Inför bröllopet

Så roligt att ni har bokat mig som er bröllopsfotograf! Att skapa naturliga ögonblick är fokuset för mig. Att det inte ska kännas uppställt med stela poser.

På denna sida kan ni skicka in information till bröllopsavtalet och annan nödvändig info som jag behöver inför dagen.

Ni kan alltid nå mig via mejl eller telefon, tveka inte att höra av er!

Såhär går det till:

Under er bröllopsdag kan det ibland hända att jag har med en assistent eller second shooter som hjälper till att bära saker, rättar till klädsel om det behövs.

Jag har alltid en plan A och en plan B för väder skäl, jag har full koll på delarna under bröllopet. Efter bröllopet börjar jag mitt efterarbete, först gör jag ett urval från alla bilder, och redigeringen. Några dagar efter ert bröllop får ni tjuvkika på 3-5 bilder som ni kan använda direkt. Cirka 6 veckor efter bröllopet får ni ett digitalt galleri med alla era utvalda bilder, redigerade och klara att användas.

Med hjälp av hjärtana i galleriet klickar ni i vilka bilder som betyder mest, dessa bilder kommer jag sedan att redigera. Era favoriter kommer direkt läggas i er ”favorit-lista”, den har ni alltid tillgång till, ni kan alltid ändra er innan ni återkommer till mig.

När ni fått galleriet ska ni välja ut bilder till album och printer om det ingår i ert paket. Då kommer processen gå till att ni får de färdigställda galleriet där ni med hjälp av hjärtana klickar i vilka bilder ni vill ha med i albumet. Jag kommer först skapa ett utkast till albumet som ni får kicka igenom och komma med önskemål på ändringar. När jag sedan har beställt tar det cirka 4 veckor.

Förstoringar (fina art printer) samt USB minnen tar cirka 2 veckor efter onlinegalleriet och kommer levereras direkt hem till er.

Det viktigaste:

  • Be er präst/vigselförrättare att sätta fotoförbud under ceremonin. Era gäster blir mer närvarande och ni slipper telefoner framför era gästers ansikten 🙂

  • Avsätt 1 timme för porträttfotograferingen

  • Ta med bekväma skor till porträttfotograferingen om vi behöver gå på t.ex. stenar.

  • Om jag är med under middagen önskar jag ett separat rum i anslutning till er lokal. Jag äter gärna middag (allergisk mot äpplen, päron och valnötter) när ni äter er varmrätt.

  • Slappna av! Allt löser sig, ha roligt och NJUT!

Guide & checklista

Här kan ni hitta min checklista inför fotograferingen. Denna kan ni titta lite extra på inför bröllopsmötet. Laddas ner HÄR (.pdf-fil).

Ladda ner min egna bröllopsguide. KLICKA HÄR. (pdf-fil)

Del 1 - Bröllopsavtal

Skriv in era uppgifter här, informationen kommer sedan skrivas in i avtalet som jag skickar via Eversign. Avtalet signerar vi digitalt.

FOTOGRAFERINGEN: FÖRBEREDELSER (behöver inte fyllas i om detta inte ska fotograferas)
FOTOGRAFERINGEN: PORTRÄTT
FOTOGRAFERINGEN: VIGSEL & GRATULATIONER
FOTOGRAFERINGEN: MIDDAG/FESTEN (behöver inte fyllas i om detta inte ska fotograferas)

Fyll i innan bröllopet

Ni får gärna fylla i formuläret nedan för att jag ska ha full koll på vad som händer. Jag kan också behöva samordna med eller kreditera leverantörer som ni arbetar med. Skriv gärna deras företagsnamn så taggar jag företagen på Instagram.


LEVERANTÖRER