Sammanfattar lördagen med: stress, missförstånd, näsblod, ambulans och strömavbrott.

Som sagt hände det rätt mycket saker under gårdagen. Lördagen började bra, gjorde lite läxor medan Daniella var med sin farmor och hennes man ute på någon vingård här i Santa Barbara. Senare mot kvällen skulle vi till några kompisar nere i La Brezza, det var bara att kasta i sig maten och försöka hinna till dom innan bussen skulle gå. Den skulle ta oss till ett ställe för att fira Daniella. Dock så hamnade vi inte där…


När Daniella hade kommit hem, sprang vi halvt ner till dom. När vi väl skulle gå och fira henne började hon blöda näsblod. Jahapp trodde vi, det slutar nog efter fem minuter eller något. Det blödde, blödde och blödde. Efter 40 minuter började vi alla bli lite oroliga och tittade upp på internet om vad man skulle göra efter så långt tid. Alla sidor slutade med ”om det inte slutar blöda efter 30 minuter ska man besöka en doktor eller ringa ambulansen”. Vi, fyra tjejer stod där och hade ingen koll på läget så det slutade med att vi ringde 911 och frågade hur vi skulle göra. Dom sa då, tryck uppe i näsan och om inget händer efter tio minuter ring tillbaka. Daniella tryckte på näsan, blev bara värre! Vi ringde tillbaka och ambulansen skulle komma fram till porten om 15 minuter.


  Ambulansen kom och dem tittade och fråga hur allting var. Slutade med att vi ringde en taxi istället för att tydligen skulle en åktur till sjukhuset med ambulans kosta 1200 dollar!!! De ville ingen betala. Från ingenstans när vi väl stod där kom två stora blixtrar uppe i himmelen som tydligen (vi vet inte) orsakade strömavbrottet hemma. Daniella tog taxi hem till Buena Vista för att när väl taxin kom hade det slutat blöda. När hon väl kom hem var allting svart, som tur var (med våran snälla granne) kom han med en ficklampa som hon fick låna. (Nu har vi till och med fått en liten svart ficklampa av honom!) Allting slutade väldigt konstigt men Daniella mår bra som tur är. Vi har inte fått ringa ambulansen någon mer gång.