Fanny Sundin född 1994, grafisk design student

Jag är en 23-årig student som snart är inne på mitt sista år i min Grafisk Design och Kommunikation utbildning på Linköpings Universitet. Jag studerar på campus Norrköping och därmed är bosatt i vackra staden Norrköping. Utanför mina studier har jag mitt fotoföretag sedan två år tillbaka, det är helt underbart.

Är en liten globetrotter, gillar att resa mycket och se alla olika kulturer och religioner. Alla mina resor går att läsa mer om här, där har jag skrivit mer om mina underbara dagar utanför Sveriges gränser och se bilder. Det gjorde att jag åkte väg år 2013 till Kalifornien och studerade ett år i grafisk design. Under min underbara och magiska tid i USA skrev jag om alla mina händelser vilket kan läsas mer om här. Under mina resor inser jag hur mycket världen och alla människor är någonstans länkade till varandra. Alla har en unik berättelse, det är även en många anledningar jag gillar att fotografera. Jag lär känna många människor och fått höra allas unika berättelse.

Om ni inte hittar mig bakom kamerahuset, kan ni hitta mig framför ett skissblock eller läsa en romantisk bok skriven av Nicholas Spark framför en eld. Älskar även gå på vilda äventyr, se tv-serier om världsundergång, mord med dessa gåtor som ska lösas och Disneyfilmer. Kan ibland se mig själv som disneyfiguren Basil Mus när jag ska leta efter det perfekta platsen för en fotografering. Jag går in med mycket känslor och skratt till mitt jobb. Att fotografera och samtidigt lära känna människor värden över, är rätt häftigt.

 

Öppna mitt CV här