Tisdagen den första april, kan inte tro att april har börjat och det betyder att min underbara resa slutar nästa månad!

Den här veckan har jag simtränat och idag har grafisk design 2 och Mobile and Online Marketing stått på schemat. I grafisk design kursen fortsatte vi att jobba med GMO projektet, i min grupp står vi för att inte ha GMO märkning på matvaror. Idag hade vi vårt första möte med klienten som i detta fall är vår lärare. Kommer bli intressent vart detta slutar. På dagens marketing lektion presenterade några sina midterms och inget mer.

I mellan kurserna blev det en springtur på stranden i det blåsiga vädret, nästan som jag blåste bort! Jag fick också med några våfflor. Genom att jag var borta under springbreak blev det våffeldagen en vecka försent. Det blev hemmagjorda våfflor med nutella och vaniljglass. Nu är jag klar för dagen, sitter hemma, äter en god färsk apelsin och tittar på Top Model Sverige.

1 kommentar

 1. Hej!

  Hittade din blogg för inte så längesedan och blev helt fast. Precis som dig så läste även jag samhäll-media på gymnasiet! 🙂

  Jag åkte iväg som au pair tidigare i år, för jag tänkte att det kan vara bra att kunna språket flytande innan jag åker över och pluggar, men jag hamnade i en väldigt dålig familj som jag lämnade efter endast en vecka. Hur tycker du att det är att plugga på engelska? Hur fort kom du in i det?

  Intervjun som man gör innan man blir antagen, hur går den till? Är den på engelska?

  Vad händer när man har blivit antagen? Är det då man kontaktar ex. CSN för studielån osv?

  När du åkte iväg, åkte du ensam då, eller var ni flera stycken som åkte iväg samtidigt? (när jag åkte iväg som au pair så fick jag en lista med folk som åkte samtidigt som mig)

  Hur tycker du att det är att bo i studentboende? Valde du att bo kvar i samma ”byggnad” din andra termin?

  Hur tyckte du att första dagarna var när du kom till skolan?

  Vad är det bästa/sämsta med Santa Barbara City College?

  Förlåt för många frågor, haha! 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.