett mysigt café eller varför inte en picknick i parken. Kommer även planera en plan B av väderskäl. Om en provfotografering ingår i ert paket kör vi det samtidigt med mötet, vi gör fotografering för att allt ska kännas bättre när det väl är riktiga fotograferingen. Nervositeten finns tillräcklig under bröllopet, denna gör det lite bättre för oss båda.

4. BRÖLLOPET = THE D-DAY!
Bröllopsdagen är här och ni är såklart nervösa. Det är er fantastiska dag där jag kommer fånga era ögonblick som ni tyckte var bäst. Er tjuvkik får ni inom cirka 3 dagar. I onlinegalleriet Pixieset kommer ni få en helt eget album med personlig kod, där kan ni hjärtmarkera era favoriter och bestämma i lugn och ro vilka bilder ni vill beställa, samt dela till era gäster! Jag finns såklart med er hela tiden och kan svara på frågor.

5. BILDLEVERANS
Efter inom 3 veckor kommer era beställda bilder till Pixiset. Här kan ni ladda hem bilderna i olika format som för webb och för tryck.

DET ALLRA SENASTE

Instagram

VAD KOSTAR DET?

För att få min prislista, fyll i formuläret nedan eller skicka ett mejl till info@fannysundin.se. Skriv gärna så mycket ni vet exempelvis budget, plats och om ni vet hur många timmar ni vill ha fotograferade. Då återkommer jag med prislista och offert. Mina paket kan anpassas efter varje brudpars önskemål till den mån det är möjligt, har alltifrån porträttpaket till heldag.

VILKOR OCH INFORMATION

Bilder
Digitala bilder som ingår i paketen är högupplösta jpg filer d.v.s anpassade för er egen framkallning. Dessa kommer läggas upp på sidan Pixieset, där kan de laddas ner och användas obegränsat. Det finns två olika alternativ att välja på, högupplöst format och för webb. Ni kan alltid köpa fler bilder än vad som ingår i paketet.

Resekostnader
Vid fotograferingar utanför Norrköping debiteras en resekostnad på 40kr/mil eller biljettpris.

Leveranser
Bilderna kommer klara ca tre veckor efter er bröllopsdag upp på sidan Pixieset.

Fakturering
Fakturan kommer tillsammans med de färdiga digitala bilderna på mejl. Går även att delbetala de större paketen, hör gärna av er via mejl för frågor.

Provfotografering
En fotografering ingår i alla paket förutom porträttpaketet. Detta är till för att ni ska känna er så trygga som möjligt. Här ingår det även fem bilder från fotograferingen.

Bröllopsmöte
I alla paket ingår ett bröllopsmöte där vi går genom tillsammans hur dagen är ska ske och avtal skrivs. Även här kan provfotografeing ske.

KONTAKTA MIG