STADEN SOM ALDRIG SOVER!


Då är vi här i New York!

Gårdagen började med supershuttle till flyget. Den här gången i god tid. Det gick bra att checka in och vi tog oss till gaten. Eftersom vi skulle komma fram så sent på kvällen, tänkte vi att vi passar på att äta lite lunch först. När vi egentligen skulle påbörja incheckningen ropade dom ut att det var fel på ena dörren på flygplanet och att dom inväntade reparatör…kan ju vara bra att inte dörren går upp när vi är på 11.000 meters höjd…vi hade tur och behövde bara vänta drygt 30 min. Flygningen tog nästan 5 timmar. Vi tog som vanligt en supershuttle till hotell Edison på W47 st.


Vi låg en bra stund och lyssnade på alla ljud och helt plötsligt smäller det till!!! Vi flög upp och kollade ut, då har det börjat åska och blixtra och ösregna på samma gång. Himlen var alldeles svart. Kan säga att det ekade rätt bra här mellan skyskraporna!!! Frukosten intogs på Juniors och bestod som vanligt av bagel creme cheese och dricka. Efter frukosten drog vi till Sephora och den stora Applebutiken på 5th avenue som ligger nästan 10 kvarter ifrån varandra.


CENTRAL PARK


Har nu kommit tillbaka till hotellet, är hur varmt som helst här på östkusten! 100F som är ca 40*C! Efter besöket Applebutiken gick vi till Central park och faktiskt höll vi på att bli kvar där, för vi villade nästan bort oss bland alla små stigar som faktiskt finns…. Gick längs Broadway ner mot Times Square och vi kommer nog att få nackspärr, för vi går med näsorna i vädret hela tiden! På kvällen satte vi oss i trappan på Times Square och bara njöt. Ljudet, känslan och allt folk!