Paws against stress

De senaste veckorna har varit intensiva med mycket eget plugg, därför har jag inget speciellt att rapportera. Jag och Linnea har suttit i skolan varje dag mellan 9 – 16 och gym efter det. När jag väl har kommit hem, duschat och lagat middag sätter jag mig framför datorn och pluggar ännu mera… Det har mina veckor innehållit.

Här i veckan fick vi uppleva 0*C på morgonen, usch vad det var kallt. I torsdag fick vi klappa hundar! Universitet har ett event i varje campus där att de tar in hundar i ett rum, vi sitter några få runt varje hund och klappar dom. Hundarna är såklart special tränade för att se många människor samtidigt. Vi fick också inte vara så lång i rummet för att inte stressa ihjäl små voffsingarna. Tydligen gör skolan detta event varje år innan tentorna börjar, för att människor blir mindre stressade när de får klappa djur, vilket är sant. Det var väldigt mysigt att få koppla bort studierna en stund och få klappa små hundar.

Idag, söndag, är det andra december! Helt sjukt vad tiden går snabbt! Kan inte förstå att jag åker hem om tre veckor! Idag är jag iallafall klar med allt, alla inlämningar är inlämnade och färdiga! Det firade jag och Linnea med att baka och titta på en till Harry Potter film. Vi gjorde egna S’mores med Peanut Butter Cups, marshmallows och digestive kex.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.