Hjälp med marknadsföring

Grafisk formgivning

Jag designar filer, som exempelvis: visitkort, menyer, annonser, tidningslayouter och nyhetsbrev.

Sociala medier

Jag skapar, hanterar, optimerar och lägger upp en strategi för dina sociala medier t.ex, Instagram, Facebook och LinkedIn efter ditt varumärkes målgrupp.

Webbdesign

Erbjuder webbdesign till både företag som privatpersoner. Jag hjälper dig med bästa lösningen till just er. Webbplatser måste vara responsiva. Dessa skapas i WordPress eller det som passar dig bäst.

fotografering

Jag fotograferar porträtt och företagsevent, content till sociala medier, produktbilder osv.

Formgivning

Behöver ni en boost i er marknadsföring? Låt mig hjälpa till!

Jag designar tryckfärdiga och digitala filer. som exempelvis: visitkort, nyhetsbrev, tidningslayout, menyer och annonser

Undrar du vad SOM PASSAR BÄST för dig?

Sociala medier

Offertförfrågan

Behöver ni en sociala medier-strategi? En contentplan för att veta vad som ska publiceras på era sociala medier?

Idag är sociala medier viktigare än någonsin. Det är en bra väg att kommunicera med er målgrupp och få visa vem/vilka ni är på mer ett personligt plan. Sociala medier ska inte vara en kanal för bar reklam utan en mer personligt. Synas rätt med strategi och kommunikation. Innehåll till sociala medier kan vara, bild, captions (text), rätt hashtags och allt därtill.

webbdesign i WordPress

Är du i behov av en hemsida? Eller behöver er nuvarande en uppfräschning? Då kan jag hjälpa dig!

Er hemsida ska vara ett hjälpmedel till konvertering. Därför behövs ett tätt samarbete där vi tillsammans hittar rätt form, känsla, tonalitet, färg och struktur. Jag är med hela vägen från idé och skiss till publicering.

Ingen vill ha en hemsida med långsamma laddningstider och knappt läsbar text. En bra hemsida kan se ut på många sätt, det viktigaste är att eran målgrupp kan förstå den och kunna klicka sig genom sidan. De ska känna att det finns en röd tråd genom hela hemsidan. Den ska vara användarvänlig, lättförståelig, snabb och informativ. Såklart mobilanpassade och rensponsiv. Sist men inte minst, sökoptimerad! Ni vill såklart bli hittade på Googles sökmotor.