Företagsfotograf Norrköping & digital produktion

Mitt jobb som fotograf är att få ert företag att synas bättre, om det gäller via innehåll som, bilder, kommunikation eller annan marknadsföring. Genom att arbeta med ditt varumärke och syfte med marknadsföringen kan det hjälpa er att nå ut till er målgrupp. Med dagens algoritmer i sociala medier och med reklam i mängder är det viktigt att komma genom bruset. En bild säger mer än 1000 ord, därmed kan bilder stärka ert varumärke till topp.

Jag fotografera stylade fotografering, interiör, produkter, personal, events, butiker och lokaler, samt bilder till sociala medier. Just för att få allt mer enhetligt och proffsigt.

Ska ni lansera en ny produkt eller bjuda in era kunder och medarbetare till ett härligt event? Behöver ni fräscha upp er e-handel med nya produktbilder? Jag fotograferar ert event på plats med naturligt ljus och blixt. Produktbilderna fotograferar jag ute som inne.

Jag är baserad i Norrköping men när det kommer till digitala tjänster finns det inga geografiska gränser. Jag hjälper er att ta fram en ny webbplats eller en digital marknadsföring, och anpassar alltid varje uppdrag till just dina kunder. Oavsett om det är en webbplats, sociala medier eller e-handel.

Jag löser det!

Fanny Sundin

DISNEYFREAK, TRAVEL NUT OCH NINTENDO NÖRD

Från Södertälje till Santa Barbara till Norrköping med stopp i Vagnhärad och Skottland. Fanny Sundin heter jag, är en 26-årig glad tjej som har lätt att gå i skratt och är baserad i vackra Östgötska staden Norrköping. På grund av studierna blev jag kvar i denna fantastiska stad.

Smått besatt av träning, simning, Pinterest och min Bullet Journal. Min ”gulity pleasure” i snacksväg är de hedliga PimPim båtarna. Jag är också ett stort Disneyfan, kan nog sjunga till alla Disneylåtar och har troligen sett alla filmer. Kan ibland se mig själv som Disneyfiguren Basil Mus när jag letar efter den perfekta platsen för en fotografering, det som saknas är den gröna hatten och förstoringsglaset. Förutom Disney, är TV-serien, Vänner, en stor hit (har sett alla säsonger minst fem gånger).

När jag var liten, trodde jag att om jag råkade svälja kärnor från äpplen så skulle det börja växa äppelträd i magen. Kanske därför jag är allergiska mot äpplen idag haha. När jag var sju år, tältade jag och familjen på Öland. Under första dagen träffade jag en kompis vid en lekplats, när jag skulle fråga föräldrarna om jag fick gå iväg pratade jag med en öländsk dialekt. Jag var borta i ungefär fem minuter. Har sedan dess väldigt lätt att ta efter dialekter.

Måndag till fredag mellan 8:00-17:00 hittar du mig som Digital Kommunikatör på EKULF. Där arbetar jag med exempelvis designa annonser, designa webblatser, sociala medier-strategier samt utskick av alla dess slag. Övrig tid hittar du mig, på gymmet, ute på en skogspromenad eller fotar magiska bröllop.

Som fotograf skapar jag bilder med naturligt ljus. Jag fotograferar event och produktbilder för webbplatser samt sociala medier till företag. Nu för tiden börjar första kontakten med ett företag online och därför är det viktigt med bra sociala medier och webbplatser.

UTBILDNING

2016 – 2019 Kandidatexamen Grafisk Design och Kommunikation – Linköping Universitet
2018 Digital Art & Design (Erasmusstudent) – University of the West of Scotland
2013 – 2014 Certifikat i grafisk design – Santa Barbara City College

ARBETSLIVSERFARENHET

Mars 2016 – Pågående, Fotograf & Grafisk designer – Eget företag
Aug 2020 – Pågående, Digital Kommunikatör – EKULF AB
Jan 2020 – 30 April 2020, Content producer & Fotograf – Okidoki Kommunikation
Maj 2019 – Januari 2019, Studentjobb Grafisk formgivare – GDK EX
Mars 2018 – Maj 2018, Praktik Grafisk formgivare – OTW

PROGRAM

Photoshop • Lightroom • InDesign • Illustrator • XD
Premiere Pro • WordPress • Google Analytics

URVAL AV KURSER

Förpackningsdesign och produktdisplay • Grafisk profilering & varumärken • Grafisk teknik och processer • Interaktionsdesign – Projekt • Marknadskommunikation • Typografi och layout • Tidskriftsdesign och -produktion • Digital bildbehandling

“Stort tack för bra bilder!” Se fler bilder HÄR

Sofie SABERSKI

(Marknadschef på Naturkompaniet)

VAD INGÅR I MINA PAKET?

Konsultation inför fotografering

Behöver ni hjälp med att hitta den rätta platsen eller hur det ska se ut så kan jag hjälpa er så gott det går.

PERSONLIGT WEBBGALLERI

Ett personligt online galleri som ni kan dela med era kollegor eller vänner.

Resa inom Sverige

Var än uppdraget är så ingår resa inom Sveriges gränser.

NÄSTA STEG I BOKNINGEN

ÄR jag er fotograf?

Läs och se om jag är er rätta fotograf. Om jag är, skicka in en bokningsförfrågan via mitt formulär nedan, försöka svara så utförligt som möjligt. Jag kommer läsa genom era svar och återkomma inom kort.

BOKNING OCH AVTAL

Om vi blir en bra matchning, skickar jag info om mitt avtal som ni får fylla i samt en bokningsavgift på 20% av paketet. Summan kommer dras av på slutfakturan som ni betalar 30 dagar efter fotograferingen. När avtalet är skrivet och avgiften betald, då är är det bara att köra på.

DATUM OCH PLATS

Om datum och plats inte är bestämt sedan start, då bestämmer vi det var fotograferingen ska ske.

Skulle ni vilja ändra datumet längre fram går det alltid bra, vid bokningen bokar vi alltid in ett extra datum om första inte skulle fungera

Vanliga frågor

Nej, det har jag inte.

Bilderna levereras via mitt onlinegalleri, det kan ni med kollegor, kunder, familj och vänner!

Efter fotograferingen börjar efterarbetet. Cirka 5 arbetsdagar efter fotograferingen får ni personligt onlinegalleri med utvalda bilder att välja mellan. Önskar ni att köpa flera bilder, kan ni köpa 200kr/bild och lägre vid bildpaket.

Era bilder levereras högupplösta och internetanpassade, för fri användning.

Bilderna får användas privat och publiceras på sociala medier. Bilderna får ej användas för redaktionella och kommersiella ändamål, om vi inte kommit fram till annat. Får ej heller ändras eller redigeras. Originalfiler (RAW) eller oredigerade filer lämnas ej ut.

Ja det gör jag.

Lågupplöst betyder att bilderna är ganska små, men duger alldeles utmärkt för att mejla eller lägga upp på sociala medier. Högupplösta bilder är stora bilder i bra kvalitet för utskrift eller förstoringar.

Ja, det går jättebra att publicera bildernera, men det skulle vara snällt att det står ”Fotograf Fanny Sundin” när ni lägger ut dem, eller tagga mig som fotograf.

er investering

Small

Konsultation inför fotografering

1 timmes fotografering

30 digitala bilder med fri användningsrätt

Personligt webbgalleri

Anpassning till webb

Redigering av bilder

Resa inom Sverige

22.000 KR

Medium

Konsultation inför fotografering

2-3 timmar fotografering

50 digitala bilder med fri användningsrätt

Personligt webbgalleri

Anpassning till webb

Redigering av bilder

Resa inom Sverige

35.000 KR

Large

Konsultation inför fotografering

6 timmar fotografering

100 digitala bilder med fri användningsrätt

Personligt webbgalleri

Anpassning till webb

Redigering av bilder

Resa inom Sverige

45.000 KR

Grafisk design uppdrag

WEBBDESIGN & E-HANDEL

Erbjuder webbdesign till alla typer av företag och organisationer. Jag hjälper er med en bästa lösningen till just ert företag och era kunder. Webbplatserna som skapas är mobilanpassade och responsiva, dessa utvecklas i WordPress. Webbshoparna som skapas integreras med er webbsida eller skapas fristående.

Webbplatsen är dagens skyltfönster för företaget, en vacker fasad som ska synas på ett smidigt och enkelt sätt. Tillsammans med programmet WordPress ger jag er webbplats ett syfte till er marknadsföring.

MOBILANPASSAD WEBBPLATS

Är din webbplats mobilanppasad eller inte? Sedan 2015 har Google börjat nedprioriterat webbplatser som inte är anpassade för mobilen. Därav är det extra viktigt för din sökoptimering att webbplatsen är responsiv och fungerar på alla enheter. Gör gratis testet HÄR.

E-HANDEL

Designar din e-handel via WordPress och WooCommerce. Jag integrerar de vanligaste betalningssystemen som behövs på din webbplats för att lyckas med din e-handel.

Från 8.000kr

SOCIALA MEDIER

Jag skapar, hanterar och optimerar dina sociala medier kanaler, t.ex. Pinterest, Instagram, Facebook och Linkedin efter din målgrupp.

ENGAGEMENT RATE

Ett värde utifrån hur många av de som följer dig, kommenterar och gillar ditt innehåll. Räkna ut gratis HÄR  (max 3 sökningar per dag).

Under 1%: Dåligt engagemang
Mellan 1-3%: Vanligt/okej engagemang
Mellan 3,5-6%: Bra engagemang
Över 6%: Väldigt bra engagemang

Hashtags

För att öka din exponering på sociala medier behöver du använda hashtags. Hashtags används för att placera din post i olika kategorier. Poängen är att du vill exponera ditt inlägg för fler personer så att de blir enklare för alla användare att hitta just ditt inlägg, även om de inte följer dig. Detta är något jag kan hjälpa dig med.

Från 8.000kr

Bokningsformulär

Vad kul att ni är intresserade att boka mig! Fyll i formuläret nedan så återkommer jag till er så snart som möjligt!