GRAVIDFOTOGRAFERING NORRKÖPING


Inför fotograferingen lägger jag mycket tid att försöka hitta de perfekta och vackraste platserna i området. Det ska vara fint ljus och bra bakgrunder, just för att ge magiska bilder. Under fotograferingen fokuserar vi på kärleken, de naturliga och avslappnade poser. Glöm den stressiga vardagen för en stund och ägna fokuset på de du älskar mest.


Att vara gravid, och att bli gravid är inte alltid helt lätt. Oavsett om ni har försökt i flera år, eller om det blev en överraskning, är dessa 40 veckor magiska. Att bli föräldrar är stort och kanske lite nervöst i början. Vad det än är, en graviditet är aldrig sig andra lik. Jag hoppas att med hjälp av dessa bilder kan få dig att tänka tillbaka till denna underbara stund.

HUR GÅR DET TILL?

1. BOKA

Har du hittat rätt fotograf? Då kan du skicka din bokningsförfrågan till mig via formuläret nedan. Jag bokar in ett datum som passar och en plan B ifall vädret inte skulle matcha. 


Efter bokning betala du bokningsavgift på 1500 kr och resten betalas efter fotograferingen. Jag kommer även skicka ett avtal via Eversign som båda får signera. 

2. FOTOGRAFERING

Fotograferingen kommer att ske under 1 timme på 1-2 utvalda platser. För mig är det viktigt att du ska kunna känna er avslappnade. 

3. LEVERANS

Inom 2 veckor efter fotograferingen får du ett personligt webbgalleri med utvalda bilder (ca 30-40 st) att välja mellan. Bilderna levereras högupplösta och webbanpassade, för fri användning. 

FAQ

VAD HÄNDER OM DET REGNAR?

Eftersom jag fotograferar utomhus är vi ganska beroende av vädret och hur ljuset är. Därför bokar vi hellre om fotografering om vi vet att datumet inte skulle fungera. Därför kan det vara bra att boka två datum samtidigt om känner för det.

Får parterna vara med?

Självklart får partnern och eventuella syskon vara med. De får komma med matchande outfits, helst ljusa kläder som beige eller liknande. För att fotograferingen ska vara så avslappnad som möjligt ska fotografering med partner/syskon tas i början eller i slutet av fotograferingen.

FÅR VI PUBLICERA BILDERNA PÅ SOCIALA MEDIER?

Ja, det går jättebra att publicera bildernera, men det måste stå ”Fotograf Fanny Sundin” när ni lägger ut dem!

Bilderna får användas privat och publiceras på sociala medier. Bilderna får ej användas för redaktionella och kommersiella ändamål, om vi inte kommit fram till annat. Får ej heller ändras eller redigeras. Originalfiler (RAW) eller oredigerade filer lämnas inte ut.

Pricing & Packages

Gravidfotografering


60 minuters fotografering utomhus

Fri ombokning

Reseersättning inom Norrköping

Personligt webbgalleri

Bildpaket och produkter beställs separat.

1500KR

BILDPAKET

Mini


5 högupplösta digitala bilder. Ni väljer ut bilderna i ert online galleri.

1300 KR

STANDARD


15 högupplösta digitala bilder. Ni väljer ut bilderna i ert online galleri.

1800 KR

DELUXE


Samtliga bilder från fotograferingen, mellan 30-40 högupplösta digitala bilder.

3500 KR

SKICKA EN BOKNINGSFÖRFRÅGAN​


Jag svarar på förfrågningar inom 2 arbetsdagar.