Dagen började med att gå upp klockan 5 för packa det sista och äta en liten fin frukost med familjen en sista gång. När väl klockan slog sex åkte vi upp till Arlanda. Jag checkade in och lämnade ifrån mig mitt bagage. Sen var det bara att säga hej då till familjen.

Klockan 10:40 gick mitt tomma första flyg till New York för en mellanlandning, I New York fick jag hämta mitt bagage och ”checka in” det igen. Efter två timmar gick mitt andra flyg som den här gången skulle ta mig till Los Angeles. Fast detta flyg var fullt. Efter 16 och en halv timme flygning var jag äntligen framme. Runt åtta på kvällen kom Santa Barbara air bus som skulle ta mig till min slutdestination. Jag var framme i lägenheten klockan 23.

Jag är ganska imponerad idag att det bara några timmar tills man är på andra sidan jordklotet. Iallafall idag är man ganska trött, väldigt trött! Att flyga med förkylning och feber är inte den bästa kombinationen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.