Vem är jag?


Jag heter Fanny och är 29 år och bor i vackra Norrköping. Jag är född i Södertälje, halvt uppvuxen i Vagnhärad och nu bosatt i Östergötland, har flyttat mer söder ut under åren. Är glad, omtänksam och organiserad person som älskar att skratta. När det kommer till fotograferingen gillar jag ljusa. naturliga bilder och de spontana stunderna som är bäst.


Jag är ett stort Disneyfan, kan nog sjunga till alla Disneylåtar och har troligen sett alla filmer. Kan ibland se mig själv som Disneyfiguren Basil Mus när jag letar efter den perfekta platsen inför fotograferingar, det som saknas är den gröna hatten och förstoringsglaset. Förutom Disney är TV-serien Vänner en stor favorit (har sett alla säsonger minst fem gånger).


Förutom fotografering älskar jag att resa. Har tågluffat runt södra Europa med min allra bästa vän och ätit mig mätt på pizza och pasta. Jag har bott i fina regniga Skottland samt i varma Santa Barbara, USA. Jag är lyckligt lottad över att ha gjort alla dessa galna saker. Jag gillar bäst de underbara solnedgångarna vid stranden och all den goda lokala maten som länderna har att erbjuda. Mina favoritländer är USA, Frankrike och Italien men de länder som står på min ”bucket-list” är Nya Zeeland och Kanada (särskilt Banff National Park!).


Nintendo är något som jag har hållit fast vid sen barnsben, tack vare en Nintendo-nörd till pappa blev jag en med. Mina favoriter är, Zelda Ocarina of Time eller Breath of the Wild och diverse Mario spel, särskilt Paper Mario.

10 KONSTIGA FAKTA OM MIG


  • Älskar resa till olika städer och länder!
  • Bott i USA och Skottland
  • Har tävlingssimmat i USA (blev tyvärr ingen Sarah Sjöström...)
  • Är en Disneyfreak ut i fingerspetsen!
  • Men är också ett Harry Potter fan...
  • ....och Marvel-fan...
  • Älskar Nintendo. Zelda och Mario är mina favoriter
  • Är vänsterhänt
  • Mitt turnummer är 8
  • Har länge velat åka till Nya Zeeland och se Hobbiton

Från privata fotoalbumet

Random bilder från mina resor ute i världen