PARFOTOGRAFERING Norrköping Trosa


Inför fotograferingen lägger jag mycket tid att försöka hitta de perfekta och vackraste platserna i området. Det ska vara fint ljus och bra bakgrunder, just för att ge magiska bilder. Under fotograferingen fokuserar vi på kärleken, de naturliga och avslappnade poser. Glöm den stressiga vardagen för en stund och ägna fokuset på just er två.

HUR GÅR DET TILL att boka fotogafering?


1. BOKA

Har ni hittat rätt fotograf? Skicka en bokningsförfrågan till mig via formuläret nedan. Jag bokar in ett datum som passar och en plan B ifall vädret inte skulle matcha. När ni bokat betalar ni fotograferingsavgiften 1500 kr medan bildpaket väljs separat. Jag kommer därefter skicka ett avtal via Eversign som vi båda signera. 


2. FOTOGRAFERING

Fotograferingen kommer att ske under 1 timme på olika platser. För mig är det viktigt att ni ska kunna känna er avslappnade och ha kul! 


3. LEVERANS

Inom 14 dagar efter fotograferingen får ni ett personligt webbgalleri med utvalda bilder att välja mellan. Bilderna levereras högupplösta och webbanpassade, för fri användning. 

FAQ

VAD HÄNDER OM DET REGNAR?

Eftersom jag fotograferar utomhus är vi ganska beroende av vädret och hur ljuset är. Därför bokar vi hellre om fotografering om vi vet att datumet inte skulle fungera. Därför kan det vara bra att boka två datum samtidigt om känner för det.

VAD SKA VI HA PÅ OSS?

Många undrar vad de ska ha på sig. Här finns det inget rätt eller fel, men det finns några saker som kan vara värt att tänka på. Det allra viktigaste är att ni har på er något som gör att ni känner och fina och bekväma!

Ska man tänka på vad kameran gillar får ni gärna undvika kläder med stora text-tryck eller mönster som kan vara distraherande. Ha gärna ganska neutrala färger, och undvik det allra skrikigaste. Att vara helt svartklädd är inte heller jättekul på bild. Man kan också tänka på att ni båda har ungefär samma toner på er, med det menar jag att det kanske inte är helt optimalt om den ena är helt svartklädd och den andra är helt vitklädd. Men som sagt: det viktigaste är hur ni känner er i kläderna!

Om det är kyligt ute kommer vi nog ta en del av bilderna med ytterkläder på, så tänk på val av jacka, halsduk och så vidare. En stor stickad tröja kan också vara mysigt om man vill undvika stora jackan!

Får vi publicera bilderna på sociala medier?

Ja, det går jättebra att publicera bildernera, men det måste stå ”Fotograf Fanny Sundin” när ni lägger ut dem!

Bilderna får användas privat och publiceras på sociala medier. Bilderna får ej användas för redaktionella och kommersiella ändamål, om vi inte kommit fram till annat. Får ej heller ändras eller redigeras. Originalfiler (RAW) eller oredigerade filer lämnas inte ut.

Omdöme

LISA & MÅNS


“”Vi skulle definitivt rekommendera dig! Tack för en trevlig stund och superfina foton"”

Pris & bildpaket

Parfotografering


60 minuters fotografering utomhus

Fri ombokning

Reseersättning inom Norrköping

Personligt webbgalleri

Bildpaket och produkter beställs separat.

1500kr

Bildpaket

Mini


5 högupplösta digitala bilder. Ni väljer ut bilderna i ert online galleri.

1300 kr

STANDARD


15 högupplösta digitala bilder. Ni väljer ut bilderna i ert online galleri.

1800 kr

DELUXE


Samtliga bilder från fotograferingen, mellan 30-40 högupplösta digitala bilder.

3500 kr

SKICKA IN EN FÖRFRÅGAN


Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så fort jag kan.