Bröllop på Sturefors Slott & Landeryds kyrka Linköping.

Lördag den 1 Juni 2019 blev det bröllop vid Sturefors Slott och Landeryds kyrka mellan vackra Sandra & Pontus i Linköping, Östergötland.

Jag fick äran att hänga med som andrefotograf för Lina Johansson (se portfolio). Första dagen på sommaren, 1 juni, började med porträttfotografering vid vackra Sturefors Slott som ligger strax utanför Linköping. Slottet har otroligt många olika platser, den som gillar skog, gräs, slott, vatten och ja många fler. Slottet fungerar för alla! 

Bröllopsdagen var en dag där vädret skifte mellan sol och mysigt romantiskt regn, jag hade inget att klaga på! Porträttfotografering och ”first look” fotograferade vi cirka två timmar med enskilda porträtt, tillsammans med brudföljet på diverse sida och tillsammans. Ett mycket härligt gäng var det. 

Efter porträtt åkte vi mot vigseln som höll till i Landeryds Kyrka med en härlig präst. Då vi var två fotografer och en filmare fick vi placera oss på olika platser i kyrkan, ett litet dream medieteam.


Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett var du planerar bröllop i Sverige – eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till mig idag!