Bröllopsporträtt Gusum Valdemarsvik

Bröllop vid Gusum Kyrka, Gusum.

Lördag den 31 Augusti 2019 bjöds det på bröllopsporträtt vid Gusum Kyrka mellan härliga Ida & Daniel i Valdemarsvik, Östergötland.

Att få fotografera bröllopsporträtt är alltid lika kul och mysigt! Själv hade jag aldrig vart i Gusum fast det ligger i samma län. Gusum Kyrka är en mycket fin och vacker kyrka som ligger lite bortom utanför city. Gusum är en liten by som ligger mellan Söderköping och Västervik i Östergötland, en mysig liten ställe. Ett lugn som på landet, fast inte jättelångt från city. Denna kyrka ligger på en gräsplätt längs en å. Det finns mycket gräs, träd och andra fina bakgrunder för porträtt i närheten. Perfekt för en borglig vigsel. 

Jag träffade först Ida och Daniel på ett litet cafe i Norrköping för ett bröllopsmöte. Där gick vi genom dagen och vad jag skulle fokusera på. Det blev just härliga porträtt med paret samt med brudföljet. Jag är så glad att jag fick äran att föreviga detta härliga brudpar!

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett var du planerar bröllop i Sverige – eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till mig idag!

 

Leverantörer

Vigselplats: Gusum Kyrka
Fotografering: Närområde
Blommor: Bruden gjorde helt själv 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.