Har nu lagt underbara Santa Monica bakom oss och tagit bussen 407 upp till Hollywood. Bussturen som tog ca en timme och kostade 3 dollar för oss båda + att vi fick en privatguide. Killen som satt brevid oss berättade allt vi passerade, tex åkte vi förbi hotellet som Whitney Houston dog på, plastikkirurgen som alla kändisar opererar sig hos och hotellet som dom bor på vägg i vägg och får hjälp att ta sig tillbaka till efter operationen. Vi hoppade på Vine St och gick en bit till vi kom fram till hotellet Dunes, på 5625 West Sunset Boulevard. Hotellet var nyrenoverat och vi fick gratis WIFI. Utsikten är inte dålig här heller Hollywood Sign är precis till vänster om oss så man ser den klart och tydligt. Några kvarter ifrån oss ligger The Walk Of Fame. Vädret är som alltid helt underbart och sängarna är fortfarande 1,5 meter breda…


Santa Monica är stället som jag gärna vill åka till igen, allting var nära och bra. Maten varierade från utsökt pasta till äcklig mexikansk mat! Rekommenderar gärna stället till de som gillar shopping och bad på samma ställe!


Sitter just nu och äter dagens middag inköpt från kinesen runt hörnet. Vi har precis varit på en rundtur runt området och sett lite grejer. Har också varit på en gigantisk skivbutik där de verkligen hade allt!! Nu försöker vi komma på vad vi ska göra för något imorgon och resten utav dagarna här uppe i Hollywood.