Bröllopsfotograf Norrköping - Världen

Det första jag vill säga är ett bamsestort grattis! Ni ska gifta er, du och din älskade partner! Ni har en stor dag framför er, en fest med de ni tycker mest om i hela världen. Det är mycket planering och tid som har lagts ner. Därför är en av mina styrkor som bröllopsfotograf att fånga alla minnen som ni kan titta tillbaka på. För alltid. De känslor, leenden, tårar, nervositeten och människorna som gjorde just er dag.

Känslan att fotografera bröllop är svår att beskriva, den är underbar. Jag blir helt uppslukad av känslorna som finns runt omkring mig. Jag kommer gråta när ni ser varandra för första gången, gråta när ni säger ”ja” i kyrkan och skratta med er under talen under middagen. Ni kan glömma de stela poserna och tråkiga gruppbilderna. 

Jag lägger mycket tid på att hitta de perfekta och vackraste platserna för porträttfotograferingen. Det ska var bästa ljuset, fina bakgrunder, just för att ge er så magiska bröllopsbilder som möjligt. Inget lämnats åt slumpen. Ni tillsammans med erat brudfölje, familjebilder eller porträttfotograferingen ska få er att känna kärleken hos varandra. Därmed inga tråkiga gruppbilder och stela poser.

Jag vill att ni ska ha så roligt som möjligt framför kameran, även de kameraskygga. Ni kommer vara avslappnade och kanske gapskratta tillsammans med mig.

Vackra platser

gemenskap

Avslappnat

Om Fanny Sundin

DISNEYFREAK, TRAVEL NUT OCH NINTENDO NÖRD

Fanny Sundin heter jag, är en 25-årig glad tjej som har lätt att gå i skratt och är baserad i Östgötska staden Norrköping, hur jag hamnade i Norrköping är en lång historia. På grund av studierna blev jag kvar i denna fantastiska stad. Jag är ursprungligen från Södertälje, en stad cirka fyra mil söder om Stockholm, och halvt uppvuxen i Vagnhärad. Har också bott i Santa Barbara och Skottland, ni kanske tror att jag gillar att flytta. Jo det gör jag faktiskt. 

Förutom att jag gillar att flytta är min ”gulity pleasure” i snacksväg de hedliga PimPim båtarna. Jag är också ett stort Disneyfan, kan nog sjunga till alla Disneylåtar, jag har troligen sett alla filmer. Kan ibland se mig själv som Disneyfiguren Basil Mus när jag letar efter det perfekta platsen för en fotografering, det som saknas är den gröna hatten och förstoringsglaset. Förutom Disney, är TV-serien, Vänner, en stor hit (har sett alla säsonger minst fem gånger). Som person gillar jag att sova lite extra på morgonen och är nog fortfarande en Nintendo nörd. 

När jag var liten, trodde jag att om jag råkade svälja kärnor från äpplen så skulle det börja växa äppelträd i magen. Kanske därför jag är allergiska mot äpplen idag haha. När jag var sju år, tältade jag och familjen på Öland. Under första dagen träffade jag en kompis vid en lekplats, när jag skulle fråga föräldrarna om jag fick gå iväg pratade jag med en öländsk dialekt. Jag var borta i ungefär fem minuter. Har sedan dess väldigt lätt att ta efter dialekter. 

”Fanny är en skicklig fotograf som förgyllde vår bröllopsdag. Vi har fått fina minnen för livet.
Och dessutom är hon jätte härlig tjej vilket gjorde fotograferingen både rolig och minnesvärd. Vi kan rekommendera henne starkt.”

JEANETTE & TOBIAS

Information

1. ARE WE A ”PERFECT MATCH”?!
Kika runt på min hemsida och se om jag är er rätta. Om jag är, skicka en bokningsförfrågan (längst ner på sidan) via mitt formulär, ju fler detaljer ni skriver in desto lättare blir det för mig när jag letar platser inför porträttfotograferingen. Jag kommer läsa genom era svar och återkomma så fort som möjligt om jag är ledig ert datum.

2. BOKNINGSFAKTURA OCH AVTAL
Är jag tillgänglig på ert datum och vi blir en ”perfect match” mellan oss, fotograf och brudpar går vi vidare till bokning. För att boka betalar ni en bokningsavgift på 30% av paketpriset. Summan kommer dras av på slutfakturan som ni betalar 30 dager efter fotograferingen. När avgiften är betald, är ert datum säkrad. Därefter kommer jag skicka info om mitt avtal som ni får fylla i, avtalet kommer signeras digitalt med BankID via Kivra.

3. BRÖLLOPSMÖTE OCH PROVFOTOGRAFERING
Jag vill lära känner er och ni mig, vi kan ses över en fika på ett mysigt café eller en picknick i parken. Om vi bor långt ifrån varandra kan ett digitalt möte bokas in. Ni kan ställa alla frågor och funderingar som har kommit upp längs vägen. Inför mötet får ni en checklista som vi kommer ha som underlag. Även planerar vi in en plan B av väderskäl. Samtidigt kör vi en provfotografering, en unik möjlighet för oss att fotografera tillsammans innan bröllopet. Ni får även fem vackra högupplösta bilder.

4. BRÖLLOPSDAGEN!
Bröllopet är här, äntligen! En kärleksfest som vi aldrig glömmer. Jag är vara ute i god tid och har planerat platser inför porträttfotograferingen. Efter bröllopet kommer ni få ett urval av bilderna, ni får hjärtmarkera era favoriter som ni vill beställa. Om ni har svårt att bestämma vilka bilder ni vill ha, glöm inte bort att jag finns med er hela tiden!

5. VILL NI TJUVKIKA?
Under högsäsong dröjer det ett tag tills ni får bilderna, därav får ni ett litet tjuvkick sju dagar efter bröllopet på utvalda bilder.

5. BILDLEVERANS
Sex – åtta veckor efter er bröllopsdag levereras bilderna via ett personligt webbgalleri. När bilderna är färdiga och skickade kommer även produkter skickade till er.

VAD HÄNDER OM DET REGNAR?
Om det regnar rätt mycket under er dag, försöker vi fota under tak och skydda oss från regnet. Om det regnar sånt där mysigt romantiskt regn då ni kommer paraplyet fram och ni får stå där bara ni. Det är hur mysigt och romantiskt. Jag vet att ni inte vill ha regn, men i vissa länder och kulturer betyder det bara tur och jag tycker vi gör det bästa av situationen. jag har fotat där det har regnat och det blev faktiskt de mest fantastiska bilder!

VI ÄR VÄLDIGT OVANA FRAMFÖR KAMERAN, HUR GÖR VI?
Det är inget ovanligt eller konstigt. Under provfotograferingen får vi testa att arbeta tillsammans och då får ni även prova att stå framför kameran innan eran stora dag. jag vill att ni ska ha sån avslappnad fotografering som möjligt och bara kunna njuta av dagen. Ni behöver bara vara er själva och det mycket bli hur grymt som helst!

VART FINNS DU?
Jag är bosatt i Norrköping, Östergötland men kan fota i hela Sverige och världen. Det ingår reseersättning i hela Sverige i alla mina paket. Har ett paket för Destionations Wedding som passar hela världen.

BEHÖVER DU MAT OCH DRYCK UNDER BRÖLLOPSDAGEN?
Om ni är hungrig, är jag nog också hungrig. Om ni inte är hungriga, är jag nog hungrig ändå. Det tar på krafterna att arbeta flera timmar i streck. När jag är med under middagen, uppskattar jag att få något att äta. Jag sitter gärna på sidan av eftersom jag vill snabbt kunna fotografera er mysiga middag. 

VAD HÄNDER OM DU BLIR SJUK?
Jag har aldrig fått ställa in en fotografering på grund av sjukdom, men om det skulle hända har jag ett stort kontaktnät med fotografer runt om Sverige som jag kan kontakta för att få en ersättare. 

FOTAR DU UTANFÖR SVERIGE OCKSÅ?
JAA! Det gör jag! Har ett Destination Wedding paket nedan. Där ingår det rese- och boendeersättning. 

Jag skriver alltid avtal inför alla bröllopsfotograferingar, detta avtal skickas tillsammans med bokningsavgiften. När bokningsavgiften är betald och avtalet signerat så bokar vi in ett bröllopsmöte där vi går genom era önskemål och lär känna varandra. Mötet brukar jag ha ungefär tre månader innan bröllopet. Till detta möte får ni även checklistor som ni får kolla genom i lugn och ro inför mötet. Mötet kan också göras via Skype. Under mötet gör vi även en provfotografering som gäller inom Norrköping med omnejd om inget annat är överenskommet. Det är ett ypperligt tillfälle för oss att fota tillsammans innan själva bröllopet. Detta är till för att ni ska känna er mer trygga och bekväma framför kameran. Här ingår det fem högupplösta bilder.

Leverans med de färdiga redigerade bilder sker cirka sex veckor efter bröllopsdagen. Bilderna levereras fullformat i JPG till ett personligt webbgalleri på webbplatsen Pic-Time. Där kan bilderna laddas ner i högupplöst format och i webbformat, bilderna för användas och laddas ner obegränsat. Ni kan med dessa format ha chansen att förstora bilderna själva. Det går även att köpa förstoringar, tackkort och annat tryckmaterial genom fotografen. Ni kan såklart alltid köpa fler bilder än vad som ingår i paketet.

”Helt underbara bilder, tack!” 
IDA & DANIEL

Avslappnad provfotgrafering

I alla paket ingår det en avslappnad provfotografering inför ert bröllop. Det är en unik möjlighet för oss att fotografera tillsammans inför bröllopet. Ni får fem vackra högupplösta bilder som ni kan använda till Save the date eller ha på väggen hemma. Denna fotografering görs under bröllopsmötet och gäller inom Norrköping med omnejd, om inget annat är överenskommet.
”Tack för du ville fota vårt bröllop! Helt underbara bilder! 
Ett stort Tack betyder mycket för oss!” 
MATHILDA & ROY

BRÖLLOP LINKÖPING TRÄDGÅRDSFÖRENINGEN
Porträttfotografering

FLER BILDER

Er investering i livet 2020/2021

Old

First Look / Vigsel / Porträtt 

Bröllopsmöte

Vi har bröllopsmöte med mysig fika där vi går genom ert bröllop och vad jag ska fokusera på. Till detta möte får ni en checklista från mig som ska vara ifylld.

Provfotografering

I detta paket ingår det provfotografering i samband med vårt bröllopsmöte. Inom Norrköping/Linköping.

3 timmars fotografering

Jag fotograferar tre sammanhängande timmar, räcker för vigsel, porträtt samt gratulationer efter vigseln. Ni väljer själva vilka delar ni vill ha fotograferade.

100 bilder

Jag levererar 100 bilder via ett personligt online galleri, detta galleri kan ni dela med era gäster. Bilderna levereras högupplösta för utskrivning och lågupplösta för webb.

Resa inom sverige

Det ingår reseersättning inom Sverige.

10.000 kr

Borrowed

Förberedelser / First Look / Vigsel / Porträtt / Mingel

Bröllopsmöte

Vi har bröllopsmöte med mysig fika där vi går genom ert bröllop och vad jag ska fokusera på. Till detta möte får ni en checklista från mig som ska vara ifylld.

Provfotografering

I detta paket ingår det provfotografering i samband med vårt bröllopsmöte. Inom Norrköping/Linköping.

5 timmars fotografering

Jag fotograferar fem sammanhängande timmar, räcker för vigsel, porträtt, gratulationer efter vigseln samt en bit in på middagen. Ni väljer själva vilka delar ni vill ha fotograferade.

150 bilder

Jag levererar 150 bilder via ett personligt online galleri, detta galleri kan ni dela med era gäster. Bilderna levereras högupplösta för utskrivning och lågupplösta för webb.

Resa inom sverige

Det ingår reseersättning inom Sverige.

15.000 kr

New

Förberedelser / First Look / Vigsel / Porträtt / Mingel / Middag / Fest

Bröllopsmagasin

Ni får ett digitalt bröllopsmagasin från mig med tips för hela dagen! Samt vad ni behöver tänka på kring fotograferingen under bröllopet.

Bröllopsmöte

Vi har bröllopsmöte med mysig fika där vi går genom ert bröllop och vad jag ska fokusera på. Till detta möte får ni en checklista från mig som ska vara ifylld.

Provfotografering

I detta paket ingår det provfotografering i samband med vårt bröllopsmöte. Inom Norrköping/Linköping.

9 timmars fotografering

Jag fotograferar nio sammanhängande timmar, räcker för hela dagen. Från förberedelser till festen. Ni väljer själva vilka delar ni vill ha fotograferade.

300 bilder & USB i träbox

Jag levererar 300 bilder via ett personligt online galleri detta galleriet kan ni dela med era gäster. Bilderna kommer också i en USB träbox. Bilderna levereras högupplösta för utskrivning och lågupplösta för webb.

Resa & boende

Det ingår reseersättning samt boendekostnader inom Sverige.

25.000 kr

Blue

Destination Wedding Worldwide

Bröllopsmagasin

Ni får ett digitalt bröllopsmagasin från mig med tips för hela dagen! Samt vad ni behöver tänka på kring fotograferingen under bröllopet.

Bröllopsmöte

Vi har bröllopsmöte med mysig fika där vi går genom ert bröllop och vad jag ska fokusera på. Till detta möte får ni en checklista från mig som ska vara ifylld.

12 timmars fotografering

Jag fotograferar hela dagen, från förberedelser till festen! Vi kan dela upp porträttbilderna, en del körs runt vigseln och resten vid solnedgången. 

400 bilder

Jag levererar 400 bilder via ett personligt online galleri, detta galleri kan ni dela med era gäster. Bilderna levereras högupplösta för utskrivning och lågupplösta för webb.

Album

Era vackra bilder visar sig bäst i ett underbart album och inte bara på en hårddisk. Därför innehåller paketet ett lyxigt album i 30 × 30 cm, bilderna ni väljer är spridda över 40 sidor.

Resa och boende

Resa och boende inom HELA VÄRLDEN ingår.

42.000 kr

tillval

EXTRA BILDER
1-9 bilder: 250kr/st
10-19 bilder: 150kr/st
20-49 bilder: 100kr/st
50+ bilder: 60kr/st
 
Extra timme: 2800kr /cirka 30 bilder/h)
Fotografering längre än 9 timmar: Kostnadsförslag
Förlovningsfotografering utanför Norrköping/Linköping – 1 timme + 10 bilder: 4000kr 
 

Bokningsförfrågan

Vad kul att ni är intresserade att boka mig! Fyll i formuläret nedan så återkommer jag till er så snart som möjligt!

TILLGÄNGLIGA DATUM 2021

MAJ: 1, 8, 15, 22, 29
JUNI: 5
JULI: 10, 17, 24, 31
AUGUSTI: 7, 28
SEPTEMBER: 4, 11, 18, 25

Tillgängliga datum 2022

MAJ: 7, 14, 21, 28
JUNI: 4, 18
JULI: 2, 9, 16, 23, 30
AUGUSTI: 6, 13, 20, 27
SEPTEMBER: 3, 10, 17, 24


EXTRA FRÅGOR! ♥