Bröllopsfotograf i Norrköping

Det första jag vill säga är ett bamsestort grattis! Jag hjälper mer än gärna till att fota er magiska dag. Som bröllopsfotograf följer jag med på dagen och det är en stor ära som extern att få vara med er. Det är mycket planering som har lagts ner till ett bröllop och därmed är det viktigt att fånga alla fantastiska ögonblick. Alla känslor, leenden, glädjetårarna, nervositeten och såklart alla fina detaljer som klänningen, brudbuketten, ringarna och dukningen.

Känslan att fotografera bröllop är svår att beskriva, den är underbar. Jag blir helt uppslukad av alla känslor, går alltid och lägger mig med ett stort leende och kan inte vänta med att se bilderna i datorn. Hos mig kan ni välja mellan olika bröllopspaket, minsta paketet är på tre timmars fotografering. Jag utgår från Norrköping, Trosa med omnejd men tar självklart fotograferingar på andra orter i landet och utomlands.

Vackra platser

Jag lägger mycket tid på att hitta de perfekta och vackraste platserna för porträttfotograferingen. Det ska var bästa ljuset, fina bakgrunder, just för att ge er så magiska bröllopsbilder som möjligt. Inget lämnats åt slumpen.

Gemenskapen

Inga tråkiga gruppbilder och stela poser. Ni tillsammans med erat brudfölje, familjebilder eller porträttfotograferingen ska få er att känna kärleken hos varandra,

Avslappnat

Jag vill att ni ska ha så roligt som möjligt framför kameran, även de kameraskygga. Ni kommer vara avslappnade och gapskratta tillsammans med mig.

Fanny Sundin, er bröllopsfotograf

Disneyfreak, travel nut och djurälskare

Välkommen hit! På något sätt har du hamnat just på min sida, kan ju säga att jag älska dig redan! Jag är en specialiserad bröllopsfotograf baserad i Östgötska staden Norrköping. Hur jag hamnade här är en lång historia, men kort och gott hamnade jag här på grund av studier och hipsvisp blev jag kvar. Under åren har flyttlasset gått från Södertälje till Vagnhärad, USA, Skottland och några turer här i Norrköping. Du kanske tror att jag älskar att flytta, jo det gör jag haha.

Under min uppväxt har jag fått höra en upprepande historia om mig, när jag var cirka sju år tältade jag och min familj ute på Öland. Under första dagen gick jag till en lekplats, hittade en kompis och när jag väl kom tillbaka pratade jag med en öländsk dialekt. Tydligen kom dialekten direkt, jag har väldigt lätt att ta efter dialekter. Skulle nog säga att ibland kommer östgöta dialekt fram.

Annars är jag en glad tjej som har lätt att gå i skratt. Älskar tv-serier, hittar nya hela tiden, dagsläget är favoriterna Vänner (har sett alla säsonger minst 5 gånger!) och The Good Place. När det kommer till filmer är det alltid Disney som är stora favoriten. Kan ibland se mig själv som Disneyfiguren Basil Mus när jag letar efter det perfekta platsen för en fotografering, det som saknas är den gröna hatten och förstoringsglaset. När jag ska laga något hemma blir det antigen en god pastarätt eller vegetarisk asiatisk wok. Som person gillar jag att sova lite extra på morgonen, gå på äventyr och är väll fortfarande en liten Nintendo nörd.

Mitt fotograferandet gillar jag ljusa och spontana bilder. Jag går in med mycket känslor och skratt i mitt jobb, speciellt bröllop kommer alla känslor på samma gång!

”Fanny är en skicklig fotograf som förgyllde vår bröllopsdag. Vi har fått fina minnen för
livet. Och dessutom är hon jätte härlig tjej vilket gjorde fotograferingen både rolig och minnesvärd. Vi kan rekommendera henne starkt.”

JEANETTE & TOBIAS

Information

Skicka en bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret, ju fler detaljer ni skriver in desto lättare blir det för mig när jag ska leta platser inför porträttfotograferingen. Om jag är ledig på erat datum skickas en bokningsavgift på 5000kr. Den avgiften gör att jag håller erat datum som ni har bokat och den betalas inte tillbaka om ni av någon anledning skulle ställa in. Bokningsavgiften dras sedan av från den totala kostanden på slutfakturan. 

VAD HÄNDER OM DET REGNAR?
Om det regnar rätt mycket under er dag, försöker vi fota under tak och skydda oss från regnet. Om det regnar sånt där mysigt romantiskt regn då ni kommer paraplyet fram och ni får stå där bara ni. Det är hur mysigt och romantiskt. Jag vet att ni inte vill ha regn, men i vissa länder och kulturer betyder det bara tur och jag tycker vi gör det bästa av situationen. jag har fotat där det har regnat och det blev faktiskt de mest fantastiska bilder!

VI ÄR VÄLDIGT OVANA FRAMFÖR KAMERAN, HUR GÖR VI?
Det är inget ovanligt eller konstigt. Under provfotograferingen får vi testa att arbeta tillsammans och då får ni även prova att stå framför kameran innan eran stora dag. jag vill att ni ska ha sån avslappnad fotografering som möjligt och bara kunna njuta av dagen. Ni behöver bara vara er själva och det mycket bli hur grymt som helst!

VAD HÄNDER OM DU BLIR SJUK?
Jag har aldrig fått ställa in en fotografering på grund av sjukdom, men om det skulle hända har jag ett stort kontaktnät med fotografer runt om Sverige som jag kan kontakta för att få en ersättare. Om ni vill att jag ska skicka er alternativ kan jag göra det.

FOTAR DU UTANFÖR SVERIGE OCKSÅ?
JAA! Det gör jag också, skriv i så mycket som möjligt i formuläret så återkommer jag med en offert till er.

Det ingår resa i hela Sverige i alla mina paket. 

Jag skriver alltid avtal inför alla bröllopsfotograferingar, detta avtal skickas tillsammans med bokningsavgiften. När bokningsavgiften är betald och avtalet signerat så bokar vi in ett bröllopsmöte där vi går genom era önskemål och lär känna varandra. Mötet brukar jag ha ungefär tre månader innan bröllopet. Till detta möte får ni även checklistor som ni får kolla genom i lugn och ro inför mötet. Mötet kan också göras via Skype. Under mötet gör vi även en provfotografering som gäller inom Norrköping med omnejd om inget annat är överenskommet. Det är ett ypperligt tillfälle för oss att fota tillsammans innan själva bröllopet. Detta är till för att ni ska känna er mer trygga och bekväma framför kameran. Här ingår det fem högupplösta bilder.

Leverans med de färdiga redigerade bilder sker cirka sex veckor efter bröllopsdagen. Bilderna levereras fullformat i JPG till ett personligt webbgalleri på webbplatsen Pic-Time. Där kan bilderna laddas ner i högupplöst format och i webbformat, bilderna för användas och laddas ner obegränsat. Ni kan med dessa format ha chansen att förstora bilderna själva. Det går även att köpa förstoringar, tackkort och annat tryckmaterial genom fotografen. Ni kan såklart alltid köpa fler bilder än vad som ingår i paketet.

Avslappnad provfotgrafering

I alla paket ingår det en avslappnad provfotografering inför ert bröllop. Det är en unik möjlighet för oss att fotografera tillsammans inför bröllopet. Ni får fem vackra högupplösta bilder som ni kan använda till Save the date eller ha på väggen hemma. Denna fotografering görs under bröllopsmötet och gäller inom Norrköping med omnejd om inget annat är överenskommet.

BRÖLLOP LINKÖPING TRÄDGÅRDSFÖRENINGEN
Porträttfotografering

Er investering i livet

Old

Personligt bröllopsmöte

Provfotografering (inom Östergötland)

3 TIMMARS
sammanhängande fotografering

100 BILDER
redigerade och högupplösta bilder

LYXIGT USB
med alla köpta bilder

RESA
inom Sverige

10 000kr

Borrowed

Personligt bröllopsmöte

Provfotografering (inom Östergötland)

5 TIMMARS
sammanhängande fotografering

150 BILDER
redigerade och högupplösta bilder

LYXIGT USB
med alla köpta bilder

RESA
inom Sverige

15 000kr

New

Personligt bröllopsmöte

Provfotografering (inom Östergötland)

8 TIMMARS
sammanhängande fotografering

250 BILDER
redigerade och högupplösta bilder

LYXIGT USB
med alla köpta bilder

RESA
inom Sverige

21 500kr

Blue

Personligt bröllopsmöte

Provfotografering (inom Östergötland)

10 TIMMARS
sammanhängande fotografering

350 BILDER
redigerade och högupplösta bilder

LYXIGT USB
med alla köpta bilder

RESA
inom Sverige

27 000kr

Bokningsförfrågan

Vad kul att ni är intresserade att boka mig! Fyll i formuläret nedan så återkommer jag till er så snart som möjligt!