modefotograf norrköping

om Fanny Sundin

DISNEYFREAK, TRAVEL NUT OCH NINTENDO NÖRD

Från Södertälje till Santa Barbara till Norrköping med stopp i Vagnhärad och Skottland. Fanny Sundin heter jag, är en 26-årig glad tjej som har lätt att gå i skratt och är baserad i vackra Östgötska staden Norrköping. På grund av studierna blev jag kvar i denna fantastiska stad.

Smått besatt av träning, simning, Pinterest och min Bullet Journal. Min ”gulity pleasure” i snacksväg är de hedliga PimPim båtarna. Jag är också ett stort Disneyfan, kan nog sjunga till alla Disneylåtar och har troligen sett alla filmer. Kan ibland se mig själv som Disneyfiguren Basil Mus när jag letar efter den perfekta platsen för en fotografering, det som saknas är den gröna hatten och förstoringsglaset. Förutom Disney, är TV-serien, Vänner, en stor hit (har sett alla säsonger minst fem gånger).

När jag var liten, trodde jag att om jag råkade svälja kärnor från äpplen så skulle det börja växa äppelträd i magen. Kanske därför jag är allergiska mot äpplen idag haha. När jag var sju år, tältade jag och familjen på Öland. Under första dagen träffade jag en kompis vid en lekplats, när jag skulle fråga föräldrarna om jag fick gå iväg pratade jag med en öländsk dialekt. Jag var borta i ungefär fem minuter. Har sedan dess väldigt lätt att ta efter dialekter.

Måndag till fredag mellan 8:00-17:00 hittar du mig som Digital Kommunikatör på EKULF. Där arbetar jag med exempelvis designa annonser, designa webblatser, sociala medier-strategier samt utskick av alla dess slag. Övrig tid hittar du mig, på gymmet, ute på en skogspromenad eller fotar magiska bröllop.

PRODUKTFOTOGRAFERING OUTFIT MODE LOS ANGELES SANTA MONICA

Streetstyle fotografering

FLER BILDER

VAD INGÅR I MINA PAKET?

Konsultation inför fotografering

Behöver ni hjälp med att hitta den rätta platsen eller hur det ska se ut så kan jag hjälpa er så gott det går.

PERSONLIGT WEBBGALLERI

Ett personligt online galleri som ni kan dela med era kollegor eller vänner.

Resa inom Sverige

Var än uppdraget är så ingår resa inom Sveriges gränser.

NÄSTA STEG I BOKNINGEN

ARE WE A ”PERFECT MATCH”?

Läs och se om jag är er rätta fotograf. Om jag är, skicka in en bokningsförfrågan via mitt formulär nedan, försöka svara så utförligt som möjligt. Jag kommer läsa genom era svar och återkomma inom kort.

BOKNING OCH AVTAL

Om vi blir en perfect match, skickar jag info om mitt avtal som ni får fylla i samt en bokningsavgift på 20% av paketet. Summan kommer dras av på slutfakturan som ni betalar 30 dagar efter fotograferingen. När avtalet är skrivet och avgiften betald, då är är det bara att köra på.

DATUM OCH PLATS

Om datum och plats inte är bestämt sedan start, då bestämmer vi det var fotograferingen ska ske.

Skulle ni vilja ändra datumet längre fram går det alltid bra, vid bokningen bokar vi alltid in ett extra datum om första inte skulle fungera

Vanliga frågor

Nej, det har jag inte.

Bilderna levereras via mitt onlinegalleri, det kan ni med kollegor, kunder, familj och vänner!

Efter fotograferingen börjar efterarbetet. Cirka 5 arbetsdagar efter fotograferingen får ni personligt onlinegalleri med utvalda bilder att välja mellan. Önskar ni att köpa flera bilder, kan ni köpa 200kr/bild och lägre vid bildpaket.

Era bilder levereras högupplösta och internetanpassade, för fri användning.

Bilderna får användas privat och publiceras på sociala medier. Bilderna får ej användas för redaktionella och kommersiella ändamål, om vi inte kommit fram till annat. Får ej heller ändras eller redigeras. Originalfiler (RAW) eller oredigerade filer lämnas ej ut.

Ja det gör jag.

Lågupplöst betyder att bilderna är ganska små, men duger alldeles utmärkt för att mejla eller lägga upp på sociala medier. Högupplösta bilder är stora bilder i bra kvalitet för utskrift eller förstoringar.

Ja, det går jättebra att publicera bildernera, men det skulle vara snällt att det står ”Fotograf Fanny Sundin” när ni lägger ut dem, eller tagga mig som fotograf.

“Superduktig och härlig tjej, rekommenderas!”

FANNY MAGNUSSON, INFLUENCER & MODEL

Din investering

Reach

Vad ingår?

Konsultation inför fotografering

1 timmes fotografering

10 digitala bilder med fri användning

Personligt webbgalleri

Anpassning till webb

Redigering av bilder

Resa inom Sverige

2.500 kr

Bokningsformulär

Vad kul att du är intresserade att boka mig! Fyll i formuläret nedan så återkommer jag till dig så snart som möjligt!