Har varit en lång dag här i San Francisco. Klockan ringde halv åtta i morse för att halv nio skulle bussen komma och hämta upp oss vid hotellet och sedan ta oss till Nationalparken Muir Woods. Hela morgonen bestod utav en stor tjock dimma och lite extra kallt i luften dock när vi väl kom till Muir Woods kom solen fram och lyste så vackert mellan de otroligt långa träden.


Innan vi kom fram till Muir Woods fick vi en liten sightseeing tur runt San Francisco plus en några stora händelser som hade hänt till exempel jordbävningar osv.. Bussen tog oss från Pier 33, över Golden Gate bron, genom Saucolito och upp mot bergen till Muir Woods. Muir Woods är en nationalpark som har Kaliforniens högsta träd och en helt underbar park för natur fotografer måste jag säga!!


Efter två timmar i parken åkte vi till Saucolito för lunch-stopp och därefter tillbaka till Pier 39. Där gick vi runt, åt en god hemmagjord glass på piren, gick in på pirens akvarium, tittade på sjölejonen längs vattnet och sist men inte minst ”the painted ladies” som husen kallar sig för. Klockan sju kom vi till hotellet för att byta till varmare kläder och sen ut igen, denna gång till The Cheesecake Factory. Mums!! Orkade inte ens äta upp middagen och sen cheesecake efter det. Orkade inte äta upp den heller… Gott var de! Imorgon blir det frukost vid nio tiden och sedan ner till Pier 33 för Alcatraz! (Igen…). Kan nog inte få nog av denna fascinerande ö! Hoppas bara att regnet inte kommer.