Bröllopsfotograf Norrköping

Det första jag vill säga är ett bamsestort grattis! Ni ska gifta er, du och din älskade partner! Ni har en stor dag framför er, en fest med de ni tycker mest om i hela världen. Det är mycket planering och tid som har lagts ner. Därför är en av mina styrkor som bröllopsfotograf att fånga alla minnen som ni kan titta tillbaka på. För alltid. De känslor, leenden, tårar, nervositeten och människorna som gjorde just er dag.

Känslan att fotografera bröllop är svår att beskriva, den är underbar. Jag blir helt uppslukad av känslorna som finns runt omkring mig. Jag kommer gråta när ni ser varandra för första gången, gråta när ni säger ”ja” i kyrkan och skratta med er under talen under middagen. Ni kan glömma de stela poserna och tråkiga gruppbilderna.

Jag lägger mycket tid på att hitta de perfekta och vackraste platserna för porträttfotograferingen. Det ska var bästa ljuset, fina bakgrunder, just för att ge er så magiska bröllopsbilder som möjligt. Inget lämnats åt slumpen. Ni tillsammans med erat brudfölje, familjebilder eller porträttfotograferingen ska få er att känna kärleken hos varandra. Därmed inga tråkiga gruppbilder och stela poser.

Jag vill att ni ska ha så roligt som möjligt framför kameran, även de kameraskygga. Ni kommer vara avslappnade och kanske gapskratta tillsammans med mig.

Bröllopsdagen i bilder

förberedelser
porträtt
vigsel & gratulationer
Middagen

Om MIG

  • Fanny Sundin, född -94 i Södertälje och bosatt i Norrköping, Östergötland.
  • Har pluggat utomlands i Santa Barbara, USA och Ayr, Skottland.
  • Har lätt att gå i skratt men är en lugn person.
  • Älskar att träna och har tidigare tävlat i basket och simning. Min favorit var kortdistans i frisim och fjäril.
  • Jag är en Disneyfreak, har troligen sett alla filmer. Disneyfilmer är favoriten och kommer alltid högst upp!
  • Nintendo är något som jag har hållit fast vid sen barnsben, tack vare en Nintendo-nörd till pappa. Mina favoriter är Zelda, och Mario spel.
  • Jag är en te-människa som dricker minst en kopp om dagen. Speciellt under de kallare månaderna.
  • Favoritmaten är all asiatisk mat, italiensk och skaldjur!
  • När jag var liten, trodde jag att om jag råkade svälja kärnor från äpplen så skulle det börja växa äppelträd i magen.
  • Har en kandidatexamen i grafisk design och kommunikation. Tycker väldigt mycket om formgivning, webbdesign, sociala medier och marknadsföring generellt!

”Fanny är en skicklig fotograf som förgyllde vår bröllopsdag. Vi har fått fina minnen för livet.
Och dessutom är hon jätte härlig tjej vilket gjorde fotograferingen både rolig och minnesvärd. Vi kan rekommendera henne starkt.”

JEANETTE & TOBIAS

Vad ingår i mina paket?

BRÖLLOPSMÖTE

Om ni vill lära känna mig lite mer och även ställa frågor innan bokning kan ett kort onlinemöte göras.

Senare i processen i samband med provfotograferingen görs ännu ett möte. Ni kan ställa alla frågor och funderingar som har kommit upp längs vägen. Inför mötet får ni en checklista som vi kommer ha som underlag. Vi planerar även en plan B av väderskäl.

AVSLAPPNAD PROVFOTGRAFERING

I alla paket ingår det en avslappnad provfotografering inför ert bröllop. Det är en unik möjlighet för oss att fotografera tillsammans inför bröllopet. Ni får fem vackra högupplösta bilder som ni kan använda till Save the date eller ha på väggen hemma.

Bröllopsguide & checklista

Ni får min bröllopsguide fylld med tips inför er dag som jag samlat på mig genom åren av alla bröllop jag fått vara med på! Ni får även er checklista som ni fyller i under er planeringstid, denna går vi sedan igenom på vårt sista möte!

Resa och boende inom sverige

Var ni än gifter er i Sverige er så reser jag dit. Jag älskar att upptäcka nya platser! Jag bokar oftast in flest bröllop runt om i Östergötland men det finns såklart rum för bröllop runt om i vårt vackra land, norr till söder – väster till öster.

Fotografering

Ni väljer paket efter antal timmar, 3, 5, 7 eller 9. Jag förevigar er dag på ett ”avslappnat” och genuint sätt, de stunder som ni alltid kommer minnas tillbaka till. Ni får såklart välja vilka stunder, så länge det är sammanhängande timmar. Det går bra att lägga till timmar vid bokning eller på plats (detta pratar vi om tillsammans). Cirka sju dagar efter bröllopet får ni sneak peak innan resten av bilderna kommer.

Personligt webbgalleri

Ett personligt online galleri som ni enkelt kan dela med familjen, gästerna och alla era vänner.

bokningsprocessen

1

SKICKA BOKNINGS-FÖRFRÅGAN

Kika runt på sidan och se om jag är er rätta fotograf. Om jag matchar er skicka en bokningsförfrågan via formulär nedan, ju fler detaljer ni skriver desto lättare blir det för mig att hitta platser inför porträtten.

2

BOKNING & AVTAL

Är jag tillgänglig på ert datum, går vi vidare till bokning. Jag erbjuder ett kort onlinemöte – om ni vill. Vissa vill ha ett och andra inte. Om ni väljer att boka mig skickas en bokningsavgift på 5000kr, (summan dras av på slutfakturan). Därefter kommer jag skicka info om mitt avtal som ni får fylla i. Avtalet kommer skickas via webbplatsen, Eversign.

3

Möte & Provfoto

Vi har ett bröllopsmöte (digitalt eller på plats) där vi går igenom bröllopet, era tankar och funderingar samt planerar porträtten. Vi försöker också göra en provfotografering samtidigt. Eller görs fotografering i efterhand på den plats bröllopsporträtten görs.

4

bröllopet!

Den underbara dagen är kommen och fotograferingen görs under de timmar ni har bestämt.

5

Urval, redigering och leverans

Nu börjar mitt stora jobb. Det ska göras urval av alla bilder, redigeras och leverars till er. Leveranstiden kan vara upp till tio veckor under högsäsongen.

Vanliga frågor

Om det regnar rätt mycket under er dag, försöker vi fota under tak och skydda oss från regnet. Om det regnar sånt där mysigt romantiskt regn då ni kommer paraplyet fram och ni får stå där bara ni. Det är hur mysigt och romantiskt. Jag vet att ni inte vill ha regn, men i vissa länder och kulturer betyder det bara tur och jag tycker vi gör det bästa av situationen. jag har fotat där det har regnat och det blev faktiskt de mest fantastiska bilder!

Det är inget ovanligt eller konstigt. Under provfotograferingen får vi testa att arbeta tillsammans och då får ni även prova att stå framför kameran innan eran stora dag. jag vill att ni ska ha sån avslappnad fotografering som möjligt och bara kunna njuta av dagen. Ni behöver bara vara er själva och det mycket bli hur grymt som helst!

Jag är bosatt i Norrköping, Östergötland men kan fota i hela Sverige och världen. Det ingår reseersättning i hela Sverige i alla mina paket. Har ett paket för Destionations Wedding som passar hela världen.

Om ni är hungrig, är jag nog också hungrig. Om ni inte är hungriga, är jag nog hungrig ändå. Det tar på krafterna att arbeta flera timmar i streck. Vid bokning utav mina två större paket önskar jag mat under kvällen. Jag sitter gärna på sidan av eftersom jag vill kunna fotografera er mysiga middag. Jag fotograferar allt men i lite mindre omfattning under middagen. Jag gör mitt bästa men förbehåller mig att inte hinna med allt under t.ex. matpaus eller toalettbesök.

Det gör jag gärna! Jag stannar max 2 timmar extra och då debiterar jag 3000kr i timmen (ca 50 bilder/timmen). Detta läggs sedan på slutfakturan. Vi pratar om detta tillsammans, jag stannar aldrig längre utan er önskan.

Om det skulle hända har jag ett stort kontaktnät med fotografer runt om Sverige som jag kan kontakta för att få en ersättare.

JAA! Det gör jag! Har ett Destination Wedding paket längre ned på sidan. Där ingår det rese- och boendeersättning i HELA Europa!

”Tack för du ville fota vårt bröllop! Helt underbara bilder! Ett stort Tack betyder mycket för oss!”

MATHILDA & ROY

”Helt underbara bilder, TACK!”

IDA & DANIEL

Bröllopspaket 2022

Om ni inte hittar ett paket som passar just er kan jag skräddarsy ett. Jag fotograferar allt från två till nio timmar. Mina priser börjar på 8000kr.

nio timmar

Vad ingår?

– Personlig planeringsmöte

– Min bröllopsguide

– Provfotografering

– 9 timmars sammanhängande fotografering

– 450 st redigerade bilder

– Rese- och boendekostnad inkluderad i hela Sverige

– Personligt webbgalleri

29 000 kr

sju timmar

Vad ingår?

– Personlig planeringsmöte

– Min bröllopsguide

– Provfotografering

– 7 timmars sammanhängande fotografering

– 350 st redigerade bilder

– Rese- och boendekostnad inkluderad i hela Sverige

– Personligt webbgalleri

23 000 kr

fem timmar

Vad ingår?

– Personlig planeringsmöte

– Min bröllopsguide

– Provfotografering

– 5 timmars sammanhängande fotografering

– 250 st redigerade bilder

– Reseersättning inom Sverige

– Personligt webbgalleri

17 000 kr

Tre timmar

Vad ingår?

– Personlig planeringsmöte

– Min bröllopsguide

– Provfotografering

– 3 timmars sammanhängande fotografering

– 150 st redigerade bilder

– Reseersättning inom Norrköping

– Personligt webbgalleri

11 000 kr

Bröllop under lågsäsong

Är ni paret som väljer att gifta er på vintern? Eller mellan november och april? Då kan ni få en 20% rabatt på valfritt paket! Yeay! Lågsäsongen är lång, mörk och tråkig. Förhoppningsvis kan detta göra allt lite mer skojigare.

Destination Wedding

12 timmar

Vad ingår?

– Personlig planeringsmöte

– Min bröllopsguide

– Provfotografering

– 12 timmars sammanhängande fotografering

– 600 st redigerade bilder

– Rese- och boendekostnad inkluderad inom Europa

– Personligt webbgalleri

40 000 kr

Bucket list

Det finns några platser i världen som jag nästan skulle ge allt för åka till. Såklart vill jag också uppfylla era! Om ni vill boka mig för NÅGON av platserna nedan, så fotografera jag GRATIS. All ni behöver göra är att täcka min reseavgift samt boendet. Om ni inte ser er drömdestination nedan, skicka mig ett mejl ändå!

Dröm destinationer

Banff National Park, Kanada
Kalifornien
Nya Zeeland
Australien
Morocco
Italien
Island

Skicka ER Bokningsförfrågan

Jag har företaget som ”sidan-om”. För att kunna ge mina brudpar den bästa servicen
så tar jag ett begränsat antal bröllop varje år. Just nu finns det följande antal tider tillgängliga:

Tillgänglig 2022

september: 3, 17

oktober: 22, 29

november: 12, 19, 26

Tillgänglig 2023

januari – maj: 5
juni – augusti: 2
september – november: 3

Uppdaterat 220417
Jag svarar på förfrågningar inom 2 arbetsdagar.