God morgon,
Jag tänkte ta akt att presentera mitt universitet som jag ska studera på till december, universitet heter University of the West of Scotland. Universitet har fem olika campus i Storbritannien.

Campuset ligger vid Ayr Lake som rinner genom staden. På framsidan är å promenaden med en stor gräsmatta, här brukar alla hundägare gå så jag passerar minst sju hundar varje gång. Just vårt campus i Ayr har fyra våningar med gymnastiksal, på översta våningen ligger det mest datasalar och övriga klassrum. Våning tre vilket är entrén ligger biblioteket, små klassrum och våra art studios. Våning två finns det matsal med ett café som säljer mer småsaker, en resturang där mer mat säljs, ett gratis gym för studenterna. Här finns även vår Starbucks cafe som ligger i samma rum som vår pub.

När det kommer till själva utrustning osv, har vi på Linköpings universitet bara LISAM som ett program där alla kurser ligger och allt annat,, ett program man inte tycker så mycket om tills nu… Här använder vi Moodle och MyDay till skolan, vilket inte är så jättebra program. Sedan utför det finns det studentportalen, Hallspad och ResLife till boendet. Det är alltså fem olika sidor man ska kunna.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.