Lördagen började med att säga vinka av morföräldrarna vid tåget, de ska ut på nya äventyr och sova på slott i natt. Medan jag behövde stanna kvar och plugga lite till.


På kvällen bestämde jag och Linnea se ”Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott” på bio i Glasgow. Jag åkte in till Glasgow, träffade Linnea vid busstationen och gick först mot Storbritanniens största pannkaksbar, japp ni hörde rätt. Baren heter Stack & Still, herregud vad mycket pannkakor. Man får in deras meny, först ska man bestämma själva pannkakan och hur många, nästa toppings, sås och glass. Jag beställde buttermilk pannkakor med banan, jordgubbar, Oreo kakor, choklad och glass. Det var en sockerbomb!


Bion, Cineworld Cinema, vi gick till sen låg precis vid busstationen och vi som precis hade ätit stora sockerbomber kunde inte låta bli att köpa popcorn.. Salongen var enorm och skärmen var mycket större än de jag har varit i Sverige. Filmen var jättebra, nästan att jag vill se den igen. Just nu håller jag och Linnea på med ett Harry Potter maraton, vilket var bra för det kommer en del saker från första HP filmen i denna. En rekommendation är att se de första Harry Potter filmerna för att förstå denna och såklart se första Fantastiska vidunder filmen.