Fanny Sundin, grafisk design student

Jag är en 23-årig student som pluggar Grafisk Design och Kommunikation på Linköpings Universitet i Campus Norrköping. Utanför studierna har jag mitt fotoföretag sedan nästan två år tillbaka.

Jag gillar choklad i alla olika former, läsa en romantisk bok framför en öppen eld, gå på vilda äventyr (helst utan karta för att se vart jag kan hamna) och ibland vara lite halv spontan. När ni inte hittar mig bakom kameran eller håller på att skissa logotyper är jag utanför Sveriges gränser. Under mitt år i Kalifornien (läs mer om mitt år här) kom jag på hur mycket världen och människorna är länkade till varandra men ändå har alla en unik berättelse. Att alla har denna unika berättelse, är därmed en av punkterna till varför jag gillar att fotografera. Har i många år velat jobbat med något kreativ, att se olika saker som kan tillsammans bli något perfekt.

Älskar även tv-serier om mord med dessa gåtor som ska lösas och Disneyfilmer. Kan ibland se mig själv som Disneyfiguren Basil Mus när jag ska leta efter det perfekta platsen för en fotografering.

Jag går in med mycket känslor och skratt till mitt jobb. Att fotografera och samtidigt lära känna människor värden över, är rätt så häftigt.

 

Öppna mitt CV här