Onsdagen den 25 september 2013. Har idag som vanligt haft Graphic Design Basics och simträning. Simträningarna på onsdagar, vad ska jag säga om dom…förutom att jag/vi alla dör. Nu har Chuckie, min tränare, börjat prata om alla state finals osv. vi har fått titta på alla tider (jag på 200m fritt) för att försöka slå eller få den tiden på träningen. Idag och för en vecka sedan har vi börjat simmat väldigt mycket på tid och foooort. Kom fram till att på dagens simträning simmade vi 3500meter på en och en halvtimme. Ni kan väll förstå hur jag nästan höll på att dö efter träningen.

Kom hem efter halv tre och har sedan dess ätit lunch, gjort ALLA veckans och nästa veckans läxor (känns som det blir mindre och mindre läxor…) det ska bli skönt att få en ledig fredag för första gången. Snart ska jag laga ihop något gott till middag.

1 kommentar

  1. Hej! Hittade till din blogg och idag vart jag antagen till Santa Barbara till våren!:) undrar om jag skulle kunna få komma i kontakt med dig och ställa lite frågor? I sånnafall kan du ju mejla eller lägga till mig på Facebook! Kajsa Björn! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.