Bröllopsfotograf i Norrköping

Det första jag vill säga är ett bamsestort grattis! Jag hjälper mer än gärna till att fota er magiska dag. Som bröllopsfotograf följer jag med på dagen och det är en stor ära som extern att få vara med er. Det är mycket planering som har lagts ner till ett bröllop och därmed är det viktigt att fånga alla fantastiska ögonblick. Alla känslor, leenden, glädjetårarna, nervositeten och såklart alla fina detaljer som klänningen, brudbuketten, ringarna och dukningen.

Känslan att fotografera bröllop är svår att beskriva, den är underbar. Jag blir helt uppslukad av alla känslor, går alltid och lägger mig med ett stort leende och kan inte vänta med att se bilderna i datorn. Hos mig kan ni välja mellan olika bröllopspaket, minsta paketet är på tre timmars fotografering. Jag utgår från Norrköping, Trosa med omnejd men tar självklart fotograferingar på andra orter i landet och utomlands.

Er bröllopsfotograf

Fanny Sundin, född 1994 i Södertälje, bosatt i Norrköping

Som rubriken lyder är jag född i Södertälje, flyttade därefter till lilla byhålan Vagnhärad och tillslut drog studierna ner mig till Norrköping. Under vägen har jag också flyttlasset gått till i USA och Skottland, men nu är jag bosatt i Norrköping. Under min uppväxt har jag fått höra en upprepande historia om mig, när jag var sju år tältade jag och min familj ute på Öland. Under dessa dagar gick jag till en lekplats, hittade en kompis, när jag väl skulle gå till mina föräldrar och säga att vi skulle gå och leka pratade jag med en öländsk dialekt. Jag hade bara varit borta i cirka fem minuter. Sen dess har jag väldigt lätt för att ta efter en dialekt. Skulle nog säga att idag hör jag mig prata en östgöta dialekt ibland. Annars är jag en glad tjej som har lätt att gå i skratt.

Jag älskar tv-serier, hittar nya hela tiden, dagsläget är favoriterna White Collar, Vänner (har sett alla säsonger minst 4 gånger!) och The Good Place. När det kommer till film är det alltid Disney som är favoriten. Kan ibland se mig själv som Disneyfiguren Basil Mus när jag letar efter det perfekta platsen för en fotografering, det som saknas är den gröna hatten och förstoringsglaset. Annars älskar jag äta pasta, sova lite extra på morgonen och gå på äventyr, har också sedan liten varit en Nintendo nörd.

När det kommer till själva fotograferandet gillar jag ljusa och spontana bilder. När det kommer till mitt arbete går jag in med mycket känslor och skratt. Att fotografera och samtidigt lära känna nya människor är hur roligt som helst.

Disney freak 100%
Djurtokig 100%
Travel nut 100%
Skratt & kärlek! 99%

Information

Skicka en bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret, ju fler detaljer ni skriver in desto lättare blir det för mig när jag ska leta platser inför porträttfotograferingen. Om jag är ledig på erat datum skickas en bokningsavgift på 5000kr. Den avgiften gör att jag håller erat datum som ni har bokat och den betalas inte tillbaka om ni av någon anledning skulle ställa in. Bokningsavgiften dras sedan av från den totala kostanden på slutfakturan. 

Jag skriver alltid avtal inför alla bröllopsfotograferingar, detta avtal skickas tillsammans med bokningsavgiften. När bokningsavgiften är betald och avtalet signerat så bokar vi in ett bröllopsmöte där vi går genom era önskemål och lär känna varandra. Mötet brukar jag ha ungefär tre månader innan bröllopet. Till detta möte får ni även checklistor som ni får kolla genom i lugn och ro inför mötet. Mötet kan också göras via Skype. Under mötet gör vi även en provfotografering som gäller inom Norrköping med omnejd om inget annat är överenskommet. Det är ett ypperligt tillfälle för oss att fota tillsammans innan själva bröllopet. Detta är till för att ni ska känna er mer trygga och bekväma framför kameran. Här ingår det fem högupplösta bilder.

”Fanny är en skicklig fotograf som förgyllde vår bröllopsdag. Vi har fått fina minnen för livet. Och dessutom är hon jätte härlig tjej vilket gjorde fotograferingen både rolig och minnesvärd. Vi kan rekommendera henne starkt.”

JEANETTE & TOBIAS

Vanliga frågor och svar

VAD HÄNDER OM DET REGNAR?
Om det regnar rätt mycket under er dag, försöker vi fota under tak och skydda oss från regnet. Om det regnar sånt där mysigt romantiskt regn då ni kommer paraplyet fram och ni får stå där bara ni. Det är hur mysigt och romantiskt. Jag vet att ni inte vill ha regn, men i vissa länder och kulturer betyder det bara tur och jag tycker vi gör det bästa av situationen. jag har fotat där det har regnat och det blev faktiskt de mest fantastiska bilder!

VI ÄR VÄLDIGT OVANA FRAMFÖR KAMERAN, HUR GÖR VI?
Det är inget ovanligt eller konstigt. Under provfotograferingen får vi testa att arbeta tillsammans och då får ni även prova att stå framför kameran innan eran stora dag. jag vill att ni ska ha sån avslappnad fotografering som möjligt och bara kunna njuta av dagen. Ni behöver bara vara er själva och det mycket bli hur grymt som helst!

VAD HÄNDER OM DU BLIR SJUK?
Jag har aldrig fått ställa in en fotografering på grund av sjukdom, men om det skulle hända har jag ett stort kontaktnät med fotografer runt om Sverige som jag kan kontakta för att få en ersättare. Om ni vill att jag ska skicka er alternativ kan jag göra det.

FOTAR DU UTANFÖR SVERIGE OCKSÅ?
JAA! Det gör jag också, skriv i så mycket som möjligt i formuläret så återkommer jag med en offert till er.

En investering i livet

Old

Personligt bröllopsmöte

Provfotografering (inom Östergötland)

3 TIMMARS
sammanhängande fotografering

100st
redigerade högupplösta bilder

LYXIGT USB
med alla köpta bilder

RESA 
inom Sverige

10 000kr

Borrowed

Personligt bröllopsmöte

Provfotografering (inom Östergötland)

5 TIMMARS
sammanhängande fotografering

150st
redigerade högupplösta bilder

LYXIGT USB
med alla köpta bilder

RESA 
inom Sverige

15 000kr

New

Personligt bröllopsmöte

Provfotografering (inom Östergötland)

8 TIMMARS
sammanhängande fotografering

250st
redigerade högupplösta bilder

LYXIGT USB
med alla köpta bilder

RESA
inom Sverige

21 500kr

Blue

Personligt bröllopsmöte

Provfotografering (inom Östergötland)

10 TIMMARS
sammanhängande fotografering

350st 
redigerade högupplösta bilder

LYXIGT USB
med alla köpta bilder

RESA
inom Sverige

27 000kr

Kontakta mig

Frågorna nedanför är till för att jag ska känna er lite extra!