Om Fanny

Jag är baserad i Norrköping men när det kommer till digitala tjänster finns det inga gränser. Jag hjälper dig att ta fram en ny webbplats eller en digital kampanj. Jag anpassar alltid varje uppdrag till just dina kunder och målgrupp. Oavsett om det är en e-handel, webbplats eller sociala medier kanal.

Saker jag älskar

Att Resa

Disney

Simma

TRAVEL NUT, DISNEY-FREAK OCH NINTENDO NÖRD

Vem är den där tjejen bakom kameran? Jo, Fanny heter jag och är en 27-årig tjej bosatt i vackra Norrköping, Östergötland. Jag är ursprungligen från Södertälje, en stad cirka fyra mil söder om Stockholm och halvt uppvuxen i Vagnhärad. Jag har också bott i Santa Barbara, USA och Ayr i Skottland.

Jag är en glad, omtänksam och organiserad person som älskar att skratta. När det kommer till fotograferingen gillar jag ljusa och naturliga bilder. Det är de spontana stunderna som är de bästa. Vi alla tycker inte om att stå framför kameran, därför är det lättare att försöka jobba oss fram.

Jag är ett stort Disneyfan, kan nog sjunga till alla Disneylåtar och har troligen sett alla filmer. Kan ibland se mig själv som Disneyfiguren Basil Mus när jag letar efter den perfekta platsen inför fotograferingar, det som saknas är den gröna hatten och förstoringsglaset. Förutom Disney är TV-serien Vänner en stor favorit (har sett alla säsonger minst fem gånger).

Förutom fotografering älskar jag att resa. Har tågluffat runt södra Europa med min allra bästa vän och ätit mig mätt på pizza och pasta. Jag har bott i fina Skottland samt i varma Santa Barbara, USA. Jag är lyckligt lottad över att ha gjort alla dessa galna saker. Jag gillar bäst de underbara solnedgångarna vid stranden eller all den goda maten som länderna har att erbjuda. Mina favoritländer är, USA, Frankrike och Italien. De länder som står på min ”bucket-list” är Nya Zeeland och Kanada (särskilt Banff National Park!).

Nintendo är något som jag har hållit fast vid sen barnsben, tack vare en Nintendo-nörd till pappa blev jag en med. Mina favoriter är, Zelda Ocarina of Time eller Breath of the Wild och diverse Mario spel. Om jag måste välja ett Mario spel blir det nog Paper Mario till Nintendo 64.

Min senaste resa

min SENASTE RESA: Skottland – där bodde jag i fem månader