GDK EX 2017

Var: Färgeriet, Campus Norrköping och Laxholmen, Norrköping.

Under hela vårterminen, har jag och andra från GDK planerat och fixat årets GDK EX (Grafisk Design och Kommunikations examensdagar). Dessa tre dagar är fyllda med utställning, föreläsningar och slutligen en finsittning på Laxholmen här i Norrköping. Det jag har bidragit till dagarna är fotoansvarig. Jag har fått fotografera porträtten på examensklassen, utställningen och sittningen. Allt har vart väldigt kul och lärorikt, har lärt mig nya saker inom fotograferande och hur man jobbar tillsammans i grupp under en lång period. Personligen tyckte jag att vi gjorde allting superbra! Det kom mycket besökare på utställning och vi fick till sponsorer för att hålla allting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.