gravidfotografering norrköping

Att vara gravid, och att bli gravid är inte alltid helt lätt. Oavsett om ni har försökt i flera år, eller om det blev en överraskning, är dessa 40 veckor magiska. Att bli föräldrar är stort och kanske lite nervöst i början. Vad det än är, en graviditet är aldrig sig andra lik. Jag hoppas att med hjälp av dessa bilder kan få dig att tänka tillbaka till denna underbara stund.

Hur går det till?

1. Boka

Har du hittat rätt fotograf? Då kan du skicka din bokningsförfrågan till mig via formuläret nedan. Jag bokar in ett datum som passar och en plan B ifall vädret inte skulle matcha.

När du har bokat betala du din bokningsavgift på 1500 kr, resten betalas efter fotograferingen. Jag kommer även att skicka ett avtal via Eversign som vi båda får signera.

2. Fotografering

Fotograferingen kommer att ske under 1 timme på 1-2 utvalda platser. För mig är det viktigt att ni ska kunna känna er avslappnade.

3. Leverans

Inom 2 veckor efter fotograferingen får du ett personligt webbgalleri med utvalda bilder (ca 30 st) att välja mellan. Bilderna levereras högupplösta och webbanpassade, för fri användning.

FAQ

VAD HÄNDER OM DET REGNAR?

Eftersom jag fotograferar utomhus är vi ganska beroende av vädret och hur ljuset är. Därför bokar vi hellre om fotografering om vi vet att datumet inte skulle fungera. Därför kan det vara bra att boka två datum samtidigt om känner för det.

VAD SKA VI HA PÅ OSS?

Självklart får partnern och eventuella syskon vara med. De får komma med matchande outfits, helst ljusa kläder som beige eller liknande. För att fotograferingen ska vara så avslappnad som möjligt ska fotografering med partner/syskon tas i början eller i slutet av fotograferingen.

Har du fotostudio?

Nej det har jag inte.

Får vi publicera bilderna på sociala medier?

Ja, det går jättebra att publicera bildernera, men det måste stå ”Fotograf Fanny Sundin” när ni lägger ut dem!

Bilderna får användas privat och publiceras på sociala medier. Bilderna får ej användas för redaktionella och kommersiella ändamål, om vi inte kommit fram till annat. Får ej heller ändras eller redigeras. Originalfiler (RAW) eller oredigerade filer lämnas inte ut.

paket

Konsultation inför fotografering

1 timmes fotografering utomhus på 1-2 utvalda platser

5 st redigerade bilder

Fri ombokning

Reseersättning inom Norrköping

Personligt webbgalleri

3 000 kr

Tillval

+ 10 bilder (totalt 15 bilder) = 500kr

+ 25-35 bilder (totalt 30 – 40 bilder) = 2 000kr

Blomsterkrans: 500kr

Blomsterbukett: 500kr

Skicka en Bokningsförfrågan

Jag svarar på förfrågningar inom 2 arbetsdagar.