Är just nu i Santa Monica. Dagen började med ytterligare en tidig uppgång. Klockan 02:45 ringde väckarklockan…en supershuttle skulle ta oss till Dallas Airport. Vi kom fram till flygplatsen 04.45 och flyget till LAX gick 6:50 AM. Vi tog varsin bagel och choklad på Donking dounut och väntade vid gaten.


Under flygtiden tittade vi på This Menas War (underbar film!). Vi kom fram till LA runt 9 tiden (tog 5h 15min) och tog sedan ännu en supershuttle till hotellet Carmel Hotel by the Sea i Santa Monica. Hoteller ligger precis bredvid shopping gatan och 100 meter till Santa Monica Beach.


Här är det runt 30*C ute, vi byte kläder och gick till shoppinggatan som finns runt hörnet… Wow vilket shoppingparadis!! Lunchen intogs på ett sushiställe. Efteråt blev det en varsin Frappucino från Starbucks. Sedan blev det såklart Victoria’s Secret!! Shoppingrundan slutade med en middag på The Yankees klockan 20.30, tog en kycklingpasta och mamma en fettucine Alfredo. Var väldigt gott! Dock var det iskallt och vi höll på att frysa ihjäl när vi satt utomhus i bara shorts och T-shirt.


På kvällen vi tog en promenad ner till piren och såg solnedgången. Här är det inga varma kvällar som i Sverige utan efter 20-tiden då solen går ner behöver man ha långbyxor och jacka.