Porträttfotograf norrköping Trosa

Parfotografering, er upplevelse, typ som att ni ska gå på dejt! En parfotografering är till för alla oavsett ålder, oavsett hur länge ni har vart tillsammans. Ni kanske är nykära, nyförlovade, firar silverbröllop, eller kanske till och med diamantbröllop. Det förevigar ett fint minne oavsett. Anledningarna till att föreviga sin kärlek på bild är många!

Inför fotograferingen lägger jag mycket tid att försöka hittade de perfekta och vackraste platserna i området. Det ska vara bästa ljuset och fina bakgrunder. Just för att ge magiska bilder som möjligt. Under fotograferingen fokuserar vi på kärleken, de naturliga och att det ska vara avslappnat. Glöm den stressiga vardagen för en stund och ägna fokuset på den person du älskar mest.

Innefattar även gravid- och familjfotograferingar.

PARFOTOGRAFERING PROVFOTO TRÄDGÅRDSFÖRENINGEN LINKÖPING

”Vi skulle definitivt rekommendera dig! Tack för en trevlig stund och superfina foton!

Lisa & Måns

FLER BILDER

Om MIG

  • Fanny Sundin, född -94 i Södertälje och bosatt i Norrköping, Östergötland.
  • Har pluggat utomlands i Santa Barbara, USA och Ayr, Skottland.
  • Har lätt att gå i skratt men är en lugn person.
  • Älskar att träna och har tidigare tävlat i basket och simning. Min favorit var kortdistans i frisim och fjäril.
  • Jag är en Disneyfreak, har troligen sett alla filmer. Disneyfilmer är favoriten och kommer alltid högst upp! Ser mig själv ibland som Disneyfiguren Basil Mus när jag letar efter den perfekta platsen för en fotografering.
  • Nintendo är något som jag har hållit fast vid sen barnsben, tack vare en Nintendo-nörd till pappa. Mina favoriter är, Zelda Ocarina of Time eller Breath of the Wild och diverse Mario spel.
  • Jag är en te-människa som dricker minst en kopp om dagen. Speciellt under de kallare månaderna.
  • Favoritmaten är all asiatisk mat, italiensk och skaldjur!
  • När jag var liten, trodde jag att om jag råkade svälja kärnor från äpplen så skulle det börja växa äppelträd i magen.
  • Har en kandidatexamen i grafisk design och kommunikation. Tycker väldigt mycket om formgivning, webbdesign, sociala medier och marknadsföring generellt!

gravidfotograf norrköping

Gravidfotografering, att vara gravid, och att bli gravid är inte alltid helt lätt. Oavsett om ni har försökt i flera år, eller om det blev en överraskning, är dessa 40 veckor magiska. Att bli föräldrar är stort och kanske lite nervöst i början. Du kanske har haft en tuff graviditet, mått dåligt, haft det stressigt eller så har det bara flyttat på bra. Vad det än är, en graviditet är aldrig sig andra lik. Jag hoppas att med hjälp av dessa bilder kan få dig att tänka tillbaka till denna underbara stund då när det var du med bebis i magen.

VAD INGÅR I MINA PAKET?

Konsultation inför fotografering

Behöver ni hjälp med att hitta den rätta platsen eller hur det ska se ut så kan jag hjälpa er så gott det går.

PERSONLIGT WEBBGALLERI

Ett personligt online galleri som ni kan dela med era kollegor eller vänner. Där kommer urvalet (cirka 30 bilder) upp efter fotograferingen.

Resa inom Sverige

Var än uppdraget är så ingår resa inom Sveriges gränser.

NÄSTA STEG I BOKNINGEN

ARE WE A ”PERFECT MATCH”?

Läs och se om jag är er rätta fotograf. Om jag är, skicka in en bokningsförfrågan via mitt formulär nedan, försöka svara så utförligt som möjligt.

För gravzdfotograferingar fotograferar jag mellan veckorna 29 – 35, såklart är det individuellt beroende på hur du och bebis mår.

BOKNING OCH AVTAL

Om vi blir en perfect match, skickar jag info om avtalet som ni får fylla i samt en bokningsavgift på 2000 kr. Summan kommer dras av på slutfakturan som ni betalar 30 dagar efter fotograferingen. När avtalet är skrivet och avgiften betald, då är är det bara att köra på. Därefter kommer jag skicka info om mitt avtal som ni får fylla i. Avtalet kommer signeras digitalt med BankID via Kivra.

DATUM OCH PLATS

Vi bestämmer datum och plats för fotograferingen ska ske. Jag kör med naturligt ljus och bara utomhus.

Skulle ni vilja ändra datumet längre fram går det alltid bra, vid bokningen bokar vi alltid in ett extra datum om första inte skulle fungera. Man vet ju aldrig när det kommer till svenska vädret.

Vanliga frågor

Många undrar vad de ska ha på sig. Här finns det inget rätt eller fel, men det finns några saker som kan vara värt att tänka på. Det allra viktigaste är att ni har på er något som gör att ni känner och fina och bekväma!

Ska man tänka på vad kameran gillar får ni gärna undvika kläder med stora text-tryck eller mönster som kan vara distraherande. Ha gärna ganska neutrala färger, och undvik det allra skrikigaste. Att vara helt svartklädd är inte heller jättekul på bild. Man kan också tänka på att ni båda har ungefär samma toner på er, med det menar jag att det kanske inte är helt optimalt om den ena är helt svartklädd och den andra är helt vitklädd. Men som sagt: det viktigaste är hur ni känner er i kläderna!

Om det är kyligt ute kommer vi nog ta en del av bilderna med ytterkläder på, så tänk på val av jacka, halsduk och så vidare. En stor stickad tröja kan också vara mysigt om man vill undvika stora jackan!

Tyvärr har jag inte det för tillfället. Om det är en stor förfrågan på det så kommer klänningar att beställas 🙂

Självklart får partnern och eventuella syskon vara med. De får komma med matchande outfits, helst ljusa kläder som beige eller liknande. För att fotograferingen ska vara som avslappnats ska fotografering med partner/syskon tas i början eller i slutet av fotograferingen.

Eftersom jag alltid fotograferar utomhus är vi ganska beroende av solen och hur ljuset är. Därför bokar vi hellre om fotografering om vi vet att datumet inte skulle fungera.

Jag håller koll på väderprognoserna och om det väntas bli väldigt dåligt väder bokar vi helt enkelt om. Är det mulet går det alldeles utmärkt att fotografera.

Det är inte ovanligt att känna så, jag vill att stunden med mig ska kännas så avslappnad som möjligt. Ni får vara er själva framför kameran och om ni känner er osäkra så är det bara att fråga. Jag vägleder med poser. Det kommer bli magiska bilder!

Nej, det har jag inte.

Ja, jag gör en mindre redigering. Jag går inte in djupare i bilden och tar bort eller förminskar något.

Webbupplöst betyder att bilderna är ganska små, men duger alldeles utmärkt för att mejla eller lägga upp på sociala medier. Högupplösta bilder är stora bilder i bra kvalitet för utskrift eller förstoringar.

Ja, det går jättebra att publicera bildernera, men det måste stå ”Fotograf Fanny Sundin” när ni lägger ut dem!

Cirka två veckor efter fotograferingen får ni personligt onlinegalleri med utvalda bilder att välja mellan.

Era bilder levereras högupplösta och webbanpassade, för fri användning. Bilderna får användas privat och publiceras på sociala medier. Bilderna får ej användas för redaktionella och kommersiella ändamål, om vi inte kommit fram till annat. Får ej heller ändras eller redigeras. Originalfiler (RAW) eller oredigerade filer lämnas ej ut.

PAKET

love

Konsultation inför fotografering

1 timmes fotografering

15 digitala bilder med fri användning

Fri ombokning

Personligt webbgalleri

Resa inom Sverige

5 000 kr

smile

Konsultation inför fotografering

1 timmes fotografering

ALLA BILDER!

Fri ombokning

Personligt webbgalleri

Resa inom Sverige

7 500 kr

Bokningsformulär

Vad kul att du är intresserade att boka mig! Fyll i formuläret nedan så återkommer jag till dig så snart som möjligt!