InstagramLinkedinPinterest

Fanny Sundin född 1994, grafisk design student

Vem är den där tjejen bakom kameran? Jo, jag är en 24-årig student som är inne på sista året i min Grafisk Design och Kommunikation utbildning på Linköpings Universitet. Jag studerar i campus Norrköping och därmed är bosatt i vackra Norrköping, Östergötland. Utanför mina studier har jag mitt kära lilla fotoföretag sedan två år tillbaka och det är helt underbart.

Som person är jag en glad, sprallig och ärlig tjej som även älskar att skratta. Om ni inte hittar mig bakom kamerahuset, kan ni hitta mig framför ett skissblock eller läsa en romantisk bok skriven av Nicholas Spark framför en eld. Tycker även om att gå på vilda äventyr, se tv-serier om världens undergång, mord med dess gåtor som ska lösas och disneyfilmer. Kan ibland se mig själv som disneyfiguren Basil Mus när jag ska leta efter det perfekta platsen för en fotografering. 

Är också en liten globetrotter som gillar att se nya länder och kulturer. Gillar bäst de underbara solnedgångarna och matkulturen. Har därmed samlat en reseblogg där jag skrivit och fotograferat mina underbara dagar utanför Sveriges gränser. Det gjorde att året 2013 åkte jag iväg och studerade grafisk design i USA och även en utbytestermin som Erasmus i Skottland hösten 2018. Inser verkligen hur liten världen är och hur mycket alla vi människor är länkade till varandra på ett eller annat sätt. 

När det kommer till själva fotograferandet gillar jag ljusa och spontana bilder. Det är de stunder då ni inte vet att jag fotar som är bäst. Ni kan glömma dom stela stunderna och bara ha det bra. Vi alla tycker inte om att stå framför kameran och därför är det lättare att försöka jobba oss fram. Om ni hör mig sjunga eller säga något roligt ljud då vet ni att jag bara har det bra. När det kommer till mitt arbete går jag in med mycket känslor och skratt. Att fotografera och samtidigt lära känna nya människor är hur roligt som helst. 

Jag fotograferar bröllop, porträtt då allt från mode till studentporträtt och även till företag. Till företagare kan jag hjälpa med vimmel/mingel/event, porträtt, produktfotografering och även grafisk design.