Hi everyone.

Idag har det varit en mycket varm dag, runt 30 grader hela dagen. En av dem positiva sidorna med att ha simträning utomhus. Dock är den negativa sidan värre…. genom att vi tränar under den tiden då solen skiner som bäst har jag en bränna på ryggen där baddräkten har suttit. Man ser klart och tydligt på hela min rygg, inte snyggt! Annars har jag suttit här på Starbucks uppe i Mesa, som är ett område ovanför min lägenhet.

Vi är snart klara med vecka 8 i skolan och alla midterm börjar närma sig, det vill säga hur mycket plugg som helst. Nästa vecka och veckan efter det är helvetet för mig. Har 7 assignments, 2 midterm quizzes, en stor midterm i media design och en midterm process book under kommande två veckorna. Vad ska jag säga…Efter de två tunga helvetes veckorna, eller dagen då allting slutar, är det halloween fest med alla skollagen på ZOBO’s bowling hall med pizza och kostym tävling. Det ska bli roligt att få umgås lite efter allt stressande och träffa nya människor som spelar i alla lag här på colleget.

Ikväll fyller Stephanie år, det blir lite firande till inte allt får sent. Imorgon blir det skola igen (min fredag) som börjar klockan 8 på morgonen och därefter nästa lektion klockan ett. Tänkte under rasten gå till International Student Building och prata om mina kurser nästa termin. Har redan fått ett mejl från skolan att jag ska registrera min kurser för nästa termin i början utav november (det är snart..)