Porträttpriser

Frågor & svar

Såklart så skapar det vissa begränsningar. Vid porträttfoto har jag rätten till att flytta den bokade fotograferingen till första möjliga datum som passar oss båda. Jag har tyvärr inte tillgång till en studio.

I klädesväg får ni ta kläder som ni trivs med och känner er bekväma i. Under vår- och sommartider passar hellre ljusa somriga kläder och då undvik gärna mörka, med stora tryck och logotyper på som kan ta uppmärksamhet på bilden. Har även skrivit ett inlägg om detta.

Avbokning gällande alla fotograferingar bör ske senast klockan 12.00 dagen innan fotograferingen, annars debiteras 300kr.

Inom 2-5 arbetsdagar efter fotografering får ni ett urval via sidan Pixieset, där ni i lugn och ro får välja ut era bilder. Ni favoriserar era bilder genom att hjärtmarkerar de bilder ni önskar beställa. Ni kan dela länken med vänner och familj om ni vill. Galleriet är anpassat för allt från mobiler, paddor till datorer.

Efter att fått bilderna kommer dom klara och redigerade efter 3-7 arbetsdagar upp på samma sida. Där kan de laddas ner och användas obegränsat. Det finns två olika alternativ att välja på (välja vilka ni vill ha), Högupplöst format (5760x3840px, 300dpi) och för webb (1024×683, 72dpi). Kan alltid köpa fler bilder än vad som ingår i ert paket.

Publicerar av bilder måste ni ange ”Fotograf: Fanny Sundin”, får ej ändras eller redigeras. Eller om vi har kommit överens till något annat. Jag använder ingen stämpel på bilderna då personligen tycker att det förstör bilden. Jag skulle bli jätteglad om jag fick använda bilderna som tas på min hemsida.

Kontakta mig för mer info angående outfit fotograferingar till blogg. Håller till i Norrköping, Stockholm och Trosa. Kan fota på andra områden också, då tillkommer reseavgift på 30kr/mil.

Bröllopspriser

Frågor & svar

Direkt bokas ett personligt planeringsmöte in. På detta möte går vi genom ert bröllop i detaljer och vad som ska fotograferas och inte. Här får vi möjlighet att lära känna varandra innan stora dagen. Ni får chansen att ställa frågor, ta med inspirationsbilder. Här skriver vi på ett avtal för att båda parter ska känna sig nöjda och skickas med en faktura på halva beloppet som garanterar ert datum. Detta dras av på slutgiltiga fakturan. Priserna är inklusive moms. Om fler bilder önskas kostar det 100kr/bild. Företaget innehar F-skattsedel.

Provfotografering

I samband med planeringsmötet kör vi en provfotografering som ingår i alla paket. Ni har alltid fri användningsrätt på era bilder. Får framkallas och publiceras obegränsat.

Mina utgångspunkter är Norrköping (bosatt), Stockholm och Trosa. Städer utanför dessa tillkommer 30 kr/mil.

Dagen är er, ni som bestämmer hur ni vill ha den, om ni har en favoritplats säg gärna till. Såklart kan jag komma med förslag när det gäller ljuset, platser och tidpunkt.

Urvalet får ni via sidan Pixieset, där ni i lugn och ro får välja ut era bilder. Ni favoriserar era bilder genom att hjärtmarkerar de bilder ni önskar beställa. Ni kan dela länken med vänner och familj om ni vill. Galleriet är anpassat för allt från mobiler, paddor till datorer.

Bilderna kommer redigerade och klara ca 2-3 veckor efter er bröllopsdag upp på samma sida. Där kan de laddas ner och användas obegränsat. Det finns två olika alternativ att välja på (välja vilka ni vill ha), Högupplöst format (5760x3840px, 300dpi) och för webb (1024×683, 72dpi). Bilderna levereras i fullt format till er. Bilderna är 5760 px breda på längsta sidan, skickas i JPG och upplösningen 300px. Då kan bilderna skrivas ut och fortfarande se bra ut.

När ni använder bilderna skriv gärna under: ”Fotograf Fanny Sundin”, skulle uppskattas.