parfotografering gravidfotografering norrköping Linköping

Parfotografering, er upplevelse, typ som att ni ska gå på dejt! En parfotografering är till för alla oavsett ålder, oavsett hur länge ni har vart tillsammans. Ni kanske är nykära, nyförlovade, firar silverbröllop, eller kanske till och med diamantbröllop. Det förevigar ett fint minne oavsett. Anledningarna till att föreviga sin kärlek på bild är många!

Inför fotograferingen lägger jag mycket tid att försöka hittade de perfekta och vackraste platserna i området. Det ska vara bästa ljuset och fina bakgrunder. Just för att ge magiska bilder som möjligt. Under fotograferingen fokuserar vi på kärleken, de naturliga och att det ska vara avslappnat. Glöm den stressiga vardagen för en stund och ägna fokuset på den person du älskar mest.

Gravidfotografering, att vara gravid, och att bli gravid är inte alltid helt lätt. Oavsett om ni har försökt i flera år, eller om det blev en överraskning, är dessa 40 veckor magiska. Att bli föräldrar är stort och kanske lite nervöst i början. Du kanske har haft en tuff graviditet, mått dåligt, haft det stressigt eller så har det bara flyttat på bra. Vad det än är, en graviditet är aldrig sig andra lik. Jag hoppas att med hjälp av dessa bilder kan få dig att tänka tillbaka till denna underbara stund då när det var du med bebis i magen. Du vet inte hur mycket du kommer att sakna magen förens det är slut.

Om Fanny Sundin

DISNEYFREAK, TRAVEL NUT OCH NINTENDO NÖRD

Fanny Sundin heter jag, är en 25-årig glad tjej som har lätt att gå i skratt och är baserad i Östgötska staden Norrköping, hur jag hamnade i Norrköping är en lång historia. På grund av studierna blev jag kvar i denna fantastiska stad. Jag är ursprungligen från Södertälje, en stad cirka fyra mil söder om Stockholm, och halvt uppvuxen i Vagnhärad. Har också bott i Santa Barbara och Skottland, ni kanske tror att jag gillar att flytta. Jo det gör jag faktiskt.

Förutom att jag gillar att flytta är min ”gulity pleasure” i snacksväg de hedliga PimPim båtarna. Jag är också ett stort Disneyfan, kan nog sjunga till alla Disneylåtar, jag har troligen sett alla filmer. Kan ibland se mig själv som Disneyfiguren Basil Mus när jag letar efter det perfekta platsen för en fotografering, det som saknas är den gröna hatten och förstoringsglaset. Förutom Disney, är TV-serien, Vänner, en stor hit (har sett alla säsonger minst fem gånger). Som person gillar jag att sova lite extra på morgonen och är nog fortfarande en Nintendo nörd.

När jag var liten, trodde jag att om jag råkade svälja kärnor från äpplen så skulle det börja växa äppelträd i magen. Kanske därför jag är allergiska mot äpplen idag haha. När jag var sju år, tältade jag och familjen på Öland. Under första dagen träffade jag en kompis vid en lekplats, när jag skulle fråga föräldrarna om jag fick gå iväg pratade jag med en öländsk dialekt. Jag var borta i ungefär fem minuter. Har sedan dess väldigt lätt att ta efter dialekter.

Bröllopsfotografering?

Om ni efter parfotograferingen känner att vi är en “perfect match” och att ni även vill boka mig till ert bröllop drar vi av hälften av summan för denna fotografering ifrån bröllopskostnaden, jag erbjuder alltid en “provfotografering” (liknande parfotografering) i alla mina bröllopspaket.

Vad ingår i mina paket?

Konsultation

Vill ni ha hjälp med fotograferingen?
Jag finns här om ni vill ha svar på något, vi kan gå genom fotograferingen tillsammans.

vackert fine-art papper

I paketet ingår en 30×40 cm förstoring i vackert fine-art papper. Den bilden som ni vill få utskriven på ett fint papper får ni med hjälp av hjärtmarkeringen markera er favoritbild. Alla förstoringar kommer cirka tre veckor efter leverans av de färdiga redigerade digitala filerna.

RESA INOM SVERIGE

Var ni än vill fotografera i Sverige så reser jag dit. Jag älskar att upptäcka nya platser! Jag bokar oftast in flest fotograferingar runt om i Östergötland men det finns såklart rum för andra fotograferingar runt om i vårt vackra land, norr till söder – väster till öster.

nästa steg i bokningen

ARE WE A ”PERFECT MATCH”?

Läs och se om jag är er rätta fotograf. Om jag är, skicka in en bokningsförfrågan via mitt formulär nedan, försöka svara så utförligt som möjligt.

*Gällande gravidfotografering: Jag fotograferar någon gång mellan veckorna 29 – 35, såklart är det individuellt beroende på hur du och bebis/bebisarna mår.

BOKNINg OCH AVTAL

Om vi blir en perfect match, skickar jag info om mitt avtal som ni får fylla i samt en bokningsavgift på 1500 kr. Summan kommer dras av på slutfakturan som ni betalar 30 dagar efter fotograferingen. När avtalet är skrivet och avgiften betald, då är är det bara att köra på. Därefter kommer jag skicka info om mitt avtal som ni får fylla i, avtalet kommer signeras digitalt med BankID via Kivra.

DATUM OCH PLATS

Vi bestämmer datum och plats för fotograferingen ska ske. Jag kör med naturligt ljus och bara utomhus.

Skulle ni vilja ändra datumet längre fram går det alltid bra, vid bokningen bokar vi alltid in ett extra datum om första inte skulle fungera. Man vet ju aldrig när det kommer till svenska vädret.

Vanliga frågor

Många undrar vad de ska ha på sig. Här finns det inget rätt eller fel, men det finns några saker som kan vara värt att tänka på. Det allra viktigaste är att ni har på er något som gör att ni känner och fina och bekväma!

Ska man tänka på vad kameran gillar får ni gärna undvika kläder med stora text-tryck eller mönster som kan vara distraherande. Ha gärna ganska neutrala färger, och undvik det allra skrikigaste. Att vara helt svartklädd är inte heller jättekul på bild. Man kan också tänka på att ni båda har ungefär samma toner på er, med det menar jag att det kanske inte är helt optimalt om den ena är helt svartklädd och den andra är helt vitklädd. Men som sagt: det viktigaste är hur ni känner er i kläderna!

Om det är kyligt ute kommer vi nog ta en del av bilderna med ytterkläder på, så tänk på val av jacka, halsduk och så vidare. En stor stickad tröja kan också vara mysigt om man vill undvika stora jackan!

Eftersom jag alltid fotograferar utomhus är vi ganska beroende av solen och hur ljuset är. Därför bokar vi hellre om fotografering om vi vet att datumet inte skulle fungera.

Jag håller koll på väderprognoserna och om det väntas bli väldigt dåligt väder bokar vi helt enkelt om. Är det mulet går det alldeles utmärkt att fotografera.

Det är inte ovanligt att känna så, jag vill att din stund med mig ska kännas så avslappnad som möjligt. Du får vara dig själv framför kameran och om du känner dig osäker så är det bara att fråga. Jag vägleder dig med poser. Det kommer bli magiska bilder!

Självklart får partnern och eventuella syskon vara med. De får komma med matchande outfits, helst ljusa kläder som beige eller liknande. För att fotograferingen ska vara som avslappnats ska fotografering med partner/syskon tas i början eller i slutet av fotograferingen.

Tyvärr har jag inte det för tillfället, kommer beställas inom kort.

Det kostar 4500kr, då får ni alla bilder i färg.

Lågupplöst betyder att bilderna är ganska små, men duger alldeles utmärkt för att mejla eller lägga upp på sociala medier. Högupplösta bilder är stora bilder i bra kvalitet för utskrift eller förstoringar.

Ja, jag gör en mindre redigering. Jag går inte in djupare i bilden och tar bort eller förminskar något.

Ja, det går jättebra att publicera bildernera, men det måste stå ”Fotograf Fanny Sundin” när ni lägger ut dem!

Bilderna levereras via mitt onlinegalleri, det kan ni dela med familj och vänner.

Efter fotograferingen börjar efterarbetet. Cirka 5 arbetsdagar efter fotograferingen får ni personligt onlinegalleri med cirka 30 utvalda bilder att välja mellan. Önskar ni att köpa flera bilder, kan ni köpa 200kr/bild och lägre vid bildpaket.

Era bilder levereras högupplösta och internetanpassade, för fri användning.

Bilderna får användas privat och publiceras på sociala medier. Bilderna får ej användas för redaktionella och kommersiella ändamål, om vi inte kommit fram till annat. Får ej heller ändras eller redigeras. Originalfiler eller oredigerade filer lämnas ej ut.

“Vi skulle definitivt rekommendera dig! Tack för en trevlig stund och superfina foton!
Lisa & Måns

Er investering

love

Konsultation inför fotografering

1 timmes fotografering

10 digitala bilder med fri användning

Bilderna kommer i både låg- och högupplösta

1 st. 30×40 cm förstoring på vackert fine-art papper

Resa ingår inom Sverige

5 000 kr

Du betalar 1500 kr som bokningsavgift för att garantera ditt datum, och resten av summan i samband med din bildleverans. Du har alltid fri ombokning pga väder och sjukdom.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Vad kul att ni är intresserade av att boka mig! Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt!