Fotograf och grafisk designer baserad i Norrköping

Mitt jobb som fotograf och grafisk designer är att få ert företag att synas bättre om det gäller via innehåll som bilder, kommunikation eller annan marknadsföring. Genom att arbeta med ditt varumärke och syfte med marknadsföringen kan det hjälpa er att synas. Jag ska få er att nå er målgrupp, för att få deras uppmärksamhet är det bra att veta ert syfte, vision samt mål. Med dagens algoritmer i sociala medier och reklam i mängder är det viktigt att veta hur man ska komma genom bruset.

FOTOgrafering

En bild säger mer än 1000 ord, därmed kan stärka ert varumärke till topp. Jag fotografera era nya produkter, personal, events, butiker och lokaler samt även bilder till era sociala medier. För att få allt mer enhetligt och proffsigt.

GRAFIsk design

Jag formger både digalt och tryckt marknadsföring. När det kommer till grafisk design är det utseendet som räknas och det ska dra till era kunders uppmärksamhet.

Webbdesign

Webbplatsen är dagens skyltfönster för företaget, en vacker fasad som ska synas på ett smidigt och enkelt sätt. Tillsammans med programmet WordPress ger jag er hemsida ett syfte till er marknadsföring.

Hur jag arbetar

01

Första kontakten

VI har ett uppstartsmöte live, mejl eller Skype, vad som är bäst för er. Här diskuterar vi era förväntningar. Gör en tidsplan för projektet.

02

Research

Beroende på uppdrag gör jag ett designförslag eller en research för exempelvis fotograferingen.

03

Uppföljning

Skickar korrektur till er och ni skickar eventuella materialet till mig. Om det gäller fotografering får ni här ett urval till ert egna onlinegalleri.

04

Ready AND go!

Hemsidan publiceras, tryck eller annat skickas iväg, Bilder publiceras och ni är ready to go! Fit for fight!

Fanny Sundin

Fotograf & Grafisk designer

Jag är en fotograf och grafisk designer som utgår från Norrköping men kan ta mig runt om i Sverige. Som fotograf skapar jag bilder med naturligt ljus. Jag har fotograferat event och produktbilder för hemsidor samt sociala medier till företag runt om i Sverige. Nu för tiden börjar första kontakten med ett företag online och därför är det viktigt med bra sida på sociala medier och hemsidan. Därför är det bra professionella bilder som stärker företagets namn. Då jag också är grafisk designer i grunden tar jag emot tjänster som hemsidor och formgivning. Hemsidorna skapar jag i WordPress och i responsiv design för att hemsidan ska funka i alla plattformar. Formgivning kan jag formge tidningsuppslag till digitala annonser.

Bokningsformulär