First Look


Började härliga dagen med fotografera first look runt om Rimforsa Strand, Rimforsa. Vädret var på topp med solsken för att inte få för hårda skuggor i ansiktet placerade jag bröllopet under ett träd för bättre.

Porträtt


Efter en kort first look blev det porträtt i cirka 60 minuter runt om Rimforsa Strands vackra miljöer. Vi blandade lite grönska och vy vid vattnet. Ibland fick vi dock se upp att inte bli påkörda av robotgräsklippare som på något sätt alltid ville vara där vi var haha. Men det gick bra ändå.

Vigsel & Gratulationer


Efter porträtt blev det en vacker Unplugged utomhusvigsel vid vattnet, perfekt att ha vid Rimforsa Strands brygga. Efter vigsel blev det gratulationer vid gräsplätten.

Mingel, gruppbilder & dekorationer


Minglet och gruppbilderna gjordes på samma plats, Rimforsa Strands uteplats. Middagen skulle såklart hållas inne i Rimforsa Strand.


För er som planerar bröllop och har tänkt Rimforsa Strand rekommenderar jag platsen verkligen. Den är perfekt för allt och har till och med plats för gästerna att sova över. Allt är nära och bra - det gör att jag som fotograf hinner fotografera mer under färre timmer då det inte är någon restid mellan.