Hawaii


Jag har nu lämnat mitt andra hem, andra halva…Santa Barbara!! Vad kan jag säga?! Detta år har varit det mest underbaraste året i mitt liv! Jag vet inte vart jag ska börja och beskriva hur underbart och lärorik det var. Ni som sitter i den situationen som jag satt i för ett år sedan, lite smått nervös men ändå spänd på hur allting ska bli, ni där ute kommer ha det mest underbaraste året framför er med nya saker, situationer, träffa nya människor för livet och framförallt lära er hur ni själva fungerar. Under detta år har jag växt som person och lärt mig hur jag själv fungerar, jag har mig mer under detta än under hela gymnasieåren.


Jag vet fortfarande inte hur jag ska beskriva min tid här, har fått nya vänner för livet, vänner som bor utspritt i hela världen. Har lärt mig att kontrollera mina ups and downs, fått nya kunskaper i grafisk design och foto, fått upplevt den amerikanska ”team spirit” och har haft det mest underbaraste tiden i mitt liv!

Har nu kommit till mitt nya paradis, Hawaii. Vi lämnade Santa Barbara tidigt i morse, runt 4 tiden kom en supershuttle som körde oss på LAX. Efter fem timmars flygning hamnade vi på en liten flygplats på Honolulu. När vi hade hämtat alla våra saker och var på väg till hyrbilen insåg vi hade alla väskor får inte plats, det är bara att inse detta. Vi fick uppgradera oss och köpte en lite större bil med sju sittplatser, alltså en större baklucka. Så kan det gå efter ett år i USA…