Bröllopsfotograf Norrköping

Det första jag vill säga är ett bamsestort grattis! Ni ska gifta er, du och din älskade partner! Ni har en stor dag framför er, en fest med de ni tycker mest om i hela världen. Det är mycket planering och tid som har lagts ner. Därför är en av mina styrkor som bröllopsfotograf att fånga alla minnen som ni kan titta tillbaka på. För alltid. De känslor, leenden, tårar, nervositeten och människorna som gjorde just er dag.

Känslan att fotografera bröllop är svår att beskriva, den är underbar. Jag blir helt uppslukad av känslorna som finns runt omkring mig. Jag kommer gråta när ni ser varandra för första gången, gråta när ni säger ”ja” i kyrkan och skratta med er under talen under middagen. Ni kan glömma de stela poserna och tråkiga gruppbilderna. 

Jag lägger mycket tid på att hitta de perfekta och vackraste platserna för porträttfotograferingen. Det ska var bästa ljuset, fina bakgrunder, just för att ge er så magiska bröllopsbilder som möjligt. Inget lämnats åt slumpen. Ni tillsammans med erat brudfölje, familjebilder eller porträttfotograferingen ska få er att känna kärleken hos varandra. Därmed inga tråkiga gruppbilder och stela poser.

Jag vill att ni ska ha så roligt som möjligt framför kameran, även de kameraskygga. Ni kommer vara avslappnade och kanske gapskratta tillsammans med mig.

FAQ

VAD HÄNDER OM DET REGNAR?

Om det regnar rätt mycket under er dag, försöker vi fota under tak och skydda oss från regnet. Om det regnar sånt där mysigt romantiskt regn då ni kommer paraplyet fram och ni får stå där bara ni. Det är hur mysigt och romantiskt. Jag vet att ni inte vill ha regn, men i vissa länder och kulturer betyder det bara tur och jag tycker vi gör det bästa av situationen. jag har fotat där det har regnat och det blev faktiskt de mest fantastiska bilder!

VI VILL ATT DU STANNAR LÄNGRE ÄN BOKAT?

Det gör jag gärna! Jag stannar max 2 timmar extra och då debiterar jag 3000kr i timmen (ca 50 bilder/timmen). Detta läggs sedan på slutfakturan. Vi pratar om detta tillsammans, jag stannar aldrig längre utan er önskan.

FOTAR DU UTANFÖR SVERIGE OCKSÅ?

Ja det gör jag! Har ett Destination Wedding paket längre ned på sidan. Där ingår det rese- och boendeersättning i HELA Europa!

BEHÖVER DU MAT OCH DRYCK UNDER BRÖLLOPSDAGEN?

Vid fotografering fem (5) timmar eller mer behöver jag lite varm mat under kvällen, detta är lämpligt när ni äter er huvudrätt. Under kvällen fotograferar jag allt som händer men i mindre omfattning när ni äter då det är trevligare för era gäster. 

Under middagen sitter jag gärna på sidan av eftersom jag vill snabbt kunna fotografera er mysiga middag. 

VAD HÄNDER OM DU BLIR SJUK?

Om det skulle hända har jag ett stort kontaktnät med fotografer runt om Sverige som jag kan kontakta för att få en ersättare.

VART FINNS DU?

Jag är bosatt i Norrköping, Östergötland men kan fota i hela Sverige och världen. Det ingår reseersättning i hela Sverige i alla mina paket. Har ett paket för Destionations Wedding som passar hela världen.

Från tidigare brudpar

LISA & MÅNS

”Vi skulle definitivt rekommendera dig! Tack för en trevlig stund och superfina foton"

MATHILDA & ROY​

”Tack för du ville fota vårt bröllop! Helt underbara bilder! Ett stort Tack betyder mycket för oss!"

Jeanette & tobias

“Fanny är en skicklig fotograf som förgyllde vår bröllopsdag. Vi har fått fina minnen för livet. Och dessutom är hon en jättehärlig tjej vilket gjorde fotograferingen både rolig och minnesvärd. Vi kan rekommendera henne starkt!

Platser jag fotat bröllop på

Några utav platserna som jag fotat på kring Östergötland är:

Tingstad Kyrka, Norrköping, Abborreberg, Kaga Kyrka, Hällestad, Gusum, Kanalmagasinet, Ljungs Slott, Ekenäs Slott, Björkfors, Valö Cafe, Linköping, Valdermarsvik, Östra Stenby Kyrka, Östra Eneby Kyrka, Sörby Herrgård, Rimforsa Strand, Sturefors slott

Vad ingår i mina paket?

Bröllopsguide & Checklista

Ni får min bröllopsguide fylld med tips inför er dag som jag samlat på mig genom åren av alla bröllop jag fått vara med på! Ni får även er checklista som ni fyller i under er planeringstid, denna går vi sedan igenom under mötet.

Bokningspaket

Efter bokning får ni ett bokningspaket med posten som innehåller lite smått & gott (och goda!) som passar perfekt till blivande brudpar i planeringsfasen! 

Det är fullproppat med godsaker och produkter som förhoppningsvis kan få er att ta ett steg tillbaka från planeringen, ta några djupa andetag och vara i nuet. 

Provfotografering & möte

Senare i processen bokar vi upp ett möte där ni kan ställa alla frågor och funderingar som har kommit upp längs vägen. Inför mötet får ni en checklista som vi kommer ha som underlag. Mötet kan göras på ett mysigt café, digitalt eller i samband med provfotograferingen om ni har bokat ett sådant paket.

Om ni har bokat ett halvdagspaket eller mer (5h+) planerar vi även in en 30 minuters provfotografering cirka 2-3 månader innan bröllopet. (Provfotograferingen görs mellan feb-mars, ej på lördagar under högsäsong (maj-sep)). Det är en unik möjlighet för oss att fotografera tillsammans inför bröllopet. Det ingår fem högupplösta bilder. Fotograferingen sker inom Norrköping.

Om ni bokar ett mindre paket kan provfotografering köpas till för 2500kr.

Support & kontakt

Jag finns här för er under planeringen som stöd och för att bolla frågor eller idéer som kan komma upp längs vägen. kan vara allt från antal timmar för fotograferingen, vad ni behöver tänka på eller allt annat mellan himmel och jord. 

Resa och boende

Resa och eventuellt boende ingår oavsett vart i Sverige ni gifter er. Var ni än gifter er i Sverige er så reser jag dit. Jag älskar att upptäcka nya platser! Jag bokar oftast in flest bröllop runt om i Östergötland men det finns såklart rum för bröllop från norr till söder – väster till öster.

Fotografering

Ni väljer paket efter antal timmar, 3, 5 & 8. Jag förevigar er dag på ett ”avslappnat” och genuint sätt, de stunder som ni alltid kommer minnas tillbaka till. Ni får såklart välja vilka stunder, så länge det är sammanhängande timmar.

Det går bra att lägga till timmar vid bokning eller på plats (detta pratar vi om tillsammans).

BILDBEARBETNING

Nu börjar mitt stora jobb. Det ska göras urval av alla bilder, redigeras och leverars till er. Leveranstiden kan vara upp till sex till tio veckor under högsäsongen (maj-sept).

BRÖLLOPSPAKET 2023

Om ni inte hittar ett paket som passar just er kan jag skräddarsy ett, mina paket är från 90 minuter till nio timmar. Mina priser börjar på 9000kr.
Paketen nedan är de mest populära. 

Åtta timmar

I detta paket fotograferar jag sammanhängande åtta timmar. Passar perfekt för er som vill hinna med förberedelser, bröllopsporträtt, vigsel, gratulationer, mingel, och middagen. Om jag får låna er 10 minuter från middagen och fota i fina Golden hour skulle ju vara perfekt! 

– Allt ovannämnda (se ”vad ingår i mina paket”)

– 400 st bilder

27 000kr

fem timmar

I detta paket fotograferar jag sammanhängande fem timmar, en perfekt halvdagsfotografering. Vi hinner med ev slutet av förberedelser eller början av middagen (här får ni bestämma vad ni vill ha fotograferat), bröllopsporträtt, vigsel. gratulationer och mingel.

– Allt ovannämnda (se ”vad ingår i mina paket”)

– 250 st bilder

18 000kr

tre timmar

I detta paket fotograferar jag sammanhängande tre timmar. Passar perfekt för er som vill ha ett litet mindre paket. Jag hinner fotografera mysiga bröllopsporträtt och en härlig vigsel med gratulationer.

– 150 st bilder

– Ingår ej provfotografering (kan köpas till)

– OBS! Endast bokas i Norrköping, Söderköping, Finspång, Linköping, Kolmården, och Trosa.

12 500kr

EXTRA PRODUKTER

Extra bilder & timmar

1-9 digital bilder: 250kr/st

10-19 digitala bilder: 150kr/st

20-49 digitala bilder: 100kr/st

50+ digitala bilder: 60kr/st

Extra timme: 3 000kr/h

Provfotografering inkl. 5 bilder: 2500kr

Förstoringar

10×15 cm: 25kr/st 

13×18 cm: 200kr/st

20×30 cm: 300kr/st

30×40 cm: 1000kr/st

40×50 cm: 1500kr/st

50×70 cm: 2500kr/st

60×80 cm: 3500kr/st

Produkter

Lyxigt USB: 900kr/st

20×20, 10 uppslag (max 30 uppslag): Från 4 500kr*

* Linnealbum, tjocka sidor med matt bestrykning.

Skicka Bokningsförfrågan

Det är dags att börja skicka förfrågan för 2023. 
Jag rekommenderar att skicka några månader i förväg för att få just det datum ni vill ha. 

Jag svarar på förfrågningar inom 2 arbetsdagar.

PS! Kolla gärna din skräppost för ibland kan mina mejl hamna där.

Om brudparet
Om Bröllopet