BRÖLLOPSFOTOGRAF NORRKÖPING


Det första jag vill säga är ett bamsestort grattis! Ni ska gifta er, du och din älskade partner! Ni har en stor dag framför er, en fest med de ni tycker mest om i hela världen. Det är mycket planering och tid som har lagts ner. Därför är en av mina styrkor som bröllopsfotograf att fånga alla minnen som ni kan titta tillbaka på. För alltid. De känslor, leenden, tårar, nervositeten och människorna som gjorde just er dag.

Känslan att fotografera bröllop är svår att beskriva, den är underbar. Jag blir helt uppslukad av känslorna som finns runt omkring mig. Jag kommer gråta när ni ser varandra för första gången, gråta när ni säger ”ja” i kyrkan och skratta med er under talen under middagen. Ni kan glömma de stela poserna och tråkiga gruppbilderna. 


Jag lägger mycket tid på att hitta de perfekta och vackraste platserna för porträttfotograferingen. Det ska var bästa ljuset, fina bakgrunder, just för att ge er så magiska bröllopsbilder som möjligt. Inget lämnats åt slumpen. Ni tillsammans med erat brudfölje, familjebilder eller porträttfotograferingen ska få er att känna kärleken hos varandra. Därmed inga tråkiga gruppbilder och stela poser. Jag vill att ni ska ha så roligt som möjligt framför kameran, även de kameraskygga. Ni kommer vara avslappnade och kanske gapskratta tillsammans med mig.

Är jag er bröllopsfotograf?

VACKRA PLATSER


Jag lägger mycket tid på att hitta de perfekta och vackraste platserna för porträttfotograferingen. Det ska var bästa ljuset, fina bakgrunder, just för att ge er så magiska bröllopsbilder som möjligt. Inget lämnats åt slumpen.

GEMENSKAPEN


Inga tråkiga gruppbilder och stela poser. Ni tillsammans med erat brudfölje, familjebilder eller porträttfotograferingen, ska få er att känna kärleken hos varandra.

AVSLAPPNAT


Jag vill att ni ska ha så roligt som möjligt framför kameran, även de kameraskygga. Ni kommer vara avslappnade och gapskratta tillsammans med mig.

FAQ

VI ÄR VÄLDIGT OVANA FRAMFÖR KAMERAN, Har du tips?

Det är inget ovanligt eller konstigt. Under provfotograferingen får vi testa att arbeta tillsammans och då får ni även prova att stå framför kameran innan stora dagen. Jag vill att ni ska ha sån avslappnad fotografering som möjligt och bara kunna njuta av dagen. Ni behöver bara vara er själva och det kommer bli hur grymt som helst!

Hur får vi bilderna?

Jag levererar alltid bilderna digitalt inom sex till tio veckor under högsäsongen. Ni får då tillgång till ert personliga webbgalleri där ni kan ladda ner bilderna i både hög- och lågupplösta.

Vad händer om du blir sjuk?

Om det skulle hända har jag ett stort kontaktnät med fotografer runt om Sverige som jag kan kontakta för att få en ersättare.

Fotar du bröllop utanför Sverige?

Ja det gör jag! Har ett Destination Wedding paket där ingår rese- och boendeersättning i HELA Europa! Kontakta mig längst ner på sidan för mer information.

Omdömen

JEANETTE & TOBIAS

“Fanny är en skicklig fotograf som förgyllde vår bröllopsdag. Vi har fått fina minnen för livet. Och dessutom är hon en jättehärlig tjej vilket gjorde fotograferingen både rolig och minnesvärd. Vi kan rekommendera henne starkt!”

01 / 02

Några PLATSER JAG FOTAT PÅ


Tingstad Kyrka, Centrala Norrköping, Abborreberg, Kaga Kyrka, Hällestad, Gusum, Kanalmagasinet, Ljungs Slott, Ekenäs Slott, Björkfors, Valö Cafe, Linköping, Valdemarsvik, Vreta Kloster, Östra Stenby Kyrka, Östra Eneby Kyrka, Sörby Herrgård, Rimforsa Strand, Sturefors Slott, Bogsta By, Sund Nergården, Trosa, Vagnhärad

Några PLATSER JAG FOTAT PÅ


Tingstad Kyrka, Centrala Norrköping, Abborreberg, Kaga Kyrka, Hällestad, Gusum, Kanalmagasinet, Ljungs Slott, Ekenäs Slott, Björkfors, Valö Cafe, Linköping, Valdemarsvik, Vreta Kloster, Östra Stenby Kyrka, Östra Eneby Kyrka, Sörby Herrgård, Rimforsa Strand, Sturefors Slott, Bogsta By, Sund Nergården, Trosa, Vagnhärad

Tips till ert bröllop

Här kan ni läsa tips inför ert kommande bröllop!

Vad ingår?

BRÖLLOPSGUIDE & CHECKLISTA


Ni får tillgång till en externa sida fylld med tips inför er dag som jag samlat på mig genom åren! Ni får även er checklista som vi går igenom under bröllopsmötet.

välkomstpaket


Efter bokning får ni ett välkomstpaket med posten som innehåller lite smått & gott (och goda!) som passar perfekt till blivande brudpar i planeringsfasen! Det är fullproppat med godsaker och produkter som förhoppningsvis kan få er att ta ett steg tillbaka från planeringen, ta några djupa andetag och vara i nuet. 

BröllopsMÖTE


Senare i processen bokar vi upp ett möte där ni kan ställa alla frågor och funderingar som har kommit upp längs vägen. Inför mötet får ni en checklista som vi kommer ha som underlag. Mötet kan göras vid ett café, digitalt eller i samband med provfotograferingen.

Parfotografering


Under parfotograferingen (ingår från 5 timmar) får ni chansen att stå framför kameran innan bröllopsdagen. Det är en unik möjlighet att fotografera tillsammans inför bröllopet. Vi planerar in 30 minuters fotografering (ej lördagar mellan maj-aug) och det ingår fem högupplösta bilder. Om parfotografering

SUPPORT


Jag finns här för er under planeringen som stöd och för att bolla frågor eller idéer som kan komma upp längs vägen. Kan vara allt från antal timmar för fotograferingen eller om det är något ni behöver tänka på.

UTVALDA BRÖLLOPSHISTORIER

BRÖLLOPSPAKET 2024

Skicka förfrågan om ni önskar annat antal timmar än nedan.

Åtta timmar


I detta paket fotograferar jag sammanhängande åtta timmar. Passar perfekt för er som vill hinna med förberedelser, bröllopsporträtt, vigsel, gratulationer, mingel, och middagen. Om jag får låna er 10 minuter från middagen och fota i fina Golden hour skulle ju vara perfekt! INGÅR:

Bröllopsmöte

Provfotografering

400 st redigerade bilder

Resa & boende


27 000KR

FEM TIMMAR


I detta paket fotograferar jag sammanhängande fem timmar, en perfekt halvdagsfotografering. Vi hinner med ev slutet av förberedelser eller början av middagen (här får ni bestämma vad ni vill ha fotograferat), bröllopsporträtt, vigsel. gratulationer och mingel.


INGÅR:

Bröllopsmöte

Provfotografering

250 st redigerade bilder

Resa


18 000KR

TRE TIMMAR


Jag fotograferar tre sammanhängande timmar. Passar perfekt för er som vill ha ett litet mindre paket. Jag hinner fotografera bröllopsporträtt, vigsel, och gratulationer.


INGÅR:

Bröllopsmöte

150 st redigerade bilder

Resa inom Norrköping + 6 mil bort


13 000KR

SKICKA FÖRFRÅGAN


Formuläret är inte bindande utan bara en check om jag är ledig.

2024: Fullbokad juni och juli.

PS! Kolla gärna skräpposten för ibland kan mina mejl hamna där.