Gravidfotograf norrköping

Inför fotograferingen lägger jag mycket tid att försöka hitta de perfekta och vackraste platserna i området. Det ska vara fint ljus och bra bakgrunder, just för att ge magiska bilder. Under fotograferingen fokuserar vi på kärleken, de naturliga och avslappnade poser. Glöm den stressiga vardagen för en stund och ägna fokuset på de du älskar mest.

En fotografering kan variera mycket! Ni kan välja att fotografera hela familjen, endast syskonbilder, fina gravidmagen, hela släkten, barn och barnbarn. Ja det kan varieras i oändlighet. 

Fotograferingen innefattar också familjefotografering och parfotografering.

Hur går det till?

Boka

Har du hittat rätt fotograf? Då kan du skicka din bokningsförfrågan till mig via formuläret nedan. Jag bokar in ett datum som passar och en plan B ifall vädret inte skulle matcha. 

När du har bokat betala du din bokningsavgift på 1500 kr, resten betalas efter fotograferingen. Jag kommer även att skicka ett avtal via Eversign som vi båda får signera. 

Fotografering

Fotograferingen kommer att ske under 1 timme på 1-2 utvalda platser. För mig är det viktigt att ni ska kunna känna er avslappnade. 

Leverans

Inom 2 veckor efter fotograferingen kommer ett personligt webbgalleri med utvalda bilder (ca 30-40 st) att välja mellan. Bilderna levereras högupplösta och webbanpassade, för fri användning. 

FAQ

VAD HÄNDER OM DET REGNAR?

Eftersom jag fotograferar utomhus är vi ganska beroende av vädret och hur ljuset är. Därför bokar vi hellre om fotografering om vi vet att datumet inte skulle fungera. Därför kan det vara bra att boka två datum samtidigt om känner för det. 

VAD SKA VI HA PÅ OSS?

Många undrar vad de ska ha på sig. Här finns det inget rätt eller fel, men det finns några saker som kan vara värt att tänka på. Det allra viktigaste är att ni har på er något som gör att ni känner och fina och bekväma!

Ska man tänka på vad kameran gillar får ni gärna undvika kläder med stora text-tryck eller mönster som kan vara distraherande. Ha gärna ganska neutrala färger, och undvik det allra skrikigaste. Att vara helt svartklädd är inte heller jättekul på bild. Man kan också tänka på att ni båda har ungefär samma toner på er, med det menar jag att det kanske inte är helt optimalt om den ena är helt svartklädd och den andra är helt vitklädd. Men som sagt: det viktigaste är hur ni känner er i kläderna!

Om det är kyligt ute kommer vi nog ta en del av bilderna med ytterkläder på, så tänk på val av jacka, halsduk och så vidare. En stor stickad tröja kan också vara mysigt om man vill undvika stora jackan!

Får vi publicera bilderna på sociala medier?

Ja, det går jättebra att publicera bildernera, men det måste stå ”Fotograf Fanny Sundin” när ni lägger ut dem!

Bilderna får användas privat och publiceras på sociala medier. Bilderna får ej användas för redaktionella och kommersiella ändamål, om vi inte kommit fram till annat. Får ej heller ändras eller redigeras. Originalfiler (RAW) eller oredigerade filer lämnas inte ut.

Får partner eventuellt syskon vara med under gravidfotograferingen?

Självklart får partnern och eventuella syskon vara med. De får komma med matchande outfits, helst ljusa kläder som beige eller liknande. För att fotograferingen ska vara så avslappnad som möjligt ska fotografering med partner/syskon tas i början eller i slutet av fotograferingen.

Porträttpaket

Love

– Konsultation inför fotografering

– ca 1 timmes fotografering utomhus eller inomhus

– 5 st redigerade bilder

– Fri ombokning

– Reseersättning inom Norrköping

– Personligt webbgalleri 

2 500kr

laughter

– Konsultation inför fotografering

– ca 1 timmes fotografering utomhus eller inomhus

– 15 st redigerade bilder

– Fri ombokning

– Reseersättning inom Norrköping

– Personligt webbgalleri 

4 500kr

happiness

– Konsultation inför fotografering

– ca 1 timmes fotografering utomhus eller inomhus

– Alla redigerade bilder (cirka 30st)

– Fri ombokning

– Reseersättning inom Norrköping

– Personligt webbgalleri 

6 000kr

Skicka en Bokningsförfrågan

Jag svarar på förfrågningar inom 2 arbetsdagar.