Företagsfotograf Norrköping - Östergötland

Mitt jobb som fotograf är att få ert företag att synas bättre, om det gäller via innehåll som, bilder, kommunikation eller annan marknadsföring. Genom att arbeta med ditt varumärke och syfte med marknadsföringen kan det hjälpa er att nå ut till er målgrupp. Med dagens algoritmer i sociala medier och med reklam i mängder är det viktigt att komma genom bruset. En bild säger mer än 1000 ord, därmed kan bilder stärka ert varumärke till topp. 

Jag fotografera stylade fotografering, interiör, produkter, personal, events, butiker och lokaler, samt bilder till sociala medier. Just för att få allt mer enhetligt och proffsigt.

Ska ni lansera en ny produkt eller bjuda in era kunder och medarbetare till ett härligt event? Behöver ni produktbilder för er ny produkt eller bara fräscha upp er e-handel? Eller har du en stor blogg och behöver modebilder? 

Jag fotograferar ert event på plats med naturligt ljus och blixt. Produktbilderna fotograferar jag ute som inne. Jag löser det! 

EVENT/VIMMEL

produktbilder

Mode

om Fanny Sundin

DISNEYFREAK, TRAVEL NUT OCH NINTENDO NÖRD

Fanny Sundin heter jag, är en 26-årig glad tjej som har lätt att gå i skratt och är baserad i Östgötska staden Norrköping, hur jag hamnade i Norrköping är en lång historia. På grund av studierna blev jag kvar i denna fantastiska stad. Jag är ursprungligen från Södertälje, en stad cirka fyra mil söder om Stockholm, och halvt uppvuxen i Vagnhärad. Har också bott i Santa Barbara och Skottland, ni kanske tror att jag gillar att flytta. Jo det gör jag faktiskt. 

Förutom att jag gillar att flytta är min ”gulity pleasure” i snacksväg de hedliga PimPim båtarna. Jag är också ett stort Disneyfan, kan nog sjunga till alla Disneylåtar, jag har troligen sett alla filmer. Kan ibland se mig själv som Disneyfiguren Basil Mus när jag letar efter det perfekta platsen för en fotografering, det som saknas är den gröna hatten och förstoringsglaset. Förutom Disney, är TV-serien, Vänner, en stor hit (har sett alla säsonger minst fem gånger). Som person gillar jag att sova lite extra på morgonen och är nog fortfarande en Nintendo nörd. 

När jag var liten, trodde jag att om jag råkade svälja kärnor från äpplen så skulle det börja växa äppelträd i magen. Kanske därför jag är allergiska mot äpplen idag haha. När jag var sju år, tältade jag och familjen på Öland. Under första dagen träffade jag en kompis vid en lekplats, när jag skulle fråga föräldrarna om jag fick gå iväg pratade jag med en öländsk dialekt. Jag var borta i ungefär fem minuter. Har sedan dess väldigt lätt att ta efter dialekter. 

Som fotograf skapar jag bilder med naturligt ljus. Jag har fotograferat event och produktbilder för hemsidor samt sociala medier till företag runt om i Sverige. Nu för tiden börjar första kontakten med ett företag online och därför är det viktigt med bra sida på sociala medier och hemsidan. Därför är det bra professionella bilder som stärker företagets namn. Då jag också är grafisk designer i grunden tar jag emot tjänster som hemsidor och formgivning. Hemsidorna skapar jag i WordPress och i responsiv design för att hemsidan ska funka i alla plattformar. Formgivning kan jag formge tidningsuppslag till digitala annonser.

”Stort tack för bra bilder!”

SOIFE SABERSKI, MARKNADSCHEF NATURKOMPANIET

FLER BILDER

INFORMATION

1. BOKNING
Läs och se om jag är er rätta fotograf. Om jag är, skicka in en bokningsförfrågan via mitt formulär nedan, försöka svara så utförligt som möjligt. Jag kommer läsa genom era svar och återkomma inom kort.

2. BOKNINGSFAKTURA OCH AVTAL
Om vi blir en perfect match, skickar jag info om mitt avtal som ni får fylla i samt en bokningsavgift på 20% av paketet. Summan kommer dras av på slutfakturan som ni betalar 30 dagar efter fotograferingen. När avtalet är skrivet och avgiften betald, då är är det bara att köra på.

3. DATUM OCH PLATS
Om datum och plats inte är bestämt sedan start, då bestämmer vi det var fotograferingen ska ske. 

Skulle ni vilja ändra datumet längre fram går det alltid bra, vid bokningen bokar vi alltid in ett extra datum om första inte skulle fungera.

4. FOTOGRAFERING! 
Vi träffas för fotograferingen och kör järnet! 

5. LEVERNAS
Bilderna levereras via mitt onlinegalleri, det kan ni med kollegor, kunder, familj och vänner! 

6. Ni får mer än gärna ge mig en recension!

INGÅR RESEERSÄTTNING?
Det ingår resa i hela Sverige i alla mina paket. Jag utgår från Norrköping, Östergötland, kan ta mig överallt om det behövs. 

HAR DU STUDIO?
Nej, det har jag inte. 

LÅG- OCH HÖGUPPLÖST?
Lågupplöst betyder att bilderna är ganska små, men duger alldeles utmärkt för att mejla eller lägga upp på sociala medier. Högupplösta bilder är stora bilder i bra kvalitet för utskrift eller förstoringar.

REDIGERAR DU BILDERNA?
Ja

FÅR VI LÄGGA UPP BILDERNA PÅ SOCIALA MEDIER? 
Ja, det går jättebra att publicera bildernera, men det skulle vara snällt att det står ”Fotograf Fanny Sundin” när ni lägger ut dem, eller tagga mig som fotograf. 

Fotograferingen är helt anpassad efter era önskemål. Om jag ska bestämma plats, är fotoplatsen/-erna utvald efter ljuset. Jag rekar alltid passande fotoplatser.

Efter fotograferingen börjar efterarbetet. Cirka 5 arbetsdagar efter fotograferingen får ni personligt onlinegalleri med utvalda bilder att välja mellan. Önskar ni att köpa flera bilder, kan ni köpa 200kr/bild och lägre vid bildpaket. 

Era bilder levereras högupplösta och internetanpassade, för fri användning. 

Bilderna får användas privat och publiceras på sociala medier. Bilderna får ej användas för redaktionella och kommersiella ändamål, om vi inte kommit fram till annat. Får ej heller ändras eller redigeras. Originalfiler (RAW) eller oredigerade filer lämnas ej ut.

PRODUKTFOTOGRAFERING OUTFIT MODE LOS ANGELES SANTA MONICA

Streetstyle fotografering

FLER BILDER

”Superduktig och härlig tjej, rekommenderas!”

FANNY MAGNUSSON, INFLUENCER & MODEL

webbdesigner & content producer

Behöver ni en ny webbplats, e-handel eller sociala medier tips? Jag är också en webbdesigner och content producer, gå gärna in och kika, HÄR, vad jag erbjuder för slags tjänster.

er investering

”Influencer”

Konsultation inför fotografering

1 timmes fotografering

10 digitala bilder

Personligt webbgalleri

Anpassning till webb

Redigering av bilder

Resa inom Sverige

2.500 kr

Small

Konsultation inför fotografering

1 timmes fotografering

30 digitala bilder med fri användningsrätt

Personligt webbgalleri

Anpassning till webb

Redigering av bilder

Resa inom Sverige

22.000 KR

Medium

Konsultation inför fotografering

2-3 timmar fotografering

50 digitala bilder med fri användningsrätt

Personligt webbgalleri

Anpassning till webb

Redigering av bilder

Resa inom Sverige

35.000 KR

Large

Konsultation inför fotografering

6 timmar fotografering

100 digitala bilder med fri användningsrätt

Personligt webbgalleri

Anpassning till webb

Redigering av bilder

Resa inom Sverige

45.000 KR

Bokningsformulär

Vad kul att ni är intresserade att boka mig! Fyll i formuläret nedan så återkommer jag till er så snart som möjligt!