Om Fanny

DISNEY-FREAK TRAVEL NUT, OCH NINTENDO NÖRD

Vem är den där tjejen bakom kameran?

Fanny heter jag, 28-årig som är bosatt i vackra Norrköping. Jag är ursprungligen från Södertälje men bodde där i 10 år tills jag och familjen flyttade till en by kallad Vagnhärad.  Jag är en glad, omtänksam och organiserad person som älskar att skratta. När det kommer till fotograferingen gillar jag ljusa och naturliga bilder. Det är de spontana stunderna som är bäst.

Jag är ett stort Disneyfan, kan nog sjunga till alla Disneylåtar och har troligen sett alla filmer. Kan ibland se mig själv som Disneyfiguren Basil Mus när jag letar efter den perfekta platsen inför fotograferingar, det som saknas är den gröna hatten och förstoringsglaset. Förutom Disney är TV-serien Vänner en stor favorit (har sett alla säsonger minst fem gånger).

Förutom fotografering älskar jag att resa. Har tågluffat runt södra Europa med min allra bästa vän och ätit mig mätt på pizza och pasta. Jag har bott i fina regniga Skottland samt i varma Santa Barbara, USA. Jag är lyckligt lottad över att ha gjort alla dessa galna saker. Jag gillar bäst de underbara solnedgångarna vid stranden och all den goda lokala maten som länderna har att erbjuda. Mina favoritländer är USA, Frankrike och Italien men de länder som står på min ”bucket-list” är Nya Zeeland och Kanada (särskilt Banff National Park!).

Nintendo är något som jag har hållit fast vid sen barnsben, tack vare en Nintendo-nörd till pappa blev jag en med. Mina favoriter är, Zelda Ocarina of Time eller Breath of the Wild och diverse Mario spel, särskilt Paper Mario.

Varmt välkommen hit

Säg Hej

Har du frågor eller funderingar?
Fyll i formuläret nedan så återkommer jag inom 2 arbetsdagar.

PS. Hittar du inte mitt svar? Kanske ligger i skräpposten.