Två timmar kvar!

Kan inte förstå att dom här fyra underbara månaderna har kommit till ett slut. Om två timmer påbörjar jag min resa hemåt mot Sveadala (Sverige). Först tar vi en taxi till ett hotell för att där sedan ta en airbus till LAX. Sen flygen, fyra timmars flyg till Chicago och åtta timmar därifrån till Arlanda, Sverige.

Jag kan inte förklara hur bra jag har haft det, vad fina människor jag har träffat och alla platser jag har sett. Helt underbart, ett minne för livet. Det bästa är att jag faktiskt kommer tillbaka här om sex veckor. Såklart så kommer jag sakna min underbara roommate Daniella, tack för den underbara tiden och att få träffa dig. Vi kommer ju ses nästa termin också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.