Bröllop Ljungs Slott Linköping

Bröllop på Ljungs Slott, Ljung, Östergötland. 

Lördagen den 19 september 2020 blev det bröllop vid Ljungs Slott som ligger mellan Motala Ström och Göta Kanal i Östergötland. Det var äntligen dags för Lisa och Måns att få gifta sig. 

Dagen började klockan 12:00 med First Look och porträttfotografering vid Ljungs Slott. Då jag brukar lägga en timme för porträtten hann vi med olika miljöer både utomhus och inomhus. First Look placerade jag dom i stora blå rummet i slottet! Känslorna och nervositeten under denna stund är så pirrig. Här tycker jag det är mysigt att fånga båda brudgummen och brudens känslor. Det blev helt underbart. Brudparet är så härliga, tiden bara flög förbi. 

Vigseln var i stora matsalen i slottet, ett slott! Var är inte en bal på slottet som Askungen brukar säga. Vädret var helt underbart under hela dagen, vilken fin kvällssol de fick. Under den fina kvällssolen placerade jag dom en snabbis och tog lite kort. Jag vill bara önska brudparet ett stort lycka till i framtiden och hoppas vi träffas någon gång igen! 

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett var du planerar bröllop i Sverige – eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till mig idag!

 


 

Vigsel/Mingel: Ljungs slott
Porträtt: Ljungs slott
Florist: Adolfsnäs handelsbod (Ljungsbro)
Hår/Makeup: Hårteamet A&A Linköping
Brudklänning: Bröllopshuset Linköping
Brudens skor: MIUMMASH
Vigselring: Thörnströms vintage.
Örhängen: Studio Raw Adorn
Kostym: Brothers
Väst: asos
Tryckmaterial: Optimalprint

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.