Objective and subjective

Dagen började med simträning klockan halv tolv till halv två, träningen skulle vara lugn sa Chuckie (min tränare)… Det var den inte! Vi började med vår vanliga uppvärmning (allting är i yards): 300 frisim, 4X100 frisim, 4X50 frisim och 200 medley (alla simsätt). Sen kom döden… 4X200 medley, 4X50 (50 frisim, 2X50 fjäril, 50 frisim), 2X25 frisim (en lugn och andra undervattnet). Vi körde samma dock blev 4X200 till 3 styckena och ända ner till 1X200. Totalt: Alldeles för mycket! Jag har aldrig simmat så mycket fjäril förut men det är bara för att jag satsar på frisim och fjäril. Bra träning ger bättre tider på tävlingarna! Nästa tävling är den 28 februari på samma stället i Ventura och nästa efter det blir Santa Monica College. Ska bli roligt att få åka dit till det colleget som jag från början tänkte söka till. Just nu ligger vi väldigt bra till dock får vi passa oss för LA Pierce College och Cuesta.
Veckans fotoläxa bestod av skor eller stolar. Jag tog mina springskor (som jag nästan lever i just nu…) och fotade dom i olika vinklar. Den största bilden längst ner lämnade jag in, blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet! Vi skulle fota objektivt och subjektivt.

1 kommentar

 1. Hej!
  Jag hittade din blogg genom att googla efter just bloggar om Santa Barbra city college. Det är nämligen så att jag är rätt sugen på att plugga där till hösten, men vore kul att prata med någon som redan går där för att få en bättre inblick och jag har tusen tankar som snurrar i mitt huvud.
  Jag vet inte hur mycket du har tid eller kan svara på men du gör som du vill, so here we go.
  – Åker du på egen hand eller med en vän eller har du fått hjälp av en organistation?
  – Hur går det med hemlängtan och omställningen till det amerikanska livet?
  – Hur är skolan och studentlivet? Jag har bara hittat den hårt festande delen av studenterna här på internet, men antar att det finns dom som inte bara är där för att dricka, utan för att också få en utbildning? Vet nämligen inte hur jag skulle passa in bland dom som festar helahelahela tiden :S
  – Läste att du studerar Grafisk design, är det så kallade ”strökurser” eller läser du två år och får en associate degree?
  – Hur bor du och hur gick du till väga för att hitta ditt boende?
  – Hur var det att hitta vänner?

  Vore så tacksam om du ville svara på någon av mina frågor, är så sugen, men samtidigt så väldigt rädd för att plugga i usa, så jag försöker hitta alla svar och lugna mina nerver så gott det går.
  Ha det bra
  Mathilda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.