Onsdagen den 18 september 2013. Det var kallt i morse men efter tio tiden kom solen fram och temperaturen höjdes med några grader, tror det var runt 25*C idag. Skönt! Ändå är det lite konstigt, vi är i snart slutet av september och det ska bara bli varmare. Tittade på vädret och den första oktober höjs temperaturen några extra steg till…Inget att klaga på.

Skolan började 8:00 med Graphic Design Basics som höll på till 10:20. Dagens lektion pratade vi om printing, olika filformat och tittade på olika Youtube videon. Tydligen så ska vi på en liten fieldtrip till en av de stora printers i Santa Barbara. Som ni märker har jag redan börjat tappa några svenska ord. Jag kan säga redan nu, om jag skulle gå på en grafisk design kurs på svenska skapar nog lite problem. Jag är redan van med alla ord inom den branschen på engelska, som till exempel leading, counters, avis, tail osv. Men roligt är det! Att ha alla läxor i inDesign, Photoshop eller Illustrator är inte så tokigt. Sista lektionen för idag var simning, jag och Rachel fick skjuts dit till SMHS. Vi började träningen 12 och slutar halv 2. Direkt efter oss simmar killarnas high school lag. Vi måste direkt upp från bassängen.


Efter skolan var jag tvungen att ta mig ner till downtown för lite grocery shopping. Gick först till 99cent och under en stund fick jag lite hemlängtan så varför inte gå in till Worlds Market. Det gjorde jag och ut kom jag med knäckebröd (svenskt!), Swedish Fish och Ballerina kakor. MUMS! Sist blev det Ralph (lite som vår Ica Maxi dock lite mindre affär men samma priser. Nu är kylskåpet inte lika tomt längre! Innan var det verkligen tomt, tog slut på nästan allt. Det ända som fanns kvar var en sallad, yoghurt och köttbullar. Inte så bra och god kombination…