Bröllopsfotograf Norrköping - Världen

Det första jag vill säga är ett bamsestort grattis! Ni ska gifta er, du och din älskade partner! Ni har en stor dag framför er, en fest med de ni tycker mest om i hela världen. Det är mycket planering och tid som har lagts ner. Därför är en av mina styrkor som bröllopsfotograf att fånga alla minnen som ni kan titta tillbaka på. För alltid. De känslor, leenden, tårar, nervositeten och människorna som gjorde just er dag.

Känslan att fotografera bröllop är svår att beskriva, den är underbar. Jag blir helt uppslukad av känslorna som finns runt omkring mig. Jag kommer gråta när ni ser varandra för första gången, gråta när ni säger ”ja” i kyrkan och skratta med er under talen under middagen. Ni kan glömma de stela poserna och tråkiga gruppbilderna.

Jag lägger mycket tid på att hitta de perfekta och vackraste platserna för porträttfotograferingen. Det ska var bästa ljuset, fina bakgrunder, just för att ge er så magiska bröllopsbilder som möjligt. Inget lämnats åt slumpen. Ni tillsammans med erat brudfölje, familjebilder eller porträttfotograferingen ska få er att känna kärleken hos varandra. Därmed inga tråkiga gruppbilder och stela poser.

Jag vill att ni ska ha så roligt som möjligt framför kameran, även de kameraskygga. Ni kommer vara avslappnade och kanske gapskratta tillsammans med mig.

Om Fanny Sundin

DISNEYFREAK, TRAVEL NUT OCH NINTENDO NÖRD

Fanny Sundin heter jag, är en 26-årig glad tjej som har lätt att gå i skratt och är baserad i Östgötska staden Norrköping, hur jag hamnade i Norrköping är en lång historia. På grund av studierna blev jag kvar i denna fantastiska stad. Jag är ursprungligen från Södertälje, en stad cirka fyra mil söder om Stockholm, och halvt uppvuxen i Vagnhärad. Har också bott i Santa Barbara och Skottland.

Min ”gulity pleasure” i snacksväg de hedliga PimPim båtarna. Jag är ett stort Disneyfan, kan nog sjunga till alla Disneylåtar, har troligen sett alla filmer säker två gånger. Kan ibland se mig själv som Disneyfiguren Basil Mus när jag letar efter det perfekta platsen för en fotografering, det som saknas är den gröna hatten och förstoringsglaset. Förutom Disney, är TV-serien, Vänner, en stor hit (har sett alla säsonger minst fem gånger). Som person gillar jag att sova lite extra på morgonen och är nog fortfarande en Nintendo nörd. Om jag inte fotograferar kan ni hitta mig mellan 8-5 som digital kommunikatör hos EKULF.

När jag var liten, trodde jag att om jag råkade svälja kärnor från äpplen så skulle det börja växa äppelträd i magen. Kanske därför jag är allergiska mot äpplen idag haha. När jag var sju år, tältade jag och familjen på Öland. Under första dagen träffade jag en kompis vid en lekplats, när jag skulle fråga föräldrarna om jag fick gå iväg pratade jag med en öländsk dialekt. Jag var borta i ungefär fem minuter. Har sedan dess väldigt lätt att ta efter dialekter.

”Fanny är en skicklig fotograf som förgyllde vår bröllopsdag. Vi har fått fina minnen för livet.
Och dessutom är hon jätte härlig tjej vilket gjorde fotograferingen både rolig och minnesvärd. Vi kan rekommendera henne starkt.”

JEANETTE & TOBIAS

(Sommarbröllop i Sund/Västerljung)

Vad ingår i mina paket?

BRÖLLOPSMÖTE x2!

Om ni vill lära känna mig lite mer och även ställa frågor innan bokning kan ett kort onlinemöte göras.

Senare i processen i samband med provfotograferingen görs ännu ett möte. Ni kan ställa alla frågor och funderingar som har kommit upp längs vägen. Inför mötet får ni en checklista som vi kommer ha som underlag. Vi planerar även en plan B av väderskäl.

AVSLAPPNAD PROVFOTGRAFERING

I alla paket ingår det en avslappnad provfotografering inför ert bröllop. Det är en unik möjlighet för oss att fotografera tillsammans inför bröllopet. Ni får fem vackra högupplösta bilder som ni kan använda till Save the date eller ha på väggen hemma. Denna fotografering gäller inom Norrköping och Linköping.

Bröllopsguide & checklista

Ni får min bröllopsguide fylld med tips inför er dag som jag samlat på mig genom åren av alla bröllop jag fått vara med på! Ni får även er checklista som ni fyller i under er planeringstid, denna går vi sedan igenom på vårt sista möte!

Resa och boende inom sverige

Var ni än gifter er i Sverige er så reser jag dit. Jag älskar att upptäcka nya platser! Jag bokar oftast in flest bröllop runt om i Östergötland men det finns såklart rum för bröllop runt om i vårt vackra land, norr till söder – väster till öster.

Fotografering

Ni väljer paket efter antal timmar, 3, 6 eller 9. Jag förevigar er dag på ett “avslappnat” och genuint sätt, de stunder som ni alltid kommer minnas tillbaka till. Ni får såklart välja vilka stunder, dock är det sammanhängande timmar. Det går bra att lägga till timmar vid bokning eller på plats (detta pratar vi om tillsammans). Cirka sju dagar efter bröllopet får ni sneak peak innan resten av bilderna kommer.

Personligt webbgalleri

Ett personligt online galleri som ni kan dela med era nära och kära.

nästa steg i bokningen

ARE WE A ”PERFECT MATCH”?

Kika runt på min hemsida och se om jag är er rätta. Om jag är, skicka en bokningsförfrågan via mitt formulär (längst ner på sidan), ju fler detaljer ni skriver desto lättare blir det för mig när jag letar platser inför porträttfotograferingen. Jag kommer läsa genom era svar och återkomma så fort som möjligt.

BOKNINg OCH AVTAL

Är jag tillgänglig på ert datum, går vi vidare till bokning. Först ut är ett kort onlinemöte där ni kan ställa frågor och jag kan berätta vem jag är. Om ni sedan väljer att gå vidare och boka mig skickas en bokningsavgift på 30% av paketpriset. Summan kommer dras av på slutfakturan. När avgiften är betald, är datumet säkrad. Därefter kommer jag skicka info om mitt avtal som ni får fylla i, avtalet kommer signeras digitalt med BankID via Kivra.

Checklista och stöd

Jag kommer att skicka ett bokningspaket hem till er samt att ni får er checklista som ni fyller i under planeringstiden. Denna checklista är som grund till bröllopsmötet. Jag kommer skicka min egna bröllopsguide och tips inför er dag. Jag finns också såklart som stöd även under er planeringstid!

Vanliga frågor

Om det regnar rätt mycket under er dag, försöker vi fota under tak och skydda oss från regnet. Om det regnar sånt där mysigt romantiskt regn då ni kommer paraplyet fram och ni får stå där bara ni. Det är hur mysigt och romantiskt. Jag vet att ni inte vill ha regn, men i vissa länder och kulturer betyder det bara tur och jag tycker vi gör det bästa av situationen. jag har fotat där det har regnat och det blev faktiskt de mest fantastiska bilder!

Det är inget ovanligt eller konstigt. Under provfotograferingen får vi testa att arbeta tillsammans och då får ni även prova att stå framför kameran innan eran stora dag. jag vill att ni ska ha sån avslappnad fotografering som möjligt och bara kunna njuta av dagen. Ni behöver bara vara er själva och det mycket bli hur grymt som helst!

Jag är bosatt i Norrköping, Östergötland men kan fota i hela Sverige och världen. Det ingår reseersättning i hela Sverige i alla mina paket. Har ett paket för Destionations Wedding som passar hela världen.

Om ni är hungrig, är jag nog också hungrig. Om ni inte är hungriga, är jag nog hungrig ändå. Det tar på krafterna att arbeta flera timmar i streck. När jag är med under middagen, uppskattar jag att få något att äta. Jag sitter gärna på sidan av eftersom jag vill snabbt kunna fotografera er mysiga middag.

Jag har aldrig fått ställa in en fotografering på grund av sjukdom, men om det skulle hända har jag ett stort kontaktnät med fotografer runt om Sverige som jag kan kontakta för att få en ersättare.

JAA! Det gör jag! Har ett Destination Wedding paket HÄR. Där ingår det rese- och boendeersättning i HELA världen!

”Tack för du ville fota vårt bröllop! Helt underbara bilder!
Ett stort Tack betyder mycket för oss!”

MATHILDA & ROY

(Sommarbröllop i Norrköping)

”Helt underbara bilder, TACK!”

IDA & DANIEL

(Sensommarbröllop i Gusum, Östergötland)

Er investering 2021

New

9 timmar (heldag)

Jag fotograferar nio sammanhängande timmar, räcker för hela dagen.
Från förberedelser till festen. Ni väljer själva vilka delar ni vill ha fotograferade.

Vad ingår?

Bröllopsmöte
Bröllopsmagasin (egen digital magasin med tips!)
Provfotografering (inom Norrköping/Linköping)
Resa & boende inom Sverige
Personligt webbgalleri
USB i träbox
450 bilder

26 500kr

Borrowed

6 timmar (NYTT PAKET!)

Jag fotograferar sex sammanhängande timmar.
Passar er som önskar föreviga slutet på förberedelserna, porträtt, vigsel, gratulationer och mingel.

Vad ingår?

Bröllopsmöte
Bröllopsmagasin (egen digital magasin med tips!)
Provfotografering (inom Norrköping/Linköping)
Resa och boende inom Sverige
Personligt webbgalleri
USB i träbox
300 bilder

18 500kr

Old

3 timmar

Jag fotograferar tre sammanhängande timmar.
Passar er som vill föreviga porträtt, vigsel och gratulationer.

Vad ingår?

Bröllopsmöte
Provfotografering (inom Norrköping/Linköping)
Resa inom Sverige
Personligt webbgalleri
100 bilder

10 000kr

tillval

EXTRA BILDER
1-9 bilder: 250kr/st
10-19 bilder: 150kr/st
20-49 bilder: 100kr/st
50+ bilder: 60kr/st
Extra timme: 2 800kr (cirka 30 bilder/h)
Fotografering längre än 9 timmar: Kostnadsförslag
Fotografering kortare än 3 timmar: Kostnadsförslag
Förlovningsfotograferingutanför Norrköping/Linköping – 1 timme + 10 bilder: 4 000kr

Bokningsförfrågan

Vad kul att ni är intresserade att boka mig! Fyll i formuläret nedan så återkommer jag till er så snart som möjligt!

TILLGÄNGLIGA DATUM 2021

MAJ: 1, 8, 15, 22, 29
JUNI: 5, 19
JULI: FULLBOKAD!
AUGUSTI: 7, 14, 28
SEPTEMBER: 11, 18, 25
OKTOBER: 2, 9 (?), 16, 23, 30
NOVEMBER: 13, 20, 27

Tillgängliga datum 2022

MAJ: 7, 14, 21, 28
JUNI: 4, 18
JULI: 2
AUGUSTI: 6, 13, 20, 27
SEPTEMBER: 3, 10, 17, 24
OKTOBER: 1, 8, 15, 22, 29
NOVEMBER: 12, 19, 26