Parfotografering Norrköping

Inför fotograferingen lägger jag mycket tid att försöka hittade de perfekta och vackraste platserna i området. Det ska vara fint ljus och bra bakgrunder, just för att ge så magiska bilder som möjligt. Under fotograferingen fokuserar vi på kärleken, de naturliga och avslappnade poser. Glöm den stressiga vardagen för en stund och ägna fokuset på den person du älskar mest.

Parfotografering, er upplevelse, typ som att ni ska gå på dejt! En parfotografering är till för alla oavsett ålder, oavsett hur länge ni har vart tillsammans. Ni kanske är nykära, nyförlovade, firar silverbröllop, eller kanske till och med diamantbröllop. Anledningarna till att föreviga sin kärlek på bild är många!

”Vi skulle definitivt rekommendera dig! Tack för en trevlig stund och superfina foton!

Lisa & Måns

Hur går det till?

1. Boka

Har ni hittat rätt fotograf? Då kan ni skicka er bokningsförfrågan till mig via formuläret nedan. Vi bokar in ett datum som passar och en plan B ifall vädret inte skulle matcha.

När ni har bokat betala ni en bokningsavgift på 1500 kr, resten betalas efter fotograferingen. Jag kommer även att skicka ett avtal via Eversign som vi får signera.

2. Fotografering

Fotograferingen kommer att ske under 1 timme på 1-2 utvalda platser. För mig är det viktigt att ni ska kunna känna er avslappnade.

3. Leverans

Inom två veckor efter fotograferingen får ni ett personligt webbgalleri med utvalda bilder (ca 30-40 st) att välja mellan. Bilderna levereras högupplösta och webbanpassade, för fri användning.

FAQ

VAD HÄNDER OM DET REGNAR?

Eftersom jag fotograferar utomhus är vi ganska beroende av vädret och hur ljuset är. Därför bokar vi hellre om fotografering om vi vet att datumet inte skulle fungera. Därför kan det vara bra att boka två datum samtidigt om känner för det.

Vad ska vi ha på oss?

Många undrar vad de ska ha på sig. Här finns det inget rätt eller fel, men det finns några saker som kan vara värt att tänka på. Det allra viktigaste är att ni har på er något som gör att ni känner och fina och bekväma!

Ska man tänka på vad kameran gillar får ni gärna undvika kläder med stora text-tryck eller mönster som kan vara distraherande. Ha gärna ganska neutrala färger, och undvik det allra skrikigaste. Att vara helt svartklädd är inte heller jättekul på bild. Man kan också tänka på att ni båda har ungefär samma toner på er, med det menar jag att det kanske inte är helt optimalt om den ena är helt svartklädd och den andra är helt vitklädd. Men som sagt: det viktigaste är hur ni känner er i kläderna!

Om det är kyligt ute kommer vi nog ta en del av bilderna med ytterkläder på, så tänk på val av jacka, halsduk och så vidare. En stor stickad tröja kan också vara mysigt om man vill undvika stora jackan!

Har du fotostudio?

Nej det har jag inte.

Får vi publicera bilderna på sociala medier?

Ja, det går jättebra att publicera bildernera, men det måste stå ”Fotograf Fanny Sundin” när ni lägger ut dem!

Bilderna får användas privat och publiceras på sociala medier. Bilderna får ej användas för redaktionella och kommersiella ändamål, om vi inte kommit fram till annat. Får ej heller ändras eller redigeras. Originalfiler (RAW) eller oredigerade filer lämnas inte ut.

Porträttpaket

Vad ingår?

– Konsultation inför fotografering

– 1 timmes fotografering utomhus eller inomhus

– 5 st redigerade bilder

– Fri ombokning

– Reseersättning inom Norrköping

– Personligt webbgalleri

3 000 kr

Tillval

+ 10 bilder = 500kr

+ 25 – 35 bilder = 2 000kr

+ 30min – 1 timme & 10 bilder = 1 500kr

Skicka en Bokningsförfrågan

Jag har företaget som ”sidan-om”. För att kunna ge mina kunder den bästa servicen så tar jag ett begränsat antal bokningar varje år.