Har nu kommit hem efter en lång shopping dag. Gick upp sju imorse för att hinna med bussen som skulle ta oss till Oxnard. Bussresan kostade 10 dollar enkel resa och tog 40 minuter. Från Oxnards tågstation tog vi taxi till självaste shoppingstället.


Att släppa lös fyra tjejer på Columbus Day Sale, då allting har 15-60% rea är inte så smart när det gäller ekonomin. Hehe… Vi kom dit när dom precis hade öppnat och började med Forever 21 som var närmast. Sedan var det bara att försöka ta sig runt alla dessa tre stora byggnader med hundratals affärer på fem timmar… Vi gick runt och runt, in och ut.

  När klockan slog halv tre väntade en taxi på oss som körde oss tillbaka till stationen, bussen till Santa Barbara gick 15.10. Alla vi fyra nästan halvsov på tillbaka vägen. Dock kom jag hem med, en kofta, en skjorta, ett linne, ett par gröna converse (har snart alla regnbågens färger…), lite choklad från chocolate factory, ett par thights och ett inspirerande fotoalbum. När vi kom tillbaka vilade vi en liten stund, drack vatten, lämnade alla saker och gick till State Street för mera shopping. Jag har nu officiellt köpt min första halloween kostym, Minons, från Dumma Mig. (Disney tema i år). Efter lite mera shopping gick jag, Jessika och Andrea på bio det blev en spontan bio, Runner Runner, med Justin Timberlake. En speciell film men bra på sitt egna lilla sätt.


Sitter nu hemma i sängen och är hur trött som helst. Ska upp tidigt imorgon igen.. Den här gången för en liten springtur vid stranden.