parfotografering gravidfotografering norrköping Linköping

Parfotografering, er upplevelse, typ som att ni ska gå på dejt! En parfotografering är till för alla oavsett ålder, oavsett hur länge ni har vart tillsammans. Ni kanske är nykära, nyförlovade, firar silverbröllop, eller kanske till och med diamantbröllop. Det förevigar ett fint minne oavsett. Anledningarna till att föreviga sin kärlek på bild är många!

Gravidfotografering, att vara gravid, och att bli gravid är inte alltid helt lätt. Oavsett om ni har försökt i flera år, eller om det blev en överraskning, är dessa 40 veckor magiska. Att bli föräldrar är stort och kanske lite nervöst i början. Du kanske har haft en tuff graviditet, mått dåligt, haft det stressigt eller så har det bara flyttat på bra. Vad det än är, en graviditet är aldrig sig andra lik. Jag hoppas att med hjälp av dessa bilder kan få dig att tänka tillbaka till denna underbara stund då när det var du med bebis i magen. Du vet inte hur mycket du kommer att sakna magen förens det är slut.

Vackra fotoplatser

Jag lägger mycket tid på att hitta de perfekta och vackraste platserna för fotograferingen. Det ska var bästa ljuset och fina bakgrunder. Just för att ge er så magiska bilder som möjligt. Inget lämnats åt slumpen.

Kärlek

Vi fokuserar på kärleken, naturliga känslorna, och inga stela poser. Er mysiga kärlek till varandra kommer att synas på bild. Glöm den stressiga vardagen för en stund och ägna fokuset på den person ni älskar mest av allt.

Avslappnat

Det är mycket viktigt för mig att få er så avslappnade som möjligt. Jag kommer ge er poser under fotograferingen, tillslut kommer ni visa era egna power moves utan att tänka på det.

Om Fanny Sundin

DISNEYFREAK, TRAVEL NUT OCH NINTENDO NÖRD

Fanny Sundin heter jag, är en 25-årig glad tjej som har lätt att gå i skratt och är baserad i Östgötska staden Norrköping, hur jag hamnade i Norrköping är en lång historia. På grund av studierna blev jag kvar i denna fantastiska stad. Jag är ursprungligen från Södertälje, en stad cirka fyra mil söder om Stockholm, och halvt uppvuxen i Vagnhärad. Har också bott i Santa Barbara och Skottland, ni kanske tror att jag gillar att flytta. Jo det gör jag faktiskt.

Förutom att jag gillar att flytta är min ”gulity pleasure” i snacksväg de hedliga PimPim båtarna. Jag är också ett stort Disneyfan, kan nog sjunga till alla Disneylåtar, jag har troligen sett alla filmer. Kan ibland se mig själv som Disneyfiguren Basil Mus när jag letar efter det perfekta platsen för en fotografering, det som saknas är den gröna hatten och förstoringsglaset. Förutom Disney, är TV-serien, Vänner, en stor hit (har sett alla säsonger minst fem gånger). Som person gillar jag att sova lite extra på morgonen och är nog fortfarande en Nintendo nörd.

När jag var liten, trodde jag att om jag råkade svälja kärnor från äpplen så skulle det börja växa äppelträd i magen. Kanske därför jag är allergiska mot äpplen idag haha. När jag var sju år, tältade jag och familjen på Öland. Under första dagen träffade jag en kompis vid en lekplats, när jag skulle fråga föräldrarna om jag fick gå iväg pratade jag med en öländsk dialekt. Jag var borta i ungefär fem minuter. Har sedan dess väldigt lätt att ta efter dialekter.

Bröllopsfotografering?

Om ni efter parfotograferingen känner att vi är en “perfect match” och att ni även vill boka mig till ert bröllop drar vi av hälften av summan för denna fotografering ifrån bröllopskostnaden, jag erbjuder alltid en “provfotografering” (liknande parfotografering) i alla mina bröllopspaket.

“Vi skulle definitivt rekommendera dig! Tack för en trevlig stund och superfina foton!
Lisa & Måns

Information

Er investering

Konsultation inför fotografering

1 timmes fotografering

10 digitala bilder med fri användning

Bilderna kommer i både låg- och högupplösta

1 st. 30×40 cm förstoring på vackert fine-art papper

Resa ingår inom Sverige

5.000 kr

Du betalar 1500 kr som bokningsavgift för att garantera ditt datum, och resten av summan i samband med din bildleverans. Du har alltid fri ombokning pga väder och sjukdom.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Vad kul att ni är intresserade av att boka mig! Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt!