Dagen började med simträning klockan halv tolv till halv två, träningen skulle vara lugn sa Chuckie (min tränare)… Det var den inte! Vi började med vår vanliga uppvärmning (allting är i yards): 300 frisim, 4X100 frisim, 4X50 frisim och 200 medley (alla simsätt). Sen kom döden… 4X200 medley, 4X50 (50 frisim, 2X50 fjäril, 50 frisim), 2X25 frisim (en lugn och andra undervattnet). Vi körde samma dock blev 4X200 till 3 styckena och ända ner till 1X200. Totalt: Alldeles för mycket! Jag har aldrig simmat så mycket fjäril förut men det är bara för att jag satsar på frisim och fjäril. Bra träning ger bättre tider på tävlingarna! Nästa tävling är den 28 februari på samma stället i Ventura och nästa efter det blir Santa Monica College. Ska bli roligt att få åka dit till det colleget som jag från början tänkte söka till. Just nu ligger vi väldigt bra till dock får vi passa oss för LA Pierce College och Cuesta.


Veckans fotoläxa bestod av skor eller stolar. Jag tog mina springskor (som jag nästan lever i just nu…) och fotade dom i olika vinklar. Den största bilden längst ner lämnade jag in, blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet! Vi skulle fota objektivt och subjektivt.