Parfotografering Norrköping

Inför fotograferingen lägger jag mycket tid att försöka hittade de perfekta och vackraste platserna i området. Det ska vara fint ljus och bra bakgrunder, just för att ge så magiska bilder som möjligt. Under fotograferingen fokuserar vi på kärleken, de naturliga och avslappnade poser. Glöm den stressiga vardagen för en stund och ägna fokuset på den person du älskar mest.

Parfotografering, er upplevelse, typ som att ni ska gå på dejt! En parfotografering är till för alla oavsett ålder, oavsett hur länge ni har vart tillsammans. Ni kanske är nykära, nyförlovade, firar silverbröllop, eller kanske till och med diamantbröllop. Anledningarna till att föreviga sin kärlek på bild är många!

Om MIG

  • Fanny Sundin, född -94 i Södertälje och bosatt i Norrköping, Östergötland.
  • Har pluggat utomlands i Santa Barbara, USA och Ayr, Skottland.
  • Har lätt att gå i skratt men är en lugn person.
  • Älskar att träna och har tidigare tävlat i basket och simning. Min favorit var kortdistans i frisim och fjäril.
  • Jag är en Disneyfreak, har troligen sett alla filmer. Disneyfilmer är favoriten och kommer alltid högst upp!
  • Nintendo är något som jag har hållit fast vid sen barnsben, tack vare en Nintendo-nörd till pappa. Mina favoriter är Zelda, och Mario spel.
  • Jag är en te-människa som dricker minst en kopp om dagen. Speciellt under de kallare månaderna.
  • Favoritmaten är all asiatisk mat, italiensk och skaldjur!
  • När jag var liten, trodde jag att om jag råkade svälja kärnor från äpplen så skulle det börja växa äppelträd i magen.
  • Har en kandidatexamen i grafisk design och kommunikation. Tycker väldigt mycket om formgivning, webbdesign, sociala medier och marknadsföring generellt!

”Vi skulle definitivt rekommendera dig! Tack för en trevlig stund och superfina foton!

Lisa & Måns

bokningsprocessen

1

SKICKA BOKNINGS-FÖRFRÅGAN

Om jag är din fotograf, skicka in en bokningsförfrågan via mitt formulär nedan. Försöka svara så utförligt som möjligt.

2

BOKNING & AVTAL

Om vi blir en perfect match, skickar jag info om avtalet som ni får fylla i samt en bokningsavgift på 1500 kr som dras av på slutfakturan. Mitt avtal kommer jag skicka via Eversign.

3

DATUM & PLATS

Vi bestämmer datum och plats för fotograferingen ska ske. Skulle ni vilja ändra datumet längre fram går det bra, vid bokningen bokar vi in ett extra datum om första inte skulle fungera.

4

FOTOGRAFERINGEN

Fotograferingen kommer att ske under 1 timme på olika platser. För mig är det viktigt att du ska kunna känna dig avslappnad.

5

leverans

Inom 2 veckor efter fotograferingen får du ett personligt webbgalleri med utvalda bilder (ca 30 st) att välja mellan. Bilderna levereras högupplösta och webbanpassade, för fri användning.

Vanliga frågor

Många undrar vad de ska ha på sig. Här finns det inget rätt eller fel, men det finns några saker som kan vara värt att tänka på. Det allra viktigaste är att ni har på er något som gör att ni känner och fina och bekväma!

Ska man tänka på vad kameran gillar får ni gärna undvika kläder med stora text-tryck eller mönster som kan vara distraherande. Ha gärna ganska neutrala färger, och undvik det allra skrikigaste. Att vara helt svartklädd är inte heller jättekul på bild. Man kan också tänka på att ni båda har ungefär samma toner på er, med det menar jag att det kanske inte är helt optimalt om den ena är helt svartklädd och den andra är helt vitklädd. Men som sagt: det viktigaste är hur ni känner er i kläderna!

Om det är kyligt ute kommer vi nog ta en del av bilderna med ytterkläder på, så tänk på val av jacka, halsduk och så vidare. En stor stickad tröja kan också vara mysigt om man vill undvika stora jackan!

Eftersom jag alltid fotograferar utomhus är vi ganska beroende av solen och hur ljuset är. Därför bokar vi hellre om fotografering om vi vet att datumet inte skulle fungera.

Jag håller koll på väderprognoserna och om det väntas bli väldigt dåligt väder bokar vi helt enkelt om. Är det mulet går det alldeles utmärkt att fotografera.

Det är inte ovanligt att känna så, jag vill att stunden med mig ska kännas så avslappnad som möjligt. Ni får vara er själva framför kameran och om ni känner er osäkra så är det bara att fråga. Jag vägleder med poser. Det kommer bli magiska bilder!

Nej, det har jag inte.

Ja, jag gör en mindre redigering. Jag går inte in djupare i bilden och tar bort saker

Webbupplöst betyder att bilderna är ganska små, men duger alldeles utmärkt för att mejla eller lägga upp på sociala medier. Högupplösta bilder är stora bilder i bra kvalitet för utskrift eller förstoringar.

Ja, det går jättebra att publicera bildernera, men det måste stå ”Fotograf Fanny Sundin” när ni lägger ut dem!

Cirka två veckor efter fotograferingen får ni personligt onlinegalleri med utvalda bilder att välja mellan.

Era bilder levereras högupplösta och webbanpassade, för fri användning. Bilderna får användas privat och publiceras på sociala medier. Bilderna får ej användas för redaktionella och kommersiella ändamål, om vi inte kommit fram till annat. Får ej heller ändras eller redigeras. Originalfiler (RAW) eller oredigerade filer lämnas inte ut.

Porträttpaket

Vad ingår?

– Konsultation inför fotografering

– 1 timmes fotografering utomhus eller inomhus

– 5 st redigerade bilder

– Fri ombokning

– Reseersättning inom Norrköping

– Personligt webbgalleri

3 000 kr

Skicka en Bokningsförfrågan

Jag har företaget som ”sidan-om”. För att kunna ge mina kunder den bästa servicen så tar jag ett begränsat antal bokningar varje år.

juni – augusti: 2

september – november: 3

Uppdaterat 220611
Jag svarar på förfrågningar inom 2 arbetsdagar.