Lite sol och finals

Det var några veckor sedan jag skrev här sist men mycket har hänt sen dess. Har haft simtävling varannan helg som har tagit upp hela torsdagen till lördagen. Med tåren i ögat måste jag säga att min sista, ALLRA sista simträning är på imorgon, då 6 av 17 styckena i mitt lag ska tävla i 2014 CCCAA Swim & Dive State Championships. Heja VQS!! Att säga farväl till simningen kommer vara svårt, då man har umgåtts med samma underbara människor och lagkänslan varje dag från 11:30 – 13:30, då vi har träning. Simningen kommer nog vara en av det sakerna jag mest kommer längta efter när jag sitter i det gråa Sverige och drömmer mig bort igen till palmernas paradis.

Idag är det tisdagen den 29 april och klockan är 10:24. Genom att solen skiner utanför vår lägenheten på morgonen så tog jag chansen att sitta i solskenet och äta frukost. Gick knappt att sitta med linne och shorts! Tydligen denna vecka ska värmen komma, runt 26-33 grader ska det vara hela veckan! Alla finals kan få vänta en stund då jag ska sola och få bort min hemska baddräkts rand från magen och ryggen…

1 kommentar

  1. Hej!
    Funderar själv på att söka till college i usa efter att jag gått ut gymnasiet! Vad kostar ett år på SBCC?
    åkte du med någon organisation eller har du ordnat själv? Tacksam för svar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.