gravidfotografering norrköping

Att vara gravid, och att bli gravid är inte alltid helt lätt. Oavsett om ni har försökt i flera år, eller om det blev en överraskning, är dessa 40 veckor magiska. Att bli föräldrar är stort och kanske lite nervöst i början. Vad det än är, en graviditet är aldrig sig andra lik. Jag hoppas att med hjälp av dessa bilder kan få dig att tänka tillbaka till denna underbara stund.

Om MIG

  • Fanny Sundin, född -94 i Södertälje och bosatt i Norrköping, Östergötland.
  • Har pluggat utomlands i Santa Barbara, USA och Ayr, Skottland.
  • Har lätt att gå i skratt men är en lugn person.
  • Älskar att träna och har tidigare tävlat i basket och simning. Min favorit var kortdistans i frisim och fjäril.
  • Jag är en Disneyfreak, har troligen sett alla filmer. Disneyfilmer är favoriten och kommer alltid högst upp!
  • Nintendo är något som jag har hållit fast vid sen barnsben, tack vare en Nintendo-nörd till pappa. Mina favoriter är Zelda, och Mario spel.
  • Jag är en te-människa som dricker minst en kopp om dagen. Speciellt under de kallare månaderna.
  • Favoritmaten är all asiatisk mat, italiensk och skaldjur!
  • När jag var liten, trodde jag att om jag råkade svälja kärnor från äpplen så skulle det börja växa äppelträd i magen.
  • Har en kandidatexamen i grafisk design och kommunikation. Tycker väldigt mycket om formgivning, webbdesign, sociala medier och marknadsföring generellt!

bokningsprocessen

1

SKICKA BOKNINGS-FÖRFRÅGAN

Om jag är din fotograf, skicka in en bokningsförfrågan via mitt formulär nedan, försöka svara så utförligt som möjligt. Jag fotograferar mellan veckorna 27 – 35, såklart är det individuellt beroende på hur du mår.

2

BOKNING & AVTAL

Om vi blir en perfect match, skickar jag info om avtalet som ni får fylla i samt en bokningsavgift på 1500 kr som dras av på slutfakturan. Mitt avtal kommer jag skicka via Eversign.

3

DATUM & PLATS

Vi bestämmer datum och plats för fotograferingen ska ske. Skulle ni vilja ändra datumet längre fram går det bra, vid bokningen bokar vi in ett extra datum om första inte skulle fungera.

4

FOTOGRAFERINGEN

Fotograferingen kommer att ske under 1 timme på olika platser. För mig är det viktigt att du ska kunna känna dig avslappnad.

5

leverans

Inom 2 veckor efter fotograferingen får du ett personligt webbgalleri med utvalda bilder (ca 30 st) att välja mellan. Bilderna levereras högupplösta och webbanpassade, för fri användning.

Vanliga frågor

Tyvärr har jag inte det för tillfället. Om det är en stor förfrågan på det så kommer klänningar att beställas 🙂

Självklart får partnern och eventuella syskon vara med. De får komma med matchande outfits, helst ljusa kläder som beige eller liknande. För att fotograferingen ska vara som avslappnats ska fotografering med partner/syskon tas i början eller i slutet av fotograferingen.

Eftersom jag alltid fotograferar utomhus är vi ganska beroende av solen och hur ljuset är. Därför bokar vi hellre om fotografering om vi vet att datumet inte skulle fungera.

Jag håller koll på väderprognoserna och om det väntas bli väldigt dåligt väder bokar vi helt enkelt om. Är det mulet går det alldeles utmärkt att fotografera.

Det är inte ovanligt att känna så, jag vill att stunden med mig ska kännas så avslappnad som möjligt. Ni får vara er själva framför kameran och om ni känner er osäkra så är det bara att fråga. Jag vägleder med poser. Det kommer bli magiska bilder!

Nej, det har jag inte.

Ja, jag gör en mindre redigering. Jag går inte in djupare i bilden och tar bort eller förminskar något.

Webbupplöst betyder att bilderna är ganska små, men duger alldeles utmärkt för att mejla eller lägga upp på sociala medier. Högupplösta bilder är stora bilder i bra kvalitet för utskrift eller förstoringar.

Ja, det går jättebra att publicera bildernera, men det måste stå ”Fotograf Fanny Sundin” när ni lägger ut dem!

Bilderna får användas privat och publiceras på sociala medier. Bilderna får ej användas för redaktionella och kommersiella ändamål, om vi inte kommit fram till annat. Får ej heller ändras eller redigeras. Originalfiler (RAW) eller oredigerade filer lämnas inte ut.

gravidpaket

Vad ingår?

– Konsultation inför fotografering

– 1 timmes fotografering utomhus eller inomhus

– 5 st redigerade bilder

– Fri ombokning

– Reseersättning inom Norrköping

– Personligt webbgalleri

3 000 kr

Skicka en Bokningsförfrågan

Jag har företaget som ”sidan-om”. För att kunna ge mina kunder den bästa servicen så tar jag ett begränsat antal bokningar varje år.

augusti: 2 tider

september: 2 tider

oktober: 1 tid

november: 1 tid

Uppdaterat 220611
Jag svarar på förfrågningar inom 2 arbetsdagar.