Bröllop vid Gusum Kyrka, Gusum


Lördag den 31 Augusti 2019 bjöds det på bröllopsporträtt vid Gusum Kyrka mellan härliga Ida & Daniel i Valdemarsvik, Östergötland.


Att få fotografera bröllopsporträtt är alltid lika kul och mysigt! Själv hade jag aldrig vart i Gusum fast det ligger i samma län. Gusum Kyrka är en mycket fin och vacker kyrka som ligger lite bortom utanför city. Gusum är en liten by som ligger mellan Söderköping och Västervik i Östergötland, en mysig liten ställe. Ett lugn som på landet, fast inte jättelångt från city. Denna kyrka ligger på en gräsplätt längs en å. Det finns mycket gräs, träd och andra fina bakgrunder för porträtt i närheten. Perfekt för en borglig vigsel. 

Jag träffade först Ida och Daniel på ett litet cafe i Norrköping för ett bröllopsmöte. Där gick vi genom dagen och vad jag skulle fokusera på. Det blev just härliga porträtt med paret samt med brudföljet. Jag är så glad att jag fick äran att föreviga detta härliga brudpar!


Porträtt


Porträtten ville brudparet göras nära vigselplatsen. Vi gick runt kyrkan och fotade en timmes fotografering med och utan brudföljet. Gillar att köra på olika platser för att variera.


Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett var du planerar bröllop i Sverige – eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till mig idag!

LeverantörerBruden

Blommor: Bruden gjorde helt själv 


Övrigt

Vigselplats: Gusum Kyrka

Fotografering: Närområde