Sommarbröllop Norrköping

Lördag den 2 Juni 2018 bjöds det på bröllop vid Tingstads Kyrka och Ingelsta mellan härliga Mathilda & Roy i Norrköping, Östergötland.

Dagen började med huvudfotografen hämtade mig vid Norrköping resecentrum och körde oss till bruden. Vi började med att ta fotografera några förberedelsebilder när hon och sina brudtärnor fixade sig. Var en helt underbar stämning och man blev själv lite tårögd och bubblig i magen av spänning.

Efter några bilder och skratt senare åkte vi till Arbis, en klubb i Norrköping, för ”first look” bilder, denna plats hade brudparet bestämt. I cirka 40 graders värme under hela dagen försökte vi vara snabba då bruden nästan höll på att tuppa av på grund av värmen. Allt gick bra. Vi körde sedan några porträtt vid universitetets sida mot strömmen och några andra bilder innan kyrkan. Själva vigseln var i Tingstads kyrka som ligger mellan Norrköping och Söderköping. En mycket vacker kyrka. Efter vigseln blev det lite gruppbilder, mingel och annat. Som sagt var vädret på topp hela dagen och stark sol, men det stoppade inte oss. Efter vigseln släppte vi iväg dom för middag och fest ute i Ingelsta.

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett var du planerar bröllop i Sverige – eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till mig idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.