DISNEYFREAK, TRAVEL NUT OCH NINTENDO NÖRD

Vem är den där tjejen bakom kameran? Jo, jag är en 26-årig tjej som är bosatt i vackra Norrköping, Östergötland

Som person är jag en glad, omtänksam och organiserad tjej som älskar att skratta. Om ni inte hittar mig bakom kamerahuset, kan ni hitta mig med springskorna på i en skog någonstans eller bakom en romantisk bok skriven av Nicholas Spark. Tycker även om att gå på vilda äventyr, se tv-serier och filmer om världens undergång, mord med dess gåtor som ska lösas, och Disney. Disneyfilmer är favoriten och kommer alltid högst upp! Ser mig själv ibland som Disneyfiguren Basil Mus när jag letar efter den perfekta platsen för en fotografering.

Jag är också en globetrotter som älskar att resa. Gillar bäst de underbara solnedgångarna vid stranden eller all den goda maten som länderna har att erbjuda. Har under mina resor samlat en reseblogg där jag skrivit och fotograferat mina underbara dagar utanför Sveriges gränser. Mitt stora intresse ledde till att jag bodde och pluggade i USA ett år på Santa Barbara City College i Kalifornien, samt i Skottland under en termin på University of West of Scotland. Inser verkligen hur liten världen är och hur mycket vi människor är länkade till varandra på ett eller annat sätt. Teorin om att vi alla är länkade med sex steg, six degrees of separation, är nog troligt, enligt mig.

När det kommer till själva fotograferandet gillar jag ljusa och naturliga bilder. Det är stunderna då ni inte vet att jag fotar som är bäst. Ni kan glömma de stela och uppstyrda stunderna. Vi alla tycker inte om att stå framför kameran (till och med jag tycker det är obehagligt), därmed är det lättare att försöka jobba oss fram. När det kommer till mitt arbete går jag in med mycket känslor och skratt. Att fotografera och samtidigt lära känna nya människor är hur roligt som helst.

Jag är specialiserad bröllopsfotograf och företagsfotograf, det kan bli ett och annat modefotografering. Till företagare hjälper jag till med event, porträtt, produktfotografering och även grafisk design.

Hör gärna av er om ni har några frågor eller funderingar!

Vem är jag

TA EN TITT från min SENASTE RESA i Skottland – där bodde jag i fem månader

Säg hej!

Har du frågor eller funderingar?
Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt!

BRÖLLOP – HÄR
FÖRETAG – HÄR
KÄRLEK – HÄR