utomhusvigsel på kanalmagasinet

Utomhusvigsel på Kanalmagasinet, Mem, Söderköping, Östergötland.

Den 5 september 2020 blev det en utomhusvigsel mellan Maria & Johan.

För mig var det första gången att fotografera ett utomhusvigsel, shit vad det var kul! Såklart är det mycket att tänka på, både för mig och för brudparet. Det är ju vädret. För mig spelar det ingen roll, men utomhusvigsel i ösregn för brudparet kanske inte är lika kul. Här är det alltid bra att ha bokat en plan B för vigseln.

Dagen började med att fotografera vigseln, därefter porträtt och tillsist lite middag. Då COVID-19 har strulat till det för brudparen, detta bröllop var mycket avskalat och hade inte så mycket mingel/gratulationer efteråt. Det gjorde nog bröllopet ännu mer mysigt!

Vädret började med ösregn innan vigseln, under vigseln och lite in på gruppbilden var det strålande sol. När vi skulle börja med porträtten kom ösregn och storm. Det var bara att ta fram mitt vita stora paraply och ge till brudparet. Vi trotsade vädret och det blev superbra bilder! Regnbilderna är faktiskt mina favoriter! Regnet gör något att bilderna blir ännu mer romantiska.

Jag träffade först Maria & Johan hemma hos dom för lite fika och planering inför dagen. Några månader innan bröllopet träffades vid Vrinneviskogen här i Norrköping för en provfotografering. Såklart bokade vi den varmaste dagen på året, det gick bra ändå. Vi firade med god glass efteråt.

Jag är så glad att jag fick äran att föreviga detta härliga brudpar!

Fler bilder kommer….

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett var du planerar bröllop i Sverige – eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till mig idag!