Fanny Sundin född 1994, grafisk design student

Är en 24-årig student som är inne på mitt sista år i min Grafisk Design och Kommunikation utbildning på Linköpings Universitet. Jag studerar på campus Norrköping och därmed är bosatt i vackra Norrköping. Utanför mina studier har jag mitt fotoföretag sedan två år tillbaka och det är helt underbart.

Jag är en liten globetrotter, gillar att resa mycket och se alla olika kulturer och religioner. Alla mina resor går att läsa mer om här, där har jag skrivit mer om mina underbara dagar utanför Sveriges gränser. Det gjorde att jag åkte väg år 2013 till Kalifornien och studerade grafisk design. Under min underbara och magiska tid i USA skrev jag om alla mina händelser vilket kan läsas mer om under kategorin Santa Barbara 2013 – 2014 på samma sida. Under mina resor inser jag hur mycket världen och människorna är länkade till varandra. Alla har en unik berättelse, det är därmed en många anledningar jag gillar att fotografera. Jag lär känna många människor och höra allas unika berättelse.

Om ni inte hittar mig bakom kamerahuset, kan ni hitta mig framför ett skissblock eller läsa en romantisk bok skriven av Nicholas Spark framför en eld. Älskar även gå på vilda äventyr, se tv-serier om världsundergång, mord med dessa gåtor som ska lösas och Disneyfilmer. Kan ibland se mig själv som disneyfiguren Basil Mus när jag ska leta efter det perfekta platsen för en fotografering. När det kommer till mitt arbete går jag in med mycket känslor och skratt. Att fotografera och samtidigt lära känna människor värden över är rätt häftigt.

 

Öppna mitt CV här