Tänk, imorgon åker vi hem. Känns konstigt…

Idag har vi fixat det sista och försökt få plats med allt i resväskorna! Har precis ätit en jättegod middag på The Long Room, samma irländska ställe som för nån dag sen. Vi åt babyribs med coleslaw och hemmagjorda pommes frites, supergott!


Sitter just nu på Starbucks och njuter av de sista minuterna på amerikansk mark. Jag kommer verkligen sakna USA efter dessa otroligt underbara 23 dagarna. Jag har sett mycket saker som jag trodde jag aldrig skulle få se i mitt liv. Vita Huset, Santa Monica Pier, Hollywood, Hollywood skylten, Golden Gate Bridge, Alcatraz, Frihetsgudinnan och mycket mera!! Jag vill inte lämna landet!


Den här resan kan man förkorta med 26 mil gående, ca 3000 bilder och 6 flygningar under 23 dagar, helt otroligt! Vilken resa vi gjort och allt vi sett från historiska museum i Washington till hitech på Times Square i New York, de hemlösa i Santa Monica till de allra rikaste rikas hus Hollywood. Ätit riktigt gott, till den allra vidrigaste mexikanska maten i Santa Monica. Vandrat i 40-graders värme på östkusten till att ligga på stranden på den svala västkusten. Resväskor som gått sönder till att vi faktiskt varit där och sett och gjort allt vi faktiskt gjort! Den största kontrasten nu är nog att ha firat 4 juli med säkert 100.000 pers i San Francisco eller att trängas med alla på Times Square till att komma hem och mötas av älgar på tomten.