Familjefotografering norrköping


En familjefotografering kan variera mycket! Ni kan välja att fotografera hela familjen, endast syskonbilder, hela släkten, barn och barnbarn. Ja det kan varieras i oändlighet. 

HUR GÅR DET TILL?


1. BOKA

Ni skickar in en bokningsförfrågan längst ner på sidan. Via mejl bestämmer vi dag och försöker boka ett extra datum om vädret inte är med oss. Om ni bokar den tiden skickar jag en bokningsavgift på 1500kr som är själva fotograferingsavgiften. Observera att det inte ingår några bilder utan bildpaketen väljs senare. Jag kommer skicka avtal via Eversign som vi båda signerar. 


2. FOTOGRAFERING

Fotograferingen kommer att ske under en timme på olika platser. För mig är det viktigt att ni ska kunna känna er avslappnade och ha kul! 


3. LEVERANS

14 dagar efter fotograferingen får ni ett personligt webbgalleri med utvalda bilder (ca 30-40 st) att välja mellan. Bilderna levereras högupplösta och webbanpassade, för fri användning. Där väljer ni ut vilka bilder ni vill ha.

FAQ

VAD HÄNDER OM DET REGNAR?

Eftersom jag fotograferar utomhus är vi ganska beroende av vädret och hur ljuset är. Därför bokar vi hellre om fotografering om vi vet att datumet inte skulle fungera. Det kan vara bra att boka två datum samtidigt om vi känner för det.

VAD SKA VI HA PÅ OSS?

Många undrar vad de ska ha på sig. Här finns det inget rätt eller fel, men det finns några saker som kan vara värt att tänka på. Det allra viktigaste är att ni har på er något som gör att ni känner och fina och bekväma!

Ska man tänka på vad kameran gillar får ni gärna undvika kläder med stora text-tryck eller mönster som kan vara distraherande. Ha gärna ganska neutrala färger, och undvik det allra skrikigaste. Att vara helt svartklädd är inte heller jättekul på bild. Man kan också tänka på att ni båda har ungefär samma toner på er, med det menar jag att det kanske inte är helt optimalt om den ena är helt svartklädd och den andra är helt vitklädd. Men som sagt: det viktigaste är hur ni känner er i kläderna!

Om det är kyligt ute kommer vi nog ta en del av bilderna med ytterkläder på, så tänk på val av jacka, halsduk och så vidare. En stor stickad tröja kan också vara mysigt om man vill undvika stora jackan!

Pris & bildpaket

Familjefotografering


60 minuters fotografering utomhus

Fri ombokning

Reseersättning inom Norrköping

Personligt webbgalleri

Bildpaket och produkter beställs separat.

1500kr

bildpaket

Mini


5 högupplösta digitala bilder. Ni väljer ut bilderna i ert online galleri.

1300 kr

STANDARD


15 högupplösta digitala bilder. Ni väljer ut bilderna i ert online galleri.

1800 kr

DELUXE


Samtliga bilder från fotograferingen, mellan 30-40 högupplösta digitala bilder.

3500 kr

Printar & produkter


Fine Art förstoring 30x40 cm = 1000kr/st

Fine Art Förstoring 50x70 cm = 2000kr/st

Skicka in förfrågan


Fyll i formuläret nedan så återkommer jag inom 2 - 4 arbetsdagar.